reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem ...jakas taka nerwowa coś jestem :baffled::dry:

Natusia dzieki kochana ..
teraz nie miałam rzęs przez 3 tyg bo na urlopie dałam im "odpocząć "..i dzis znowu czuję się kobietą:-D

Kinga dzięki
&& za działania ..

Kasia uk odsapnij trochę :-p

Truskaffka hahahahaa dopadł Cię mówisz :))) jak urząd skarbowy :-D:-D
to miałas wczoraj światowy dzień sapania

Pirania tak,tak-jak masz to użyj kropelki-nie zaszkodzą na pewno a pomóc mogą..

Nullka dzięki :))
działaj kochana !!!!!!!! a my &&&& pozaciskamy:))
działaj :)
daj czadu:)
niech sie ziemia zatrzęsie:)
to jest Twoje 5 minut hahahaaaaa znaczy się O +12:-D

Axarai ,Daria oby Wam na tej obczyźnie dobrze było:tak:

Martuchaa jak zakupy???

Magda z uk ?????

Czarodziejka ?????

u nas przestało padać ...ale z pogodą szału nie ma:baffled:

reklama
Jagienko buziak urodzinowy dla niuni :) ale zleciało...
Patrysia trzymaj nogi zaciśnięte, wiem że dacie radę bez względu na wszystko, ale dobrze by było, gdyby Marcelek jeszcze chwilę w brzuszku posiedział
Mama i dla córy Twojej STO LAT !!! buziaki przesyłamy :******
no i tak..dokładnie, jak urząd skarbowy, zero litości:-D
Aga zdrówka dla was!! nie dajcie się zarazkom wstrętnym
Martucha nie wkręcać sobie niczego!!! czekamy i wierzymy :) i kciuki zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&
Piranha :( szkoda Krzysia, zdrówka i oby na was nie przeszło
Kinga trzymam kciuki :)wracaj szybko
Myszka Kciuki za staranka owocne :)
Nullka na strych na strych!! hihihi
Natusia spokojna Twoja rozczochrana, zobaczysz jak fajnie w poniedziałek będzie ;)
Mati siedzi koło mnie i głaszcze po włosach...chyba zaraz z tego odpłynę, tak mi błogo :-p

Natusia mnie teraz to aby zgaga pali;p tzn ja cały czas mówiłam w domu ze będzie syn nastawiałam sie na synka :) moja mama tak nie bardzo wierzy w tego syna:-D
Nadia to mnie tak pilnuje ze nawet do piwnicy nie moge zejsc bo zaraz gdzie jest mama i ryk... ciezko bedzie ;/ ale tak to jest grzeczna jak nigdy tym bardziej nigdy w dzien nie spala a teraz prosi sie o spanie w dzien :)nie to dziecko ;p i chodzi ciagle glaszcze po brzuchu i mowi gdzie dzidzia:-p a jak mowie chcesz dzidzie to ona nie :-D

Ano sprobowalabym wcześniej o ile śluz sie nie zmieni i nie będzie wyższe ph. Narazie wyczekuje objawów owu. Ja obstawiam że będzie w nocy albo ok 6 rano.

natusia mi Jonas też na przemian wychodził.
A z tym księżycem to jest 6 znaków męskich i 6 żeńskich. Księżyc w zależności od dnia jest w innym znaku raz męskim raz zenskim na przemian. I akurat u mnie jutro cały dzień i dziś jest w znaku Ryb a to znak żeński :)

Ostatnia edycja:
Heeeeej Dziewczny!!!
Ja zaczełam weekend na 102 :-) jak tylko M wrócił z pracy to chłopcy poszli do olegi na gry a myyyyy:tak: szał ciał szszsz a teraz winko patrzenie sobie w oczy heheheh ooooo chłopcy właśnie przyszli z grania i namawiają nas na oglądanie jakiegoś filmu muszę kończyć
Miłego wieczoru i spokojnej nocy a dla niektórych nie spoojnej tzn bzy bzy bzy:-)

natusia teraz np podskoczylo mi na 5,3 ale kontroluje cały czas i obnizam. Sudafed lykne napewno chociaż mam 2 ostatnie.

