reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha kaja urocza jest jak zwykle:)

magda mi niedzila mineła dosyć miło... po południu przyszli znajomi na kawę i ciasto które sama upekłam.

poza tym boli mnie podbrzusze... czuję że owu będzie już lada chwila... no nie wiem.... hm..

reklama
nullka, po staraniach może się wydawać, że znów jest śluz BJ ale to nie ma z nim nic wspólnego :-) bo to po prostu reszki nasienia wymieszane ze śluzem. A tempka może rosnąć od 3 dni przed do 3 dni po owulce, u mnie zazwyczaj rosła dopiero w 1-2 dpo, zależy to od czułości o środka termoregulacji w mózgu na poziom progesteronu. Tak więc nic się nie martw a ja zaciskam mocno kciuki!

Kinga, do dzieła! :-)

Magda, dzięki :-*

Mama, dla mnie chyba gorsze od ugryzienia komara jest to ich koszmarne brzęczenie na duchem ....brrrrrr :-)

Ostatnia edycja:
Jagienka jak Wam zleciała niedziela? Pewnie powiecie, że za szybko hehe:happy2:

Wycieczkowo ;-) wykorzystaliśmy piekną pogodę na wypad do Halden i zwiedzenie tamtejszego zamku :tak:
Jutro do pracy.... a Laura do przedszkola....a we wtorek mały urlopik aż do soboty bo lecę do pl się przebadac...no i nie powiem...mam stracha :-(

Czy ja dobrze widzę suwaczek? Będzie synuś? :-)
Ps.śliczne masz te dziewczynki!

Pirahna,Kajutek boski!! :tak:

Pozdrowienia dla Was wszytskich bez wyjątku!

hej babki:)
Wybaczcie ze mnie ostanio mało ale zakrecony tydzień..
Dzisiaj bylismy na bardzo dlugiej wycieczce rowerowej!!!!
wrocilismy kolo 16 i padlismy jak muchy!

Jutro rozpoczecie roku szkolnego ,,Maciek idzie do 1-szej klasy...Nullko my tez mamy na 9:00..jak o tym mysle to mam motyle w brzuchu:) Czas pokaze czy to była dobra decyzja:)
Piranho Kajusia jest przesłodka i jak Ci szybko rosnie!!!!!!

Nullko bede jutro o Was myslec...szkoda ze moj MAKSIO nie łapie sie rocznikowo...bo tez by maszerował do przedszkola:(
No i zaciskam za owocne staranKa!!!!

Mama- oj i ja bym poszla na taka szalona imprezę:)

Dziewczyny ściskam Was WSZYSTKIE bardzo mocno!!!!!

dobry wieczór...

no i pięknie, przez weekend się spało do 10..a tu jutro brutalna rzeczywistość wygoni mnie z łóżka o 7:30:szok::eek::-p
dzień nam fajnie zleciał, u brata na ogrodzie posiedzieliśmy, młody miał sporo miejsca do biegania z Kirą (ich psiakiem), pojadł malin prosto z krzaka, zrobiliśmy ognisko i kiełbachy upiekliśmy, do tego jeszcze ziemniaczki w mundurkach z ogniska..pojedli, pogadali i niedziela fajnie zleciała :)

