reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

u mnie nadal nic z tą tempką ...
nullka , ależ budujesz napięcie ... &&&& za córunie
kasia uk , twój wykres całkiem git , nie to co mój...
mama , dżizas , policja ! czyli zabawa udana
kinga &&&& trzymam

reklama
Ja mam mega stres.Od rana co jakis czas twargnieje mi brzuch.Do tego mrowienie w obu piersiach.I mam stracha.Cisnie na pecherz.Jak ide do lazienki to mam schizy czy to kapia resztki moczu czy sluz czy moze wody.
Az mi sie w glowie kreci.A lekow w domu nie mam zadnych oprucz magnezu.Boje sie i modle zeby te skurcze ustaly

Piranha ja pitole już miałam obniżone na 4,4-4,7, sprawdzam a teraz ok 7 i śluz lekko ciągnący z nitkami krwi :o co to może być? Teraz owulacja czy przez nasienie? Ja już sie gubie i chyba muszę przestać o tym myśleć
Przecież rano śluz był biały gesty
A test owu cały czas nawet teraz pozytyw więc nic już nie kumam.

Witam Was babeczki.:happy2:

Ja już dziś na szczęście bez bólu głowy. Pogoda się spieprzyła, więc nigdzie nie wyjdziemy. Może to i lepiej, bo porobię coś w domu. Przez ostatnie dni, to jedynie ustawowe minimum zrobione było.:baffled: No i wreszcie mam chęci do czegokolwiek.

Nullka
teraz już pozostaje nam tylko kciuki zaciskać i czekać. I zgadzam się z Kasią. Tyle starań nie może pójść na marne. Z tego musi być plusik:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mama
policja powiadasz...No to super! Takie imprezy są zawsze najlepsze:-)

Kinga ja bym zrobiła tak, jak piszesz. Poczekała do jutra rano. Owocnych starań życzę:happy2:

Czarna
tempka stoi, ale za to jak wystrzeli w górę, to na kolejne 9 miesięcy. Z całego serca Ci tego życzę:tak:

Natusiu
ja specjalnie czekam do tak późna, bo inaczej, to zasnąć nie mogę. Coś w tej ciąży mnie tak spanie nie rajcuje, jak w dwóch poprzednich.:-p A tak to przynajmniej sobie suwaczki pozmieniam:-D

Misia, Czarodziejka fajnie, że zajrzałyście;-):-)

Pirania
no to cieszę się, że nie tylko ja mam takie odczucie odnośnie przyzwyczajeń. Mam jeszcze 4 miesiące, żeby się oswoić, ale tak na prawdę, to dopiero po porodzie to do mnie dotrze. Dobrze myślę? Cieszę się, że będą mi cc robić w 38tc. Zawsze to mniej czekania na spotkanie;-)
Zdrówka dla Krzysia życzę i oczywiście dla Kajusi również!

Martuchaa
chaos, nie chaos ważne, że jesteś:happy2:

Andzia kurcze, no trochę za wcześnie na takie akcje. Najgorsze, że Twoje nerwy tu w niczym nie pomogą. Ja bym pewnie poczekała jeszcze trochę, ale jak do wieczora by nie przeszło, to niestety zahaczyłabym o szpital. Trzymaj się słońce i bacznie obserwuj.

Bardzo dziękuję za miłe komentarze odnośnie mojej nocnej twórczości...czytaj: suwaczków:-)
No i oczywiście miłej niedzieli wszystkim życzę!

witam wszystkich :-)
Andziak ja mam caly czas takie twardnienie brzucha i bole i nic sie nie rusza;/ juz wczoraj myslalam ze sie zaczelo wzielam kąpiel i cisza;/ i tak co wieczor a rano juz nic nie boli;/
ja jeszcze nie urodzilam a do mojej siostry zadzwonili z gratulacjami ze ciocia zostala bo daria corke urodzila :-Da renata mowi matko bylam przed chwila u darii i jeszcze z brzuchem chodzila:-p i tacy zdziwieni skad ci ludzie biora takie informacje i do tego corke :-p

Daria Hehehe a to dobre ;) plotka to jest plotka tylko skąd u ludzi taka wyobraźnia? Możemy sie tylko domyśleć ile plotek na nasz temat krąży o których nawet nie wiemy ;)

Ostatnia edycja:
Daria Hehehe a to dobre ;) plotka to jest plotka tylko skąd u ludzi taka wyobraźnia? Możemy sie tylko domyśleć ile plotek janasa temat krąży o których nawet nie wiemy ;)

ona pozniej powiedziala ze chyba jej sie snilo ale byla pewna ze ktos jej powiedzial i zadzwonila do innej dziewczyny zeby jej powiedziec a pozniej dzownila i mowila ze jednak nie urodzilam ze jej sie snilo ;p
mojej siostrze tez sie snilo ze Laure urodzilam ;p i mowie jej ze to bedzie syn jak snila sie corka;p

reklama
a najlepsze to jest to ze to sa mojej siostry kolezanki co mieszkaja ode mnie z 30km a ja tylko widze je okazyjnie na jej urodzinach lub imieninach ;p

Do góry