reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik ja mam jeszcze 3 ósemki..ale tą jedną musiałam usunąć bo tak mnie to dziąsło bolało ,że nie dawałam rady-zaproponowała mi 2 wyjścia..
uciąć ten kawałek dziąsła u chirurga
albo usunąć ósemkę..

smacznego ;))

Daria ja miałam bez ..własnie dlatego żeby nie było zapalenia czy zatkania kanalików przez ucisk..wkładki laktacyjne sobie kup ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiesz jak ja się bałam!! Ale poszło szybko tylko teraz się boję, chciałabym już normalnie funkcjonować chyba jeść przez 3 dni nie będę...wzięłam środek przeciwbólowy i lepiej jest pomimo że znieczulenie jeszcze działa to już mnie coś tam bolało bo schodzi mi od zębów do ust, usta mam jeszcze zdrętwiałe. Muszę jeszcze górne usunąć, ale to już chyba po dzieciątku bo póki co mam dość chciałam to załatwić przed ciążą i załatwiłam teraz jeszcze ciąża musi przyjść:)

Co myślicie o tym replensie kupować czy nie skoro ph mam kwaśne?

Ewcik ja mam jeszcze 3 ósemki..ale tą jedną musiałam usunąć bo tak mnie to dziąsło bolało ,że nie dawałam rady-zaproponowała mi 2 wyjścia..
uciąć ten kawałek dziąsła u chirurga
albo usunąć ósemkę..

smacznego ;))

Daria ja miałam bez ..własnie dlatego żeby nie było zapalenia czy zatkania kanalików przez ucisk..wkładki laktacyjne sobie kup ;)

wkladek mam juz dwa pudelka :)) bo po ostatnim razie to co chwile zmienialam a na noc to mialam pieluszka tetrowa poowijane bo wszystko bylo mokre nawet przez wkladki ;/ pewnie teraz tez tak bedzie;/ mam male piersi a pokarmu jak stado krow;d

teraz dodatkowo zamowilam takie silikonowe nakladki do wyciagania brodawek bo polozna mi kazala i mowi ze pozniej super sa jako wkladki :)

Noemi, skoro tak ładnie Ci ph po sylku spada szkoda kasy moim zdaniem.
A jak wygląda to usówanie? u chirurga tak?
Mama, mi wycięli tzn nacięli dziąsło, aby ósemka wyszła a ona nic... i inne zęby mi cierpia przez to...;((

Natusia mi dał znieczulenie później podotykał czy zadziałało wziął jakieś narzędzie i najpierw czułam ucisk na zęba a potem ciągnięcie i po wszystkim. Jeść nie da rady teraz i mam opuchnięte dziąsło, jest lekko naruszone ale ogólnie jestem póki co zadowolona. Wiesz co ja mam ten gynoflor jeszcze na 10 dni i sylk więc chyba starczy bo po co mi replens jak mam fajnie niskie ph...

Noemi nie ma sensu bardziej obnizac ph bo wybijesz chłopaki..

Natusia ja miałam usuwana normalnie u dentystki:)
znieczulenie ,rwanie i do domu..tylko ja dostałam antybiotyk,żeby czasem zapalenia nie było.

Daria ja też mam małe (.) ale po prodzie to Pamela Anderson ze mnie była:-D:-Di wtedy pokazałam mężowi i mówię-patrz i zapamiętaj:-D

To ja narazie jadę na gynoflorze i sylku a jutro monit i zobaczę co tam w moich jajnikach słychać mam nadzieję, że już coś się dzieje, żebym chociaż wiedziała mniej więcej kiedy owu wypadnie...

reklama
Mama zadręczę Cię, ale jeszcze jedno pytanie, bo ja dzisiaj nic nie jem ale jutro pewnie już będę mega głodna, a jednak boję się że tam mi coś wejdzie...a zjeść coś trzeba będzie. Kiedy zaczęłaś normalnie jeść

Do góry