Hejka dziewczyny:-) Robiłam test i wyszła taka sama jak wcześniej. Działałam. Zobaczymy jaka jutro będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuje ściskam mocno a pro po krztuścia to tak choruje się jeszcze mój młodszy syn przechodził przez to 2 razy starszy raz i przy okazji i ja tez załapałam a więc szpital odradzam bo po wizycie tam na bank coś przyniesiecie innego jakąś biegunkę np. więc nie polecam krztusiec można leczyć w domu antybiotykiem co prawda ale najlepszy efekt przynoszą inhalacje ładnie nawilżają błone śluzową co łagodzi kaszel i podrażnienie dróg oddechowych też łagodzi. Inhalacje to ja bym na twoim miejscu juz zastosowała zeby mały się tak nie męczył . I nie zapomnij o czymś osłonowym żeby go nie dobijać tymi lekami i będzie dobrze głowa do góry tule was mocno pozdrawiam gorąco.Dziewczyny co ja przezyłam ... ;(((((((((((
Mały poszedł na bajki, wchodze a on śpi... mysle ok.... za chwile sie budzi z płaczem, ale takim , że nie mógł sie uspokoić, mówi że go głowka i oczko boli i ryk... Mierze no i już 38st (przypomne, że po połud. bylismy u lek.) , Ja już od siebie , szybko dzwonie do lekarza-oczywiscie M nie ma...;// Lek.stwierdza zapalenie ucha zewnetrzego, powiekszone migdały z nalotem ropnym , przekrwione oczka...kolejny antybiotyk i innych leków... 100zł za wizyte. Tata jech do apteki tam stówka pewnie mało bedzie, a za 14dni do laryngologa bo mały jakby "zatkany"caly jest. I ten kaszel-jak nie minie to pdejrzewa krztusiec- czy na to sie ejszcze choruje???przeciez byl szczepiony??? No a wtedy czeka nas wizyta w szpitalu;(((
Jestem załamana...CO ZA DZIEN;((((((((((
Przepraszam Was, ale musialam się wyżalić bo już psychicznie wysiadam przez te dołki;(((((((((