ja przy staraniu sie o pierwsze dziecko mialam testy z allegro i caly cykl byla tylko jedna kreseczka, nawet cienia drugiej nie bylo. bylam pewna ze to cykl bezowulacyjny bo nawet sluzu nie bylo, a jakims cudem zaszlam w ciaze w tym pierwszym cyklu

a podchodzac do drugiej ciazy juz kilka cykli wczesniej robilam testy owulacyjne zeby miec orientacje co i jak, no i wtedy faktycznie druga kresecza w okolicach owulacji z kazdym dniem byla intensywniejsza i umialam okreslic kiedy ta owulacja byla. natomiast w cyklu w ktorym zadziałasmy (i od razu udalo sie w ciaze zajsc) to jak na zlosc ta druga kreczka ciagle byla malo intensywana, wcale nie ciemniala

dopiero jak kupilam testy apteczne to wtedy faktycznie widac bylo roznice w intensywnosci. a na tych testach z allegro dopiero w dniu oluacji druga kreseczka zrobila sie ciemna jak testowa (wczesniej miala identyczne zabarwienie).
piranha jak sie czujesz? bo mi dzisiaj w nocy bolal brzuch jak na okres (ale nie mocno) ,a od rana nie czulam sie najlepiej. nawet oddalam synka dla meza do pracy zeby polezec. no ale juz wszystko przeszlo;-) teraz czuje sie swietnie

tylko mlody mnie uciska od 2 dni na jakis nerw ktory powoduje takie bolense nerwobole w pachwinie ze czesto samoistnie jekne z bolu, co powoduje ze moj maz wpada w panike hahahha
kciuki za wszystkie staraczki

no i oczywiscie za brzuchatko tez