reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny a ogladalyscie dzisiaj DZIENDOBRY TVN? mowili tam o tym jak kobiety sa zdrowe a nie moga zajsc w ciaze.
i oczywiscie jaka przyczyna tego? nasza psychika :tak: takze czasami to naprawde trzeba wziac na luz i pewnie to bedzie najlepsze rozwiazanie dla ciebie Mama na ten moment. ale nie martw sie bo ja pewnie wkrotce do ciebie dolacze. tez juz sie wypalam powoli :-(

reklama
byłam po dzieci ..leje:dry:

Monicko ja zamierzam jeść warzywa i owoce,gotowane mięsko,zupy warzywne,grahamki ,chleb ziarnisty ciemny,zero masła:-(na maxa ograniczę słodkie-bo nie ma szans na wyeliminowanie..
jedna butelka wody na dzień...
liczę ,że coś to da..
no i w Oriflame zamówiłam sobie piłkę do ćwiczeń -taką wielką ,gumową..narazie ją napompowałam i patrzę:-p

no to będziemy się wspierać w dążeniu do celu:tak:

Marzycielka -u mnie 2,5 roku starań i walki-dość ..starczy!myślałam,że po Clo coś się uda ale jak widać nie-więc mój organizm powinien być szczęsliwy bo dam mu odpocząć łykania czegokolwiek..
a Tobie kochana życzę wytrwałości..
oglądałam DDtvn:tak:

Patrysia dziękuję :):*

Z Domisiem chciałam juz teraz zajsć gdzie seksik "maszynowy"był :/i nie wychodziło...z Alankiem na luzika tzn na zasadzie teraz ale z luzem ż ejak nie uda sie to nie bo miałąm Domisia i sobie mysle mam czas ale zacznę bo wiaodmo człowiek nie wie kiedy zaskoczy fasolka i udało się do razu a teraz to jak pisałam wam sylwester zakrapiany i seksik na peeeełen luz i prosze wpadka :))czyli u mnie morał taki ze na luz od razu bez luzu pomeczyć się trzeba było...

Mama - w takim razie kibicuję twojemu nowemu celowi - zgubieniu 5 kg i kiedy Ty kochana będziesz wychudzoną mega laską, zwrócę się do Ciebie po przepis, bo będę musiała zgubić jakieś 15 kg:szok::-D:angry:, mam nadzieję, że nie będzie to za 69 dni tylko może jakieś 40-48 dni, pomożesz nie???
Kinga - &&&&&&& za wizytę i dobrą diagnozę
Pirania - tulimy i ściskamy:-(, niewiele możemy pomóc, jedynie dobrym słowem, ale ogarniesz to kochana, jeszcze troszeczkę a będzie tylko lepiej

Patrysia* no widzisz czyli luz = bluz:-D

Tasha proszę Cie-laska wychudzona to ja juz nie będę ..te czasy minęły i trza się z tym pogodzić ,ale chciałabym 5 z przodu na wadze zobaczyć..
i czy pomogę ???jacha :-D:-Djak mawiała moja przyjaciółka :)
ja w I ciąży przytyłam 12kg
w drugiej 14kg
wszystko poszło w pierwszy miesiąc więc się nie stresuj..
a karmienie (.) pomaga bo ograniczasz wiele rzeczy-w tym słodkie bo czekolada powoduje zaparcia u malucha i łatwiej leci waga-poza tym organizm spala masę tłuszczu na produkcję mleka bo to ciężka praca więc nie nastawiaj się negatywnie do karmienia...;-)

melduje sie, ze zyje, ale nie wiem czy was uda mi ie nadrobic... bo u mnie jest akurat letnia pogoda, wiec prawie cale dni jestem z dziewczynami poza domem... :-)co u mnie kreska testowa dzis ciemniejsza od tej z pierwszego i drugiego testu, tempka mi spadla, ale to pewnie dlatego ,ze musialam zmierzyc 1,5 h wczesniej niz zwykle, ale zeby sien ie stresowac chyba rzuce termometr w cholere... objawow brak...
mama owocnego zrzucania kg :-)a slodycze da sie wyeliminowac, jak zaczniesz jesc owoce, warzywa to nie powinno Cie do nich ciagnac ;)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kciuki dla wszystkich ich potrzebujacych

mama , ok nie będę pytać , ale i tak wierzę że będzie 3 dzidziol :)
kinga , postanowienie super i oby to było przyczyną że nie ma ciąży , trzymam &&&& za wizytę
patrysia , u mnie było podobnie , na luzaka i bez stresu :)

Mama, ja również Tulę;**** Doczekasz się dzidzi zbaczysz, a najlepsze lakrstwo wyluzować, o ile się da;)))

Kinga, super postanowienie!!!!

Piranha,
tulę:* Obyście raz dwa znaleźli rozwiązanie sytuacji, mam tylko synka a jak bedzie drugie bedzie starszy niz jest twój Krzyś łudzę się, że bedzie mi przez to łatwiej... sie okaże. Ale myślę, że niunia się przyzwyczai do samodzielnego spania;* Dobrze,ze ty sie lepiej czujesz! Musisz miec siły!

Noemi, miałam na czas okreslony i teraz też tak bedzie na 100proc ale ważne, że na rok mam :))) w sierpniu dowiem się szczegółów;)
Mi replens jeszcze lepiej niz sylk obniża ph...

Czarodziejko, ale dobrze, że juz jest lepiej!!! ciesze sie bardzo;*

Martika to teraz już oficjalnie GRATULUJĘ!!!! :*

Patrysia, jaaaaki brzusio;*** Głaszczę;))

Miss &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za córcię;*

Ja byłam dziś u dentysty zrobił mi te zęby do konca ale teraz bolii;((( nie wiem może tak mam to obolałe bo robiła i robiła brrrr

Mały wciąż goraczkuje... spi juz 3 godz.;(
Czy któraś z Was podawała dzieciom Zinat???(antybiotyk-chyba tak sie pisze)

Tasha, Patrysiak, Ewcik, Daria, Czarna, Kosmo i Reszta Babolek Buziaki;***

reklama
Czesc dziewczynki,

witam sie z Wami popoludniowo z kawka i moja " franca". Pojawila sie wczoraj, a niech ja szlak trafi...., ja zaczynam obserwacje cyklu (solidnie), testy zamowione i dupek uszykowany. Tylko kilka dni i .... boboseksy

Wczczoraj Was tylko poczytalam, dzis doczytalam no i jestem. Nic mi sie nie chcialo pisac, nie bede Was oszukiwac dol, dol i jeszcze raz dol.:-:)-:)-(

Piranha twoja Kaja jest cudowna, buziaczki dla niej i dla starszego brata- Krzysia
Neomi &&&&&&&&& za twoj cykl
Martika dziekuje za odpowiedz, pocichutku gratuluje
Mama zycze wytrwania w nowym postanowieniu, dasz rade, jakis czas temu ja tez mialam takie postanowienie i codziennie 30 min bylo moje, ja nie stosowalam diety, ja tylko cwiczylam. starczylo aby poprawic co trzeba, tak wiec jestem z toba

Dziewczynki, te ktore maja nadzieje to trzymam mocno kciuki, a do tych co zawitala Franca to zycze cierpliwosci i owocnych boboseksow w tym cyklu

Do góry