reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry z rana :-)
Czarodziejka uff jak dobrze, ze juz po wizycie u dentysty i nie bylo tak strasznie :-)
Andziak kciuki za syna, by podejrzenia nie byly prawda i za mala zdrowa coreczke :-)
Piranha widze, ze remont ruszyl pelna para przed narodzinami corci :-) udanej zabawy na weselu...

Kciuki za starajace sie nadal trzymam... :-)

Obserwacja cyklu - enpr.pl

reklama
422658_391035220907812_169274433083893_1550353_2107494654_n.jpg

Witajcie DziewczynKi:)))
Gdzie sie podziewacie? weekend i wszytskie spią?:)))
U nas cieplo ale szaro...pada..myslalam ze sobie dzien spedzimy na powietrzu a tu nici z tego.:(

Maciej dzis z dziadziusiami i dziecmi mojej siostry idzie do Kina.
Jutro ma urodziny u kolegi z przedszkola...Mazl zabiera tez maksia bo ur beda w takim miejscu zabaw. Gdzie sa zjezdzalnie, baseny z pileczkami..wiec chlopaki pojada a ja bede miala czas dla siebie:))) HY hY HY:)

MAMA, Piranha, Didi, marzycielka, patrysiak, andziak, merlin, kate, truskaffka, ewcik, natan, ollena, Patrysia, i reszta babeczek...meldowac sie!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
witam i ja :-)
Piranha udanej zabawy na weselu. ale ci zazdroszcze tego weselnego jedzenia :-D
czarodziejka te zdjecia sa cudne :tak: fajnie byloby zrobic cos takiego swojemu malenstwu. moze jeszcze bede miala szanse :-)

to i ja sie przywitam
choć dopiero co wstałam ...zjadłam śniadanko i co????????????uzależnienie daje o sobie znac -trzeba lecieć do swoich babeczek na bb:-D

Pirania poproszę fotkę w Twojej kreacji weselnej;))))
i najedz sie ,wytańcz -cieszę się ,że dzień dzisiejszy nie będzie klonem;-):-)

Czarodziejka-gratuluję odwagi:-D:-p
mówisz ,że za 2 tyg powtórka u dentysty?? to się rozbrykałaś ;)))

Marzycielka -pewnie,że robisz swojej córci taką sesyję:-D

Tasha a jak Twój brzusio??

Andziak a u syna to jakaś przewlekla choroba???współczuję ..
i z taką betą na bamk będzie Zosia..

Gal dzisiejsza porcja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie za II !!

Truskafffcia- świetne podejście...

pozdrawiam for all :)

:(( współczuję..

Tom poszedł z dziećmi i Bono na spacer..ja zrobiłam sernik na zimno,teraz biorę się za obiad-schabowy+kapusta kiszona+ ziemniaki z koperkiem.
u nas słonko się pokazało ,ale chłodno..najważniejsze jednak ,że nie pada..
byłam też w sklepie z niemiecką chemią i kupiłam Ajax do podłóg -ależ mi pięknie w domostwie pachnieee:-p

a w ogóle to wciąż mi rozłącza bb -też tak macie??:baffled:

Witam się sobotnio, niestety w nienajlepszym humorze.

Zmierzyłam dzisiaj tempkę i niestety spadła do 36,67, to raczej dobrze nie wróży. Tak mi się wydawało, że ten cykl jakiś dziwny, zawsze mam morze sluzu, a w tym po raz pierwszy tak nie było. I to w cyklu, gdy po raz pierwszy tak poszłam centralnie w owu, i bez irygacji. Jakiś pech mnie prześladuje, do tego z tego zdenerwowania z M się pokłóciłam:no:

Mama05-Słonko dzieki za kciuki, ale pewno nic z tego nie będzie

Piranha- baw się dobrze na weselu, ja uwielbiam wesela

Andziak- wspólczuje, ale jedno Ci moge powiedzieć, że mojej koleżanki synkowi lekarze powiedzieli w wieku 2 lat, że ma autyzm, bo nie mówił i np. lubił się kręcić w kółko, albo drzwiczkami bawić i na m,in na podstawie tego lekarka powiedziała, że ma na 100% autyzm i tak będzie do końca życia. Rodzicom świat się zawalił, byli totalnie załamani, a z biegiem czasu okazało się, że zaczął mówić, po prostu tylko póxniej, okazał się bardzo zdolnym dzieckim, zaczął czytać w wieku 3 lat i teraz ma same sukcesy w szkole. Jedno wiem, że lekarze często ferują wyrokami, które okazują się póżniej błedne.
ALe nawet , jakby okazało się to u Twojego synka prawdopodobne, to ja bym na Twoim miejscu poszła w kierunku homeopatii. Bardzo często zaburzenia neurologiczne u dzieci są wywołane szczepionkami i bardzo dobre efekty daje odtrucie po tych szczepionkach lekami homeopatycznymi i dzieci nawet z autyzmu potrafią z tego wyjść.
Czy Twój synek był szczepiony np. szczepionkami skojarzonymi?

Gal przytulam....wiem do jakich to nerwów prowadzi i ,że łatwo sie poprztykać z mężem-przerabiałam to:baffled::confused2:
przytulam i serniczka podaję..
my juz po obiedzie..Tom czyta dzieciom bajkę,Bono wciąż sapie -taki wylatamy,spotkał sie z jakim innym goldenem i Tom mówi ,że na maxa szaleli:)

Gal ja mam termin @ za tydzień w poniedziałek-po @ biorę clo i ostatni raz cokolwiek łykam z hormonów!! KONIEC! bo albo oszaleję albo pękę z nadmiaru kg:confused2::crazy:
mam dość!
do końca jedynie wybiorę wszystkie witaminy i potem .....
potem nie ma planu.

idę wstawić pranie bo dzieci się koncertowo wybrudziły na spacerze-w nocy padało a poszli pod las wiec wiadomo:sorry:

reklama
Mama05- Ty moja kochana, dziekuję Ci Słonko, ja tez mam już dość, na dodatek, żoładek, i chyba wątroba mnie już boli od tych supłow. I jak zaczęłam to wszystko łykać, to mi się cykle skróciły, nie wiem może to zbieg okliczności, ale tak jest , ja nigdy wczęsniej takich krókich cykli w swoim życiu nie miałam. Dałam sobie jeszcze ten cykl z wit. B6, jak jeszcze jutro zmierzę tempkę i będzie do kitu, to definitywnie odstawiam. Od owu tez już nie biorę tego calcium citrate i wit. c, bo po prostu nie wyrabiam ze zdrowiem, za długo już to łykam.
A ja już teraz nie mam planu i nie wiem co mam z tym wszystkim zrobić....

A obiadek to szybko zrobiłaś, a i serniczek to moje ulubione ciasto, mniaaaaaam jakie dobry, Ty to wiesz jak mi poprawić humorek:-)

Do góry