reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry

Mama, może nie wszystko stracone? przecież to tylko jeden pomiar, niekoniecznie adekwatny. @ rozumiem nie przyszła?

Natusia, duuużo zdrówka!

Dzięki Truskaffka, chyba nie przesadzę bo diety ściśle nie trzymam. Jedyne co jest dziwne to brak śluzu płodnego. Coś mam sucho ciągle, mimo że 24 godziny temu był pozytywny test, a wczoraj ból owulacyjny. Hmmm
miłego dnia dla wszystkich:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
witam

mama to nadal wysoka tempka jest.... nie myśl od razu że czar pryska..... a poza tym pisałam Ci jak to jest z tym mierzeniem tempki i lepiej tego nie robić bo dołuje.... 3maj się! bedzie ok!

witajcie dziewczyny :happy2:
Mama glowa do gory, to tylko minimalny spadek :tak:
czar prysl to chyba u mnie :-( popatrz na moj wykres :wściekła/y:
a twoj taki piekny, ksiazkowy ;-)
Natusia jednak cie rozlozylo na calego, oj bidulka ty moja :-(

Hej Dziewczyny!
Wpadłam Życzyć Wam Miłego Dnia!
U mnie niestety nie miły @ nie widać a test negatywny chyba pasuje nic z tego trudno może kiedyś jeszcze wczoraj wieczorem się łudziłam bo pewne objawy się pokazały że może się udało ale jak widać moje cielsko drwi zemnie jak nic w tym cyklu.
Pozdrawiam PAPAPAPA

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!!

Mama masz nadal wysoką tempkę!! 37 to jest naprawdę wysoko, ja nadal trzymam kciuki!!Buziaki Kochana

Ja @ ciąg dalszy, kurcze strasznie przeżywam to wszystko i wiecie co to jest ciężka praca bo tyle czekamy na ten dzień, potem znów czekamy obserwujemy się, testy itd. Mam nadzieję, że nam wszystkim się uda i będzię sporo marcówek:-)

Z moim M się trochę pokłóciłam bo ma pretensje, że tyle suplementów, pomiarów kasy na monit itd...że mam sobie odpuścić, a najlepsze jest to że jak zaczynaliśmy to się pytałam czy planujemy czy co będzie to będzie, a on na to że jak można pomóc szczęściu to czemu nie....a teraz mu coś nie pasuje. Dobrze że łyka wszystko tak jak mu każę.

Miss a jak twoje staranka wyglądały?? Odpuściłaś wszystko?Czy jakieś stosowałaś suplementy np?

Dziewczyny które maja córeczki mogłybyście napisać jak wyglądały Wasze staranka, będą to ważne wskazówki dla nas:-)

WITAM:)

No cóz teoretyczny zdany a praktyczny na mieście przy parkowaniu prostopadłym oblany:/a dokłanid eto jak juz cofałam za szybko chciałam wykręcić(stresy były mega i szczerze gubiłam się juz i tak mi wyszło jak wyszło)...

Poprawkę robię 9 lipca:)M przed egzaminem popracuje ze mną nad tymi parkowaniami;)

Nie poddajemy się a co :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysia szkoda, ale ale...nie poddajemy się, O NIE!! widzę że plany na ćwiczenia są..więc spokojnie, uda się:) będę trzymać kciuki :)
Misia ale małpy nie ma..więc kciuków nie przestaję trzymać :p
Noemi oby ten cykl był szczęśliwy dla was :)
Marzycielka a ty masz jakąś wizytę zaplanowaną u gin?

Truskaffa dziękuje ale już nie trzymaj && bo i tak nic z tego a zachowaj je dla innych dziewczyn skoro małpy nie ma to coś jedt nie tak poczekam do poniedziałku i jade do ginka a tet byłby pozytywny gdyby było bobo a skoro jest negatywny to znaczy że bobo nie ma i juz a od począdku czułam że coś nie gra z owu były problemy i te nietyowe bóle teraz to dla mnie znak że coś nie jest tak. Dziękuje wszystkim za kciuki ale trudno takie życie.

reklama
kochane odpaliłam jeszcze kompa zanim pójdziemy na grilla....

mam smutne wieści i postanowiłam i Was poprosić o modlitwę i &&&&.
jedna nasza forumowa mama jest od 5 dni w szpitalu ze swoją roczną córką ..
może ktoś Ją zna z innych wątków-WISIEŃKA..

trafiły tam z potwornie wysoką goraczką i bólem całego ciała Małej..
zrobili masę badań i nie wiadomo było co jest..
zrobili też posiew krwi i moczu...
wynik z krwi będzie w poniedziałek ..
a wynik z moczu wykazał UROSEPSĘ:-:)-(

BARDZO WAS PROSZĘ O CIEPŁE MYŚLI DLA MAŁEJ EMILKI...
bardzo...................
:-(

Do góry