reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bede sie modlila za mala Emilke i trzymala kciuki za szybki powrot do zdrowia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Patrysiu trzymam kciuki za kolejny egzamin, musi sie udac :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
hej dziewczynKi u mnie odrobine lepiej choc gardlo nadal mocno boli, aptetu nie mam wcale ale zoladek boli z glodu..wiec jem na sile.
Pogoda boska a my w domku..tzn dzieci bawia sie na zewnatrz ale tak mnie nosi zeby na basen pojechac..

Mama- a czy czasem ta Urosepsa to ne jest zapalenie ukladu moczowego bo to mial moj maciej jak mial 4 miesiace!!!!!mega wysoka goraczka i zadnych innych objawow, dopiero posiew i badanie moczu daly odpowiedz. niestety na wynik posiewu kilka dni sie czeka bo bakteria musi sie wychodowac (ze tak powiem). Leczenie antybiotykami dozylnie.
Oczywiscie sie pomodle...nie ma nic gorszego jak chore dziecko...o szpitalu juz nie wspomne!
Aha Kocie a Ty sie nie smutaj..Jutro pewnie wsio bedzie jasne..puki jest na poziomie 37 to nic straconego!!!!!!

Patrysiu Spokojnie zdasz nastepnym razem..z zadka udaje sie od razu choc oczywiscie nie mowie ze to nie mozliwe. Teraz juz wiesz jak to wyglada, zatem glowka do gory!!!!!
bede pamietac o Twoim egz bo nastepnego dnia lecimy na wakacje:)))))

kochane odpaliłam jeszcze kompa zanim pójdziemy na grilla....

mam smutne wieści i postanowiłam i Was poprosić o modlitwę i &&&&.
jedna nasza forumowa mama jest od 5 dni w szpitalu ze swoją roczną córką ..
może ktoś Ją zna z innych wątków-WISIEŃKA..

trafiły tam z potwornie wysoką goraczką i bólem całego ciała Małej..
zrobili masę badań i nie wiadomo było co jest..
zrobili też posiew krwi i moczu...
wynik z krwi będzie w poniedziałek ..
a wynik z moczu wykazał UROSEPSĘ:-:)-(

BARDZO WAS PROSZĘ O CIEPŁE MYŚLI DLA MAŁEJ EMILKI...
bardzo...................
:-(

Ojej biedulka:(((kciuki za Emilkę &&&

Tusia, Marzycielka
A więc Kochane dla przypomnienia, powiem tak, że moje starania nie były aż tak bardzo skomplikowane, bo jeszcze o wielu rzeczach nie wiedziałam. Jedyne co chciałam upilnować to odstęp od owulki. A więc wcześniej mierzyłam temp co miesiąc przez ok rok (ale nie zawsze udało mi się dokładnie określić owulkę) i obserwowałam czasem śluz, moje ciało. W tym cudnym miesiącu kiedy zaskoczyłam użyłam również testów owulacyjnych. Przytulanki były 10 i 11dc a owulka 14 dc ok południa, a więc jak wyliczyłam odstęp ok. 2,5dnia. Cykle trwały ok 28-30 dni ale zdarzały się i dłuższe. Co najlepsze chciałam powtórzyć przytulanki jeszcze 12 dc ale mój mąż jakoś nie chciał i to było chyba przeznaczenie, dziś mu za to podziękowałam;) Dodam że w poprzednim cyklu owulka mi się przesunęła na 15dc i wtedy się nie udało zajść.
Co do zakwaszaczy, diety i innych suplementów itp. to nie stosowałam. Ale przy następnym planowaniu i staraniu na pewno zastosuję;p Chciałabym mieć następną córeczkę;) Teraz widzę tyle tu nowych informacji;)

Jagienko
A wiec urodziłam 12.04. <Malutka ważyła 3300g i miała 56cm. Byłam tak szczęśliwa, że nawet ból po cięciu mi aż tak bardzo nie przeszkadzał.
A oto moje dwa Skarby: Maciuś i Ania
P1070164.jpg

Dzięki Asiuniak za info:-) mam nadzieję, że u nas też się powiedzie:-)

Mama myślami jestem z Malutką, mam nadzieję, że lekarze dobrze się nią zajjmą, oczywiście modlitwa jest równie ważna.

Ja również trzymam kciuki za małą. A ty kochana mama głowa do góry bo 37,0 to bardzo dobra tempka. Trzymam kciuki i czekam na pozytywne wieści. U mnie staranka w trakcie 12dc temp. 36,6 test wczoraj negativ a dzisiaj się zobaczy.

reklama
a tak w ogóle co to jest ten sylk i czy można go kupić w aptece? no i co z luteiną bierzecie w II fazie cyklu na własną rękę czy gin zaleca? sorki,że pytam może o oczywistości ale cieman jestem w tej materii akto mi pomoże jak nie wy kobitki...

Do góry