reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kinga buduje napięcie :-p

mama ja już piwko na pół z małżem obaliłam, polecam piwa smakowe z Lidla-przepyszne.. dziś sączyłam grajfrutowe, w lodówce mam jeszcze egzotyczne:-D

No wiec poszłam na tą 18tą do mojego zaufanego ginekologa, jutro nie byłoby szans ponieważ jedzie na mecz. Dziewczyny dostałam skierowanie na Histerosalpingografie(hsg) Powiedział mi szczerze że to jest koniecznie w moim przypadku po tym jak długo się już staramy no i po wglądzie na moje wyniki badań które robiłam przez ten czas, a są dobre. Jutro rano idę na oddział ginekologi zapisać się na zabieg. Prawdopodobnie bede miała robiony zaraz po @. Tak wiec odwrotu nie ma i musze się tego trzymać.Ciesze się bo w końcu to jakiś krok na przód. Nie liczę na to że po tym badaniu od razu zajdę w ciażę ale szanse wzrosną...Jeżeli nic to nie da bedziemy dalej szukać przyczyny.
Puki co czekam na koniec @. I tak jak gin powiedział w sierpniu bedziemy mogli wznowić starania
:) :tak:

Tyle u mnie na dziś
dziekuje za kciuki
pomogły!

mama ładny avatarek nowy:)

Mama, Ewcik, Kociatka - miejcie dziewczyny odrobinę litości i nie róbcie mi smaczku na piwko...już od dawna za mną chodzi takie dobre piwko albo z miodem albo z soczkiem malinowym albo jakieś egzotyczne i jeszcze trochę musi pochodzić, nie ma rady...więc zazdraszczam wam tej degustacji:tak:, ale kupię w lidlu te piwka smakowe, uraczę małża a przy okazji łyknę chociaż odrobinkę;-)

Kinga ja tez trzymam mocno &&&& za hsg.
Oj dziewczyny, takiego smaka mi narobilyscie na piwko, ze i ja podreptalam do lodowki i sacze z lemoniada....pycha

reklama
Mama bedziemy pily:-), Piranhy opilysmy, to teraz jeszcze kosmo zostala, no a pozniej Tasha i kolejne psiapsiolki Zobacz " cioteczko" same dobre okazje.

Ostatnia edycja:
Do góry