Tasha, co ja mam powiedzieć, po pierwszej ciąży przepuklina pępkowa a druga ciąża jeszcze bardziej ją powiększyła, wyglądam więc nadal jak w ciąży pomimo iż waga mniejsza jak przed ciążą ...jeśli chciałabym się tego pozbyć to czeka mnie operacja :-( A przed ciążą miałam talię jak osa a brzuch płaściutki :-( Tak więc chętnie bym się z Tobą zamieniła jeśli Ciebie to pocieszy

Jak tam, minął katarek Sonii?
natusia, masz cykle owulacyjne i przepiękną, długą FL, pewnie po prostu przedobrzyłaś z zakwaszaczami :-), na in-gender wiele dziewczyn pisało, że np. po Replensach czy irygacjach nie mogły zajść w ciążę ale były też takie dla których nie był to żaden problem ;-)
Martucha, można zastosować jeszcze takie tricki jak lubrykant Pre-Seed z dodatkiem sody, irygacja z białek jajek (fuuuuj ;-) ale podobno wiele dziewczyn na in-gender to stosuje, nie tylko podnosi pH ale stwarza też dogodne środowisko do poruszania się plemników), aplikowanie sobie sody na palcu do środeczka (nie można dotykać szyjki macicy), łykanie Alka Selzter Gold (podnosi pH i dostarcza potas, nie można brać więcej jak 3696 mg dziennie), tabletki z olejem ryb (ale nie tranem). Zaleca się też pić zieloną herbatę 2-3 filiżanki dziennie zaczynając od ostatniego dnia @. Skoro na dietę za późno to warto też łykać tabletki z potasem 99 mg dziennie.