reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Andziak no tak..Tys niedaleko mnie:-p
a wielorybem nie jesteś i nie bedziesz:)

wiesz co zrobiłam w sobotę -wstyd!!wstyd!! i hańba!!!!
zjadłam 3 czekolady-myślałam ,że zwymiotuję:eek:pierwszy raz mi sie takie coś zdarzyło..:baffled:pewnie przed @...ale aż tak.

reklama
Mama kazda z nas to wszystko rozumie. bo niby jak inaczej ma sie zachowywac kobieta ktora po raz kolejny nie zachodzi w ciaze :-(
jutro ja bede ryczec bo juz czuje ze @ przylezie :wściekła/y:

Mama dobrze że jesteś
..tulę i podaję chusteczkę, widzisz u mnie też dolina, 42dc, małpiszona brak...
Kinga Mati ma rower z kołami 16, jeszcze z podpórkami śmiga, jak będzie chciał to spróbujemy bez.
A wy to nie wiem czy 16 byłyby ok, czy większe potrzebne
Marzycielka nie gadaj, ja tam inny koniec dla ciebie przewiduję teraz ;)

mama dobrze ze jestes i nie zartuj, ze nas opuscisz, bo ja tez tutaj nie bardzo pasuje, bo nie planowałam z Wami ani nie zamierzam planowac ale tutaj jest tak fajnie, ze żal mi Was opuszczac a nie wyobrażam sobie tego wątku bez Ciebie

Kate - dzięki, 1 ciąża zakończyła się porodem naturalnym ale bez znieczulenia i to było straszne!!! wtedy postanowiłam sobie, że skoro to tak potwornie boli to już nigdy więcej nie będę rodzić i wytrwałam w tym postanowieniu 15 lat, ale chęć posiadania 2 dziecka była silniejsza, a teraz już się boję porodu, choć to dopiero za 4 miesiące...a koleżanka mi powiedziała, że rodziła przez cc i było lajtowo, szybko i praktycznie bezboleśnie, ślad ma minimalny i stwierdziła, że tak to można rodzić, stąd ta moja myśl, że może cc byłoby lepsze...
Mama - jesteś nareszcie!!! wychodź z norki i marudź ile wlezie ale nas nie opuszczaj!!!
Pirania - ale ten bliznowiec nie boli??? tylko niezbyt ładnie wygląda, tak??? nie wiem, może popytam jeszcze lekarza co byłoby lepsze i czy dostałabym znieczulenie, bo bez to sobie nie wyobrażam...

dziewczyny, nie wygłupiajcie się!!! w końcu musi się udać!!! idzie maj - miesiąc miłości i MUSZĄ pojawić się II kreseczki na testach!!!

Truskaffka dzieki za chusteczkę..się przyda:sorry:
tulę kochana i Ciebie skoro znowu tyle czekasz na @:wściekła/y:co to sie porobiło u Ciebie?:eek:ale musisz mieć nerwa:baffled:

Kate dziękuję za miłe słowa...faktycznie-każda z nas coś innego wnosi na wątek i każda jest tu potrzebna...ale widzisz -ja jestem taka ,że zawsze każdego wspieram ,podtrzymuję na duchu,tulę i w ogóle a sama nie bardzo umiem wsparcie przyjmować bo generalnie twarda doopa ze mnie i wkurza mnie to moje rozmemłanie:baffled:nie lubię taka być:confused2::no:

jak dobrze,że już w sobotę jedziemy w te góry...tylko...jedzie z nami znajoma która własnie jest w 13 t.c.ale bardzoooo postaram się wyluzować:sorry:

Kate kochana-doczytałam ,że Twój synek mega pieknie śpi-gratuluje -Ty możesz odsapnąć i masz czas dla pozostałych chłopców.cudnie sobie radzisz:tak:

Tasha no wyszłam z nory-Dido mnie smsem wytargała;)
rozumiem ,że pisałyscie o porodach-ja też nie wspominam bólu milo-ale chyba nikt nie wspomina i teraz wiem,że jak rodzić to tylko z zzo..
mja kumpela miała 2 cc-jedno bo dziecko sie nie odwróciło i mimo ,że mały ma 4 lata to cięli ją nie w poprzek tylko wzdłuż-może zapomnieć o bikini;/
druga cc była "kupiona" żeby od razu usunąc bliznowca i teraz po 2 gim cc ciągnie ją wszystko,drugie cc tez miała wzdłuż..
dostała recepte na jakieś plastry ściągające..
przychodzi do nas na mikro bo mikrodermabrazja spłyna i rozjaśnia blizny...
ale nie wyglada to ciekawie

Ostatnia edycja:
mama głowa do góry! trzymam kciuki, zebys szybko zobaczyła 2 kreseczki:)
pirania nasi chłopcy faktycznie w tym samym wieku, Krzys duzo mówi? u nas jest szał na słowo bażant, które powtarza do znudzenia, jest uroczy;) fajnie, ze masz brzuszek w dodatku z dziewczynka;) ktora metode stosowałaś? ja chyba zastosuje wszystkie na raz, a przynajmniej tyle co sie uda;););) marzą mi się różowe sukieneczki, warkoczyki........

też mialam cc, ciężko to przeszłam i blizna też mnie czesto jeszcze swedzi, drugie dziecko chcialabym sn , ale ze znieczuleniem, tylko u nas w Lublinie ciezko jest zdobyc znieczulenie, nawet jesli chciialabym zapłacic, nasz moze linki do jakis innych szpitali prywatnych?
czy ktoś tu jest z Lubelszczyzny?

mam pytanie o lubrykanty, czy ktoś wie jakie ph jest w zelach intymnych nr durex, nie mam w domu zadnego papierka lakmusowego, zeby sprawdzic, ktore zele maja najnizsze ph?

mama kubulki-witaj...
ja już się staram od 2 lat ponad-w lutym minęło i czego to ja nie probowałam to Bóg jeden wie..
teraz juz rozkładam rece.
co do żeli to nie wiem-nie sprawdzałam ..

martika,czarodziejka,nullka-przeleciałam kilka stron i nie widziałam Was;(
co u Was?

reklama
samana, wybierasz sobie odpowiedni suwaczek na którejś ze stron z suwaczkami, konfigurujesz go wedle upodobań, na końcu generowany jest kod, który wklejasz na forum wchodząc w Ustawienia --> Edytuj Sygnaturę.

Jagienko, podobno wyposzczenie ponad 7 dni też osłabia męskie plemniki ...a jeszcze potem ten maraton więc nie miały wiele szans :-D

Mama, pasujesz tu idealnie! A wszelkie smutki i dołki niech znikają precz, a sio, a sio! Rozpoczęłaś dziś bardzo obiecujący cykl - nie dość, że z tego sprawnego jajnika to jeszcze z CLO i Pregnylem/Ovitrelle (który z nich będziesz brać?), pęcherzyki więc i urosną i pękną a tamte 2 bociany już zrobią co do nich należy! :tak:

Gal, czyli znów z Mamą będziecie iść łeb w łeb skoro obie macie dziś 1 dc? :-)

Marzycielko, a nie kusi Ciebie by zrobić test 10 mIU/ml? :-)

tasha, moja siostra bliźniaczka też ma traumę po SN a CC wspomina lajtowo. Bliznowiec nic a nic nie boli, to takie czerwone zgrubienie na bliźnie i miałam pecha bo wszystkie moje znajome a także siostra mają cieniutkie, jasne i niewidoczne blizny. Skoro miał mi się zrobić bliznowiec to być może zrobiłby się tez po nacięciu krocza ...już chyba wolę mieć go na brzuchu :-D

Do góry