Gal
Fanka BB :)
Ewcik- no to widzę, że ph humor Ci popsuło, to juz wiesz niestety jak to jest jak sie walczy z tym ph, a ono uparcie robi swoje i jak to jest dołujące. Kto ma naturalne ph niskie w staraniach dziewczynkowych ten szczęsciarz. A co do replensu, ja trochę używałam, mi obniża ph , ale nie na długo. Ono chyba nie jest obojętne dla plemników i może uszczuplić ich szeregi. Jego powinno się używać raczej po staraniach, chociaż chyba niektóre dziewczny używają też przed. Rephresh mi też obniża ph , ale tez nie na długo. Najlepiej mi chyba obniżały irygacje, ale one też nie są obojętne dla plemników.. Szczęściary te, którym sylk obniża ph, bo on chyba najbezpieczniejszy
Dla Ciebie Specjalne
Ale M zadowolony z córeczki sponsorował to co sobie będę odmawiać
Niestety nic nie wiem o nowych produktach gdyż nie widziałam się z nią 2 miesiące albo i dłużej - co się mamy zgadać to okazuje się, że jej dzieci chorują (synek ze szkoły co tydzień przynosi inna chorobę) i trzeba wszystko przekładać.
. Miałam co robić ale poszło szybciutko. Byle do przodu. Jak urodzisz to z dnia na dzień gramów ubywa. :-)