reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama ja pije taka kawke light bo dalej karmie Alana ale i tak mi smakuje bo prawie rok nie piłam wogóle.
jaki kolor robicie elewacji bo nie pamiętam

reklama
Kasia burzy zyczę :)))))))))))))

Patrysia ja też normalnie o tej godzinie spię ,ale jak panowie przyjechali to juz po spaniu...skaczą po tym rusztowaniu..kable trzeba było podłączyć ,auto przestawić ..nie ma spania :-p

idziemy na spacer bo dzieci roznosi ..:)

KATE tak nie ma śladu po złym samopoczuciu :)
MAMA czyli robótka wrze:)
NATUSIA czekam niecierpliwie do połowy września...zleciało zleciało :)to dobrze :p co do cycusiów mnie tez bolały na ciąże i podbrzusze :)

Tasha: ślicznie ci kig leca i w szybkim tempie!
Piranha: u mnie też rolety robią za klimę;) co do dziecka - to u mnie w wakacje siedzi babcia + bratanica_siostrzenica wymiennie i na zmianę (dziewczyny mają 17. i 15. lat)
mama: wy to bardzo twórczy jesteście;) widze szaleństwo pełną parą i dobrze:)
Magda_uk: kciuki, żeby był wymarzony chłopak - z takimi obserwacjami i starankami zaplanowanymi, to inaczej być nie może:) ja w pierwszej ciąży też wytrzymałam do połówkowego z określeniem płci, ale ciężko było - ale pomyśł ile tygodni za Tobą!
truskafffka: a no a u mnie ciąży nie tolerują, ale premia co 4 miesiące połowa pensji i tak każdy pracownik, więc coś za coś jednak:)
kasia_uk: poległam ze śmiechu - cycki same ci urosną, jak w ciąże zajdziesz - tak będzie ekonomiczniej ;P
fajne te campingi - sama się napaliłam - ogólnie to wam jeszcze mogę dorzucić w pomysłach Portugalię - to jest cudowny kraj - pięny i do tego dosyć tani - a na pewno najtańszy w strefie euro - dwa razy tam byłam i normalnie kocham na zabój:)
Andziak: trzymaj się - chłop to czasem niewiele rozumie, a już na pewno nie kobiete w ciązy!
Daria: mój m. też ma problemy żeby sobie kanapki do zjedzenia zrobić, a nie mówię już o jakimś większym jedzeniu typu obiad - ło matko, dobrze, że ulotki są w domu i można coś zamówić, bo inaczej to jak mnie nie ma to by zmarniał chyba:)
Patrysia: ja ile bym nie spała, to wiecznie chodze niewyspana - fakt, że ostatnio śpię po 5h:)

Eh dziewczynki ja to nie wiem - musiałabym być chyba wiatropylna, bo mój m. w tym tygodniu tak zawalony praca, że masakra jakaś - jak wraca to nie ma siły na nic... nie dziwię mu się, bo naprawdę wychodzi o 6:20 z domu a wraca różnie czasem i ok. 20.

reklama
Do góry