reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama życzę wytrwałości i szybkich efektów w nowym postanowieniu;)

Dziewczyny udało mi się umówić do ginka na dziś. Idę na 18. Zaraz jadę. 3majcie kciuki.

reklama
.... dopisze jeszcze tak szybciutko, ze ja cwiczylam i jadlam duzo slodyczy, wiem, ze to jest smieszne, no bo z jednej strony katorga a wieczorkiem batoniczek- i to nie jeden,,, ale udalo sie :-)

Kinga leć i wracaj z dobrymi wieściami-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i dzięki ;)

Kasiauk no żesz !!Ty też ?:(
tulę mocno,mocno -i podaję czekoladki...
i dzięki ;)

Czarna cześc babolku :)
dzięki ...
a u Ciebie coraz blizej do zaczęcia starań ;);-)

Natusia dziękuję ..
zdrówka dla synka!!
i oby ząb nie bolał..

dzieci rysują..mąż wrócił niedawno..dzwoniłam do siostry-czekają w szpitalu na przyjęcie przez lekarza bo coś się porobiło z kręgosłupem Jej męza-ma 34lata-i nagle nie może siedzieć ,stać bo taak Go głowa boli,ma zawroty..jakiś kręg Mu na coś uciska i ma mieć operację na kręgosłup..
dostał jakichś kołnierz ortopedyczny ,ale nie pomaga..
On leży w aucie na parkingu a Ona 4godzine już czeka w kolejce-jeszcze 4 osoby przed Nimi...a pojechali aż do Bydgoszczy....

jak mamy zdrowie to mamy WSZYSTKO!!!

mama wspolczucie dla twojego szwagra, oj.....
Nie wiem czy pamietasz, kiedys napisalam ze solidarnosc jajnikow musi byc, tak wiec.... widzisz sama co sie dzieje. Szlak trafia juz kazda jedna z nas, no i cholera jasna co miesdiac to samo. Nowy cykl, testy, witaminki, pozniej czekanie, czekanie, zaczynamy myslec... moze sie udalo, moze jednak i... ku.... nadzieja pryska jak banka mydlana, i znowu to samo.... ja juz sie sama o siebie boje...

ja w tym cyklu tylko kwas foliowy no i chyba po owulce skusze sie na dupka.... pisze chyba, no bo znowu jedziemy do Pl, tym razem wesele. Nie wyobrazam sobie abym miala gdzies tam biegac z testami owul i sprawdzac czy byla czy nie i od kiedy brac dupka.... mam nadzieje ze wszystko rozwiaze sie do wyjazdu

Kasia no widzisz tak to jest z tymi cyklami-wszystko pod nie dopasowane a zycie przez palce ucieka....
mam nadzieję ,że u P.ta operacja na kręgosłup pomoże bo masakra normalnie...

Hej Dziewczyny!!

Mama tulę Cię mocno z całych sił!!Powodzenia w zrzucaniu kg:-)

Tasha badałam przed chwilką ph i piękne 4,0-4,4 tak się ucieszyłam!!Więc czekam na owu a już dzisiaj jakoś podbrzusze mnie pobolewało, ale nie wiem czy to nie za wcześnie jutro na monit idę to zobaczymy co się dzieje:-)

Natusia super, że masz umowę uwierz wiem co to jest za ulga....teraz działaj ostro i zaciąż:-)

Dziewczyny miałam dzisiaj usówaną ósemkę w pracy nie byłam bo nie wiedziałam jak pójdzie i mam zdrętwiałą twarz i kurcze jakieś obawy;p;p po ilu schodzi znieczulenie obwodowe??

reklama
Mama nowy avatarek?:) ojej a tak lubiłam na Ciebie patrzeć;))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szwagra! daj znac co na wizycie mu powiedzieli...jesssu jaki młody facet...no zdrówko najwazniejsze!!!

Noemi, no ulga;))
ale masz super ph...zazdroszcze...tez bym chciała te globulki !!! :)

kasia tulę;*** nastepy cykl bedzie nasz:*

Do góry