reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Noemi ja miałam w tamtym roku usuwaną 8 bo mi dziąsło na nią nachodziło i cholernie bolało jak przygryzłam i chociaz była zdrowa 8 to usunęłam i dentystka dała mi na 5 dni antybiotyk przeciwzapalny bo powiedziała ,że "ósemki to kąśliwe zęby i często są powikłania"-dostałas antybiotyk w tabletkach??

reklama
Natusia a no nowy ...tak mnie naszło na zminy a ten mi sie z nasza Truskafcią skojarzył i niech będzie jakis czas :)
a poza tym tu same baby to niech chociaz na avatarze facio bedzie hahahaha

dzięki w imieniu szwagra...narazie nic nie pisze wiec pewnie jeszcze czekają :(żeby się ni okazało na końcu ,że ich nie przyjmie bo za późno-i 200km przejechali na marne....

Noemi u mnie tez było ok,ale dała antybiotyk i musiałam cykl odpuścić ...

Ja nie mam antybiotyku....dobrze bo mogę działać liczę na to że wszystko pójdzie ok bez komplikacji z ząbkami. Po jakim czasie minie znieczulenie?

Natusia oh, dodajesz wiary :-). Ja za kazdym pojawieniem sie "francy" wbijam sobie do glowy, ze koloejny cykl jest moj, i tak to robie..... dlugo, bardzo dlugo....

Masz racje !!!!! Kolejny cykl jest nasz!!!!!

A ja sprobuje zawalczyc o chlopca. Moj M by sie bardzo ucieszyl :-):-):-)

Noemi znieczulenie po ok 2 godzinach powinno zacząć puszczać. Jessu ja mam 2 ósemki do usunięcia tzn nie ma ich sa pod dziąsłami i dent mówi, że powinnam je usunąć ja się panicznie boję;(((

Mama, a no se popatrzymy choć na usteczka męskie hehe:-D

Kasia no baaaa, no i wielkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za synka:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama hahaha no dzień franc i dentystyczny , mnie @ pewnie jutro nawiedzi.
Ja jestem załamana moimi zębami bo leczę systematycznie a dwa razy byłam u innej mi polecanej i mi powiedziała, że mi źle robili i plomby trzeba powymieniać... super co... o kase jej raczej nie chodzi bo płaci się tylko za te na światło, dziś 160zł zapł;/

reklama
dziekuje, jestescie kochane. jasne, ze bede miala synka.... nie wiem jeszcze kiedy ale bedzie :-):-):-)
tak jeszcze sie zastanawiam odnosnie tego ph ????? Ja nie mierze ph i tego to ja juz robic nie bede, bo naprawde zbzikuje:szok:. Mysle aby zakupic pree seed, tylko czy on na chlopca????? N ie wiem, jak franca mnie opusci to zaczne pic wode z cytryna, tylko ja tak kocham slodycze:tak::blink:

Do góry