reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia jest dziewczynka na 100 % bo chłopca już by było widać . Ja w obu ciążach dowiedziałam się o płci w 13 tygodniu. Jajeczka widać wyraźniej niż pipulkę także jest ok.

reklama
Kinguś śliczne zdjęcia w avatarku i suwaczku:-D Trzymam kciuki co by ta różnica nie była za duża między dziećmi:-D
Beatka dziękuję! Ty wiesz, jak to jest czekać na córunię po dwóch synkach, a co dopiero po trzech:-D Twoja Księżniczka prześliczna!!! Ja to lubię być w ciąży, ale teraz to się nie mogę doczekać Malutkiej!
Patrysia no właśnie wszyscy mi mówili, że ładnie wyglądam, i że chłopak będzie, cerę mam po prostu idealną. A ja im mówiłam, że Adusia będzie i koniec:-D
Andziak śliczny dzidziuś malutki, życzę żeby to córunia była!!!!!!!!!
Dido oj to kulanie na końcu to masakra, a jeszcze teraz jak chce się tą małą Gwiazdeczkę zobaczyć! Ja do Frankfurtu nad Menem się wybieram, a Ty gdzie mieszkasz?
Jedziemy tam na amen:-D
Rany boskie ja też żadnych nubów nie widzę:eek:

Patrysia z 17tc mam dokładnie zdjęcie Adusi:-D
Zobacz załącznik 457118

podziwiam cie za checi wyjazdu do niemiec:) ja z mężem tylko marze o powrocie do polski najbardziej sobie nie wyobrazam zeby nadia nie uczyla sie polskiego i polskiej historii i wszystkiego;/ twoi starsi to chociaz pisac bede umieli... a ja sie boje ze nadia nie bedzie potrafila(jeszcze nawet mowic dobrze nie umie) i w ogole nie cierpie niemcow;p

Gadałam na gg włąsnie z kumpelą gdzie jej M siostra chodiz do tego gina co ja i jej też do 20 tc nie chciał mówic o płci że nie widac dokłądnie i na 90% w tym 20 tc jej powie...także widać ma taki styl nie gadania...

AXARAI hmm nie u mnie tak nie widziałąm...hmm chyba jednak coś było?sama nie wiem teraz...ps.sliczne zdjęcia masz:)

A mi nikt nie pomoże?:-(
może z tego zdjęcia lepiej coś widać?
chociaż wątpię MALEŃSTWO01.jpg

Karinka w tym cyklu na owulke tylko ziółka piłam, teraz w nowym cyklu mam hormony-femiston mite, mają mi uregulować cykle...zobaczymy
Marzycielka..oj rozczulam się nad sobą...nieraz łzy w oczach...no ale łzy nie pomogą zajść w ciążę, więc staram się szybko zbierać w sobie.
Ja wiem że nam sie uda ;)
Piranha łohohohohoho poszalałaś ze spaniem:-D
Kinga :) dobre podejście, też miałam przedtem duże parcie że już teraz natychmiast...życie jednak uczy pokory ;)
działamy, czekamy i kciuki zaciskamy :)
Brawa Dla Filipa!!! :)
superowe zdjęcie mordki :D
patrysiak mnie na zgagę pomagały litry mleka. Współczuję bo wiem jaka taka zgaga upierdliwa :wściekła/y:
Andziak jaki szkrabik kochany:-)
Mama hehe dupka przetrwała?
:sorry::sorry: kochana jesteś!!
zrobiłam sobie ryż na mleku...będzie na kolację :laugh2:
Patrysia ejj nooooo *#&$*@($&%*:wściekła/y: no nic...czekamy dalej ;)
Kasia hehe boska rozmowa COOL jesteś ;-)
samana nie znam się, nie pomogę

wiecie co normalnie jakis pech maz jutro mial wyjezdzac do polski al szef jednak mu wolne zmienil;/ i przyjedzie dzien przed weselem normalnie masakra;/ i w niemczech nie pojde na wizyte tylko zapisze sie gdzies predzej w polsce ;/i teraz nie wiem czy isc na to usg 3d czy na zwykle co byscie wybraly?

reklama
A mi nikt nie pomoże?:-(
może z tego zdjęcia lepiej coś widać?
chociaż wątpięZobacz załącznik 457122

Samana ja pisała ,że moim zdaniem chłopiec..

Czarna cześć ;) nie,nowy image nie .tylko kolor:)

Truskaffcia aaa tam,tak za mnie zwykła mama:-)
ściskam Cie kochana.

ja z doskoku bo sprzatanie,lekcje z Zuzą,kolacja ,kapanie....

Daria przykro mi ,że szef tak postąpił ..
ja bym poszła na 3D jeśli masz forse;)

Do góry