Nullka &&&&& zaciśnięte, niech tempka teraz w niebiosach lata, a na koniec II kreseczki :)
no właśnie ..to planowanie, w teorii super wszystko można mieć obmyślone, a praktyka...swoją drogą..
ja jak zaczynałam swoją podróż, to miałam fajnie wszystko obmyślone, jak to będzie, jak będziemy się starać...do głowy mi nie przyszło że będą takie jaja z owulacją..no i masz babo placek..:eek:
musieliśmy nieco wyluzować, zrobiliśmy co mogliśmy w zakresie suplementów, diety, ph, orgazmów..reszta należy do spłłytnego plemniczka :p
a te dzisiejsze akcje, też myślę że to po starankach, u mnie też było wtedy ślisko, nawet się martwiłam że mi plemniki wszystkie uciekną:-D
powodzenia dla chłopaków :) a dla Antka wielki słodki buziak urodzinowy!!! :D
Kasia pokaż linka do wykresu ;) i &&&&&& zaciśnięte ;) ty sobie odpuszczaj...a maluch sam się upomni hihi
Kinga działajcie :)
lepiej już u Ciebie?
Mama hihihi policja mówisz? super że się tak wybawiliście :D :D :D
Magda u mnie testy rzadko były pozytywne :-D ale jak już się zdarzył w szczęśliwym cyklu, to w jednym dniu był megaśnie pozytywny-tak że druga kreska ciemniejsza od kontrolnej, a w drugim dniu kreski takie same, potem dopiero test był negatywny ;)
fajne zmiany w image'u ;)
Czarna Kciuki zaciskam, za tempkę ;)
Daria buhaha niezłe ploty :-D
Tasha jak fajnie się czyta o waszych dniach klonach :) buziak dla biedroneczki :)
Piranha ale Kajunia słodka, uśmiechy rozdaje rozkoszne :D :D :D
Patrysiak czekamy na Twoją niunię :) powodzenia!!
Jagienka &&&& za dobre wyniki ;)
Natusia jak tam odwołanie? już po burzy? ;)
widzę że synuś miał dziś dzień pełen wrażeń :) super :)
&&&& za jutrzejszy dzień mega zaciśnięte
Czarodziejka i za Twojego synusia wielkie kciuki :) jestem pewna że sobie poradzi wzorowo w szkole :)
Andziak odezwij się, jak się czujesz?

Dzięki dziewczyny z Wami będzie mi łatwiej przetrwać czas oczekiwania na testowanie :-) Co ma być to będzie. Mam nadzieje że jutro już będzie skok tempki bo mam dosyć tego pilnowania Ph - tym bardziej że zostało mi 12 pasków (ze 100 które kupiłam na początku cyklu :szok:)

Dziękuję za życzenia urodzinowe dla Antka i Antoś przesyła buziaki forumowym ciotkom :-)

Czarodziejko to będziemy o 9 razem patrzeć na naszych chłopców I klasistów. Mój Julek na razie nie może się doczekać bo mówi że on lubi się uczyć. Bardziej się boje przedszkola i tych pierwszych dni.
A mój Antoś i tak idzie do prywatnego przedszkola (tego samego co Julek chodził) , bo mimo że łapie się rocznikowo na naszej wsi nie mieliśmy szans żeby się dostać do państwowego. Ale ja z tego "naszego" jestem bardzo zadowolona bo Julek wyniósł bardzo dużo dobrego :-) Fakt że on jest spokojnym, grzecznym i pilnym chłopakiem więc w szkole powinien sobie poradzić (takie były słowa wychowawczyni w przedszkolu tylko nie powinien sobie poradzić tylko mówiła na 100% da sobie rade) ;-) Czas pokaże
Czarodziejko jaki macie zestaw książek do I klasy??

Natusia to ja trzymam kciuki aby synuś szybko sie zaadaptował w przedszkolu i żeby nie było łez jego i mamusi :-)
aaaaa i żebys z M sie szybko pogodziła :tak:

Kinga &&&&& za piękną owulkę jak najszybciej i owocne staranka .

Kto w tym cyklu bedzie pierwszy testował???? Ja około 15-16 września

Piranha ja łykam B100 teraz i czy powinnam łykać do ewentualnego pozytywnego testu czy juz teraz stopniowo odstawiać???

Ostatnia edycja:
nullka, ale gapa ze mnie, strasznie dziś zakręcona jestem :zawstydzona/y: Dużo zdrówka, szczęścia, samych uśmiechów i spełnienia wszystkich marzeń dla Twojego syneczka! A za Ciebie trzymam kochana z całych sił kciuki!

Chyba idę się już położyć i przespać doła, którego mam z powodu zbliżającego się wielkimi krokami poniedziałku ;-) Kolorowych snów dla wszystkich!

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki:-)

....wpadam pozna wieczorowa pora...az milo do was zajrzec

Nullka wszytskiego dobrego dla synka, duzo usmiechu i samych milych chwil w przedszkolu

Natusia ....wojna domowa??? Lap sprzet
u075.gif
i nie poddawaj sie!!!
Powodzenia jutro!!!!
037.gif

Piranha cudowna panienka z twojej Kaji, a gdzie Krzys???? Popraw sie!!!!