Piranha jeszcze jedno jeśli wieczorem ph mi znacznie podskoczy mimo braku sluzu Bj to zrobić jeszcze irygacje czy obniżać replensem? Bo Sylk aż tak bardzo mi nie chce obniżać.

misia no to mieliście super wieczór :) ekstra

Ostatnia edycja:
misia, brzmi super, oj jak mi się marzą takie wieczorki.

nullka, zdaje się, że zarówno tej babydust jak i Tobie irygacje dłużej utrzymują niskie pH, tylko uważaj by nie zjechać z pH poniżej 4. Sylk bym użyła tuż przed by nie było dla plemników za sucho. Oj chyba bezsenna nocka Ciebie czeka ;-) ale raz w miesiącu można się poświęci dla różowego celu :-D Sprawdziłam dzień mojej szczęśliwej owulki i Księżyc był w żeńskim znaku Skorpiona (może stąd ten charakterek Kai :-D).

Witam ponownie.

U nas dzionek zleciał bardzo fajnie. Tzn cały czas byłam z dziewczynkami w ogrodzie, mąż wrócił z pracy, to zjedliśmy obiad, teraz one się kąpią, a ja mam chwilkę dla Was.:happy:

Coś ostatnio jestem zmęczona po całym dniu. Nie ważne, czy mam lekki, czy ciężki dzień. To chyba jeden z kolejnych uroków ciąży:sorry2:

Kinga ja również trzymam mocno kciuki! Powodzenia:tak:

Nullka
u mnie pozytywny test owulacyjny utrzymywał się zawsze bardzo krótko, zwłaszcza w cyklu szczęśliwym. Ok 10 rano był pozytywny, a już po 15 negatywny. Bóle owulacyjne zaczęły mi się następnego dnia rano, czyli 24h później i trwały do nocy z niedzieli na poniedziałek(czyli aż do 48h po piku lh), także miejmy nadzieję, że u Ciebie jutro pojawią się typowe bóle owulacyjne. Ja myślę, że pozytywny wynik testy owulacyjnego tak krótki czas, to dobry znak:tak: No i opracujcie plan z M na szybki numerek w razie co;-)

Ewcik
cieszymy się, nie ukrywam, coraz bardziej oswajam się z tą myślą, ale jednak gdzieś tam głęboko się martwię, czy aby na pewno? Ech....ja to se zawsze coś znajdę:baffled::-) Nadal trzymam kciuki za polepszenie Twojej sytuacji z M &&& No nie fajnie masz, ale w końcu musi być lepiej;-)

Natusiu zwolnij trochę kochana;-) Znajdź tzw. chwilę dla siebie, cokolwiek to dla Ciebie znaczy:tak: U nas ok. Nelunia nie może się odczekać, kiedy pójdzie znowu do szkoły, czyli do wtorku. Nikunia ciągle pyta, czy ona tez już pójdzie, no bo jak to? Starsza siostra idzie a ona nie? Oj śmiechu z tego jest co nie miara:happy: Poza tym, tak samo jak u Ciebie - BBC nadaje i to w stereo:-D Trzymaj się słońce!

Mama u mnie wiać zaczęło...Czyżby to Twoje rzęsy:szok::-D

Truskafffka
oj jak ja lubię takie głaskanie....właśnie powoli uśmiecham się do męża:-)

Misia no to powodzenia na dalszą część wieczorku....winko, patrzenie sobie w oczy...fiu fiu;-)

Pirania, a jakie charakterki mają skorpiony?:confused2: Bo nie wiem, czy wiesz, ale ja ze skorpionowatych jestem:cool: Poza tym, to zdrówka dla Krzysia wciąż no i oby Kajunia nie złapała niczego:happy:

Martuchaa ja również Ci życzę udanego weekendu i daj znać później co i jak i w ogóle:-)

Miłego wieczorku kobietki! Ja spadam laski moje kłaść do łóżek.

reklama
Magda, skorpiony mają podobno trudne charaktery :-D, Oczywiście traktuję to z przymrużeniem oka bo ja typowy umysł ścisły jestem ;-), mój siostrzeniec jest spod znaku skorpiona i jest przekochany :-) Rozumiem doskonale Twoje obawy bo ja też takowe miałam po pierwszym USG, nie mogłam po prostu uwierzyć, że mi się udało bo bardzo często mam pod górkę, uwierzyłam tak na 100% dopiero na połówkowym :-)

Ostatnia edycja:
Do góry