reklama
Piranha
Fanka BB :)
Magda, to jak długo test jest pozytywny oznacza jedynie tempo spadania poziomu LH w organizmie po piku, u jednych ten hormon szybko zmniejsza stężenie a kreska testowa szybko blednie a u innych poziom LH spada bardzo powoli i stąd testy wyglądają jak pozytywne dłużej. Jak tam, przyzwyczaiłaś się już do myśli, że będziesz mieć synka? :-) Do mnie to bardzo długo nie docierało. Oby bóle głowy szybko poszły sobie precz i nie męczyły już mamusi ślicznego, małego chłopczyka :-)
Dobranoc i kolorowych snów dla wszystkich!
Dobranoc i kolorowych snów dla wszystkich!
Dziękuję kochana to wbijam sie w 9 rano bo jeśli owu była o 21 tak jak zaczęły sie bóle ostre to będzie akurat 12h
mąż już sie cieszy , choć myslal że dziś sobie poszaleje 
Zapomnialam zapytać jeszcze O jedno ale nie wiem czy Cię złapie
czy powinniśmy jeszcze dziś osłabić plemniki no wiesz w ten inny sposób ? Bo ostatnio było 3 dni temu
Zapomnialam zapytać jeszcze O jedno ale nie wiem czy Cię złapie
Ostatnia edycja:
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Pirania do mnie już niby dotarło, choć jak sobie myślę, że pojawi się już w sumie nie długo malutki synuś, to to jest nieprawdopodobne. Tak się już przyzwyczaiłam do dziewczynek, że sobie tego nawet nie umiem wyobrazić. No i cieszy mnie to, bo w końcu coś nowego...:-)
A Twoja Kaja, to identycznie jak moja Nela kiedyś...Pamiętam,jak wyciągaliśmy ją z fotelika samochodowego po przyjeździe skądś, żeby się nie obudziła, bo to zazwyczaj już późno było, no i chcieliśmy ją od razu spać położyć. Więc wszystko pomalutku, delikatnie i kiedy w końcu udało się ją rozebrać i zapinaliśmy ostatni guzik piżamki, to ona oczka otwierała, a myśmy się śmiali sami ze swojej naiwności
A ten długo pozytywny test u Nullki jest dla mnie zaskoczeniem, bo ja nigdy tak nie miałam. Zazwyczaj po 3-4 godzinach test już był negatywny i to mocno negatywny. No nic. Już mnie to zatem nie dziwi
A Twoja Kaja, to identycznie jak moja Nela kiedyś...Pamiętam,jak wyciągaliśmy ją z fotelika samochodowego po przyjeździe skądś, żeby się nie obudziła, bo to zazwyczaj już późno było, no i chcieliśmy ją od razu spać położyć. Więc wszystko pomalutku, delikatnie i kiedy w końcu udało się ją rozebrać i zapinaliśmy ostatni guzik piżamki, to ona oczka otwierała, a myśmy się śmiali sami ze swojej naiwności

A ten długo pozytywny test u Nullki jest dla mnie zaskoczeniem, bo ja nigdy tak nie miałam. Zazwyczaj po 3-4 godzinach test już był negatywny i to mocno negatywny. No nic. Już mnie to zatem nie dziwi

Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Nullka no to faktycznie...Ja bym zatem obstawiała, że owulka jest właśnie teraz, więc ta 9 rano jest jak najbardziej trafiona. Owocnego poranka zatem życzę;-)
Witam z rana
Wpadlam po pomiarze tempki która dziś spadła bo nie wiem czy w tym przypadku ta 9 to dobry pomysł? Ph cały czas 4,4
Magda piękne suwaczki
No to zadecydowalam i zaryzykowalam o tej 9 i jest już po. Test owu z pierwszego moczu o 8:20 pozytywny ale kreska ciut jasniejsza niż wczoraj . Ph było 4,4
Piranha czy teraz wystarczy ph obserwować tylko przez 12h?
Zastanawia mnie tylko czemu dziś tempka znowu spadła?
kasia uk podejrzalam - piękna tempka u Ciebie Ojj ja mam pozytywne odczucie co do Twojego cyklu i mocno trzymam &&&&&&
Wpadlam po pomiarze tempki która dziś spadła bo nie wiem czy w tym przypadku ta 9 to dobry pomysł? Ph cały czas 4,4
Magda piękne suwaczki
No to zadecydowalam i zaryzykowalam o tej 9 i jest już po. Test owu z pierwszego moczu o 8:20 pozytywny ale kreska ciut jasniejsza niż wczoraj . Ph było 4,4
Piranha czy teraz wystarczy ph obserwować tylko przez 12h?
Zastanawia mnie tylko czemu dziś tempka znowu spadła?
kasia uk podejrzalam - piękna tempka u Ciebie Ojj ja mam pozytywne odczucie co do Twojego cyklu i mocno trzymam &&&&&&
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
Magda dziękuję... za opis
masz ładne suwaczki to prawda!
u mnie tempka spada... jutro pewnie podskoczy co nieco... w nocy podziałaliśmy :]
Miłego
u mnie tempka spada... jutro pewnie podskoczy co nieco... w nocy podziałaliśmy :]
Miłego
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Pięknej Niedzieli
Podziel się: