Jesteśmy już w domku - i też zdziwiona jestem że takie pustki dzisiaj . W sumie dzień wolny więc pewnie dlatego że każda spędza czas z rodzinką :-)
Kasia uk to niezłą miałaś przygodę co??? Rzeczywiście ta dziewczyna to jakaś patologia totalna. Nie zazdroszcze kontaktu z nią
natusia decyzja o dziecku musi być Waszą decyzję , wierzę że jakoś sobie to poukładacie w głowach i wybierzecie to co dla Was na daną chwilę jest lepsze.
Ja np. mam parcie tu i teraz ;-) ze względu na wiek bo tak jak pisałyście wcześniej i cierpliwość już nie ta itp
Dzisiaj spotkaliśmy w Częstochowie kuzynkę męża która ma 3 dzieci - chłopiec dziewczynka dziewczynka i teraz za 2,5 miesiąca urodzi prawdopodobnie kolejną córeczkę. Dziś jej powiedziałam że mam nadzieję że się od niej zarażę :-)
U mnie sytuakcja bardzo dziwna bo narazie nie słychać aby @ miała sie pojawić i jutro rano testuję testem o czułości 20
Testuję dlatego że przed chwilą zrobiłam test owulacyjny i nie było odstępu 2h od ostatniego picia tylko może z 1h i kurde kreska testowa jest dość ciemna - nie pozytyw ale i nie bladzioch jak dotychczas. Martwie sie bo tempka nie wskazuje na ciążę , a kurde boję sie żeby znowu nie było poronienia :-( Mówię Wam zaczynam świrować jak zobaczyłam wynik testu owu :-(
Brzuch mnie lekko czasami ciągnie tak dziwnie (nie jak na @ ) Zwariuje do jutra
Piranha mogłabyś mi powiedzieć w jaki sposób moge znaleźć różne dziwne wykresy ciążowe dziewczyn z tego zagranicznego forum?
Mówię Wam płakać mi sie chce na myśl że jak to ciąża to że może z nią być coś nie tak :-(