reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia ale mój cykl nie wyglądał na bezowulacyjny...
progesteron pracował co widac po tempce.

nie wiem ,myślę ,że może po górach tak mi sie wydłużył...
teraz nic nie zrobię bo ginka na urlopie do połowy lipca..
a ze mnie leciii wiec endo musiało być grube..

reklama
teraz nie wiem ktorawybrac przy nadii milam taka jak ta w srodku a teraz jedna kupilam jak ta pierwsza a jeszcze chce kupic i nie wiem sama masakra;/ byl by jeden rodzaj i problem z glowy:)

DARIA hehe dokładnie teraz tyle ze sami nie wiem co lepsze :p
MAMA najważniejsze wiesz na czym stoisz bo testy neg.temp rośnie a @ nie ma to gorsza sytuacja bo jednak człowiek zaraz sobie myśli co ze mną sie dzieje?a tak masz na tacy podane wsio...to tak chociaż na malutkie pocieszenie...

A tutaj kobitki mój bebzolek skończony 26 tc :)nie patrzeć na rozstępy no niestety mnie natura nimi obdarzyła :(

Kochane zarażajcie się :***

Patrysia sliczny brzusio :)
Daria mi sie spodobala ta trzecia i chyba sobie kupie bo tak mysle ,ze ja mozna bez stanika nosic bo pod biustem jest tasiemka i wkladki laktacyjne mi nie wypadna. Tak mi sie zdaje przynajmniej. Juz mam dosc tych stanikow na noc a jednak wkladki laktacyjne mi potrzebne jeszcze.

Patrysia ładny brzuszek! :)

Dziewczyny ja się szykuję na HSG w lipcu.... już postanowione. Zwlekałam, miałam to zrobić w tym miesiącu ale nie poszłam na wizytę (bałam się) wiem jednak że muszę. Trzeba zobaczyć czy po mojej nadżerce nie porobiły się zrosty i może dlatego nie mogę zaciążyć drugi raz.
Powiedziałam sobie ze w tym roku znajde przyczyne i musze sie tego trzymać. Być twarda. 3majcie za mnie kciuki proszę.
A puki co czekam na @.
Pozdrawiam was bardzo ciepło.

Kinga dla ciebie cały worek ile tylko Ci potrzeba &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dzień dobry :-)

Patrysia brzucho śliczny, mi jeszcze to takiej wielkości duuużo brakuje ;-)

Mama przykro mi, wierzyłam że będzie dobrze, codziennie śledziłam Twój wykres, szkoda... :-(

Wczoraj odebrałam wyniki testu PAPPA, z tego co sami wyczytaliśmy wszystko jest ok ale o szczegółach porozmawiam z moją ginką już we wtorek.
Dzisiaj śniło mi się, że byłam na USG i ginka powiedziała, że będę miała... córeczkę :-) Żeby się to sprawdziło, oby do wtorku...

Pogoda okropna, od rana leje, za oknem jesień ...:baffled:

Do góry