reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kasia, już myslałam, że dzis bedzie @ lukni na mój wykres;)
ph fajnie jest mierzyc bynajmniej wiesz czy je obnizyc czy podwyzszyc.

MA KTOŚ KONTAKT Z KOSMO?????

No mi już zaczyna puszczać stopniowo, okładam się lodem i już mam naszykowany środek przeciwbólowy bo chyba mam lekko naruszone dziąsło...i teraz moje pytanko czytałam, że tabsy przeciwbólowe są na krórąś z płci tylko nie wiem czy na chłopca czy na dziewczynkę, pamiętacie??

Noemi ja nie wiem na jaka płeć tabletki przeciwbólowe....

Natusia Kosmo chyba nikomu nie dała swoich namiarów..
musimy czekac aż sama się pojawi..

Gal;((((((((((( ??

Pirania jak na froncie u Ciebie słonko??

Tasha a co z tym Twoim spojeniem??

Kinga jak po ginku??

hej dziewczynki:-)

wcinam tosty z serem i majonezem i patrzę, co tu napisałyście;-)

mamcia tulę :*:*:*:*:*:*

pirania kochana, to dopiero tydzień od cc, ja myślę, że jeszcze troszkę i sytuacja się na pewno unormuje.. jakbym tylko mieszkałą bliżej,to z chęcią bym Ci pomogła

noemi, mama ja Wam podziwiam za odwagę w usuwaniu 8!!! mam 4, 2 jeszcze pokryte dziąsłem i widzę, ze mi się zęby inne przez to zaczynają psuć, ale panicznie boję się je usunąć:szok:

martika wklej zdjęcie teściku:tak:

natusia :*:*:*

daria koszula nr 1 superowa, nr 3 też ładna i praktyczna:tak:

reklama
powiedzcie mi biustonosz do karmienia to chyba lepszy bez fiszbinow taki naturalny najlepszy chyba nie :) przygotowuje sie do tego karmienia a ciekawe czy bedzie jadlo czy jak nadia nie :-pale lepiej wszystko miec niz nie miec;d bo z Nadia to melko mi sie lalo jak z kranu;/

Do góry