reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Axari jak ten czas leci juz tylko pare tygodni zostało do końca ciąży, fajnie, ze podoba Ci się w Niemczech, bo chyba najważniejsze, ze jesteście wszysty razem

reklama
A to My dziś:-D jutro 33tc
012.jpg i moje maniactwo, pierwsze różowe pranko 005.jpg plus jest taki, że wszystko mozna prać w jednej pralce:-D Mam jeden czerwony, i jeden biały w czerwone truskawki pajacyk, i już mam problem, z czym to wyprać;-) Jeszcze jedno różowe, i jedno kolorowe i na razie starczy!

Ewcik , rozumiem doskonale , ja jeszcze nie w ciąży , a też myślę - co z tego wyjdzie:-p
Pirania , fajne zdjęcia w suwakach
Natusia , dobrze że @ przylazła , przynajmniej wiesz że znów zaczynasz cykl :)
Kinga , kciuki trzymam

.....witajcie laseczki!!!!

Jejku jak goraco!!!!

Pol dzionka spedzilam z corka w
36_.gif
. Pogoda rewelacyjna a woda.... jeszcze zimna. Mala kaszle, ma chrypke no ale jak odmowic???? Przyszly jeszcze dzieci z ulicy i zrobilismy impre w basenie. Ale bylo super. Teraz czas na kawusie w domku, glowa mi peka a mala dogorywa przed bajeczka.

reklama
Do góry