Mama blagam, nie mrugaj jutro rzesami z rana co by samoloty z Lawicy odlatywaly;-)

Truskaffka
hehhe, ten spisalam na straty..Obserwacja cyklu - enpr.pl. Nastepny bedzie lepszy....mam nadzieje;-)

Dziewczynki dziekuje za &&&&&, ale w tym cyklu to inne bardziej potrzebuja, bo moj spisany na straty:-(

Dla wszystkich dzieciaczkow jutro
008.gif
051.gif
zycze milych wrazen w pierwszym dniu po wakacjach

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki.

Jak tam? Wszystkie już śpicie? Wiem, wiem....jedne śpią, inne odpoczywają;-)

Mama jesoooo jak się cieszę, że tutaj nie mam komarów. Tzn są czasem, ale chyba im polska krew nie smakuje:eek::-D

Nullka
zanudzać, to Ty jeszcze nas nie zaczęłaś. Jakby nie było jest to w końcu wątek o planowaniu. Pisz ile chcesz. Ja tam Cię doskonale rozumiem. Pamiętam siebie sprzed kilku miesięcy...Teraz żałuję, że pojawiłam się na forum tak późno i sama się ze wszystkim gryzłam. Nic się nie martw. Radą zawsze wspomożemy, a jak nie, to chociaż kciuki potrzymamy:tak:
No i ja jak zwykle się zagapiłam....sto lat dla Twojego synka!!! No i oczywiście powodzenia dla obu jutro. Dla Ciebie zaś dużo siły.....żebyś o nic się nie musiała martwić:happy2:

Kinga działaj, zwłaszcza jeśli czujesz, że coś tam się dzieje. Powodzenia:-)

Jagienka ja uwielbiam takie dni wycieczkowe. Ech...szkoda, że u nas pogoda taka beznadziejna:baffled:
Pójście Laury do przedszkola, to musi być dla Ciebie mega przeżycie. Pamiętam, jak moja w zeszłym roku szła, ale Twoja córcia to jeszcze maleństwo. Życzę Ci dużo siły. Zarówno w kwestii wyprawienia malutkiej, jak i badań. Myśl pozytywnie.Może nie taki diabeł straszny.... Ja już kciuki zaciskam:tak:
U mnie póki co synuś się szykuje, czyli tak jak chcieliśmy. Mam nadzieję, że to się już nie zmieni:sorry2: Dziękuję za miłe słowa o dziewczynkach:happy2:

Natusiu
jakoś nie wierzę w to, że nie odzywasz się do swojego M aż do odwołania:-p Nie wyglądasz mi na taką:-D;-)
Pewnie tak tylko mówisz:tak::tak:
U nas dzień taki sobie. Mój mąż cały dzień zabawiał dzieci, a ja dostałam jakiegoś zastrzyku energii i całe popołudnie sprzątałam, prałam i gotowałam.:eek: Wiem, że to tak mało niedzielnie, ale nie mogłam takiej energii zmarnować;-)
Oczywiście powodzenia jutro! Oby Cię Twój synuś jutro pozytywnie zaskoczył &&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Czarodziejko
powodzenia dla Ciebie i dla synka jutro! :happy2:

Truskafffka
ładnie mi tu tak o ziemniaczkach w mundurkach z ogniska mówić? Ty chcesz, żebym ja teraz po nocy do ogrodu szła ognisko palić i piec ziemniaki? Jesuuuu, co by se sąsiedzi pomyśleli? Pewnie, że się chałupa pali :-D Ech....teraz mam zachciankę. Ciekawe co mąż powie?:-p Żebyś chociaż napisała, że niesmaczne były:-D
A tak poważnie, to zazdroszczę Ci tego ogniska. Już nie pamiętam, kiedy ostatni raz byłam na takim
Cieszę się, że podoba Ci się mój nowy image....wynik ciążowej bezsenności;-):-)

Kasiu
ja uszczknę troszkę Twoich życzeń na rozpoczęcie roku szkolnego dla mojej Neli na wtorek

Do góry