reklama
Andziak0307
Fanka BB :)
U mnie troche lepiej .Tzn . skurcze nadal sa ale nie tak czesto juz.Ale nadal takie jak byly.No i raz na jakis czas siara ciurkiem leci mi z obu piersi.
Moze od tego te skurcze albo niewiem.Rano mnie wystraszylo to ze one byly vardziej odczuwalne i xzesciej.Wczesniej tez miewalam ale nie az takie. Pewnie zmiana w szyjce bedzie.
A zobaczymy jak bedzie po stresie w przedszkolu i staniu z pierwszoklasista godzine na boisku i godzine w kosciele
Moze od tego te skurcze albo niewiem.Rano mnie wystraszylo to ze one byly vardziej odczuwalne i xzesciej.Wczesniej tez miewalam ale nie az takie. Pewnie zmiana w szyjce bedzie.
A zobaczymy jak bedzie po stresie w przedszkolu i staniu z pierwszoklasista godzine na boisku i godzine w kosciele
hej dziewczynki
wpadłam na chwilkę przywitać się i ... pożegnać... za chwilę wyruszam
Natusiu, Truskawko, Magdo z UK, Tasha i wszystkim pozostałym- dziewczyny bardzo dziękuję za kciuki i Wasze wsparcie.
Wszystkim zafasolkowanym, mniej i bardziej zaawansowanym, uważajcie na siebie, i na Wasze Rybki.
Wszystkim staraczkom życzę udanych, owocnych starań, odpowiednich temperatur, terminowych owulacji i stosownego ph
Młodym mamusiom dni bez kolek:-)
Trzymajcie się dziewczyny, ja też się postaram!
wpadłam na chwilkę przywitać się i ... pożegnać... za chwilę wyruszam

Natusiu, Truskawko, Magdo z UK, Tasha i wszystkim pozostałym- dziewczyny bardzo dziękuję za kciuki i Wasze wsparcie.
Wszystkim zafasolkowanym, mniej i bardziej zaawansowanym, uważajcie na siebie, i na Wasze Rybki.
Wszystkim staraczkom życzę udanych, owocnych starań, odpowiednich temperatur, terminowych owulacji i stosownego ph
Młodym mamusiom dni bez kolek:-)
Trzymajcie się dziewczyny, ja też się postaram!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się
))
mój Dominiś już w przedszkolu
) wesoło podreptał ..ale ogólnie ryyyyk !! w budynku bo są nowe 4 grupy 3latków to wiadomo co się dzieje
Kasia uk - oki...nie będę mrugać za bardzo
)
ale dziś masz szczęśliwy dzień co ....tak nogami przebierasz aż u mnie słychać
Czarodziejka powodzenia dla Maćka-będzie dobrze!!!!!
Pierogatka a Ty gdzie babeczko????
Patrysiak
czekamy na wieści !!!!
jestem z Tobą
Martuchaa ja mam dziś wolne bo Zuza ma na 10.00 i pewnie po godzinie będzie już po wszystkim więc dziś urlop..
a w ogóle to
!! brzuch wklęsły.....
szczęściara
)))
Magda z uk powodzenia we wtorek i dla Twojej córy
)
a sen miałam piękny ....śniło mi się ,że byłam w ciąży-synek- i miałam taki piękny brzusioooo..taki mięciutki ...i te ruchy takie milusie.....
ale ..trza było się obudzić
Pirania życzę Ci miłego dnia i drzemki u Kai 2 godzinnej
Andziak dobrze,że u Ciebie lepiej ..
Daria ?????????????
Nullka &&&&&&&&&&!!!
i powodzenia dla synka
Truskaffka miłego dnia u roboty
niech szybko zleci 
Natusia a co tam u Was?????
miłego dnia babeczki,mało stresu a dużo pozytywnej energii..
ja już bluzkę Zuzi wyprasowałam i za godzinkę jedziemy ..
mój Dominiś już w przedszkolu

Kasia uk - oki...nie będę mrugać za bardzo
ale dziś masz szczęśliwy dzień co ....tak nogami przebierasz aż u mnie słychać

Czarodziejka powodzenia dla Maćka-będzie dobrze!!!!!

Pierogatka a Ty gdzie babeczko????
Patrysiak

czekamy na wieści !!!!
jestem z Tobą
Martuchaa ja mam dziś wolne bo Zuza ma na 10.00 i pewnie po godzinie będzie już po wszystkim więc dziś urlop..
a w ogóle to

Magda z uk powodzenia we wtorek i dla Twojej córy
a sen miałam piękny ....śniło mi się ,że byłam w ciąży-synek- i miałam taki piękny brzusioooo..taki mięciutki ...i te ruchy takie milusie.....
ale ..trza było się obudzić

Pirania życzę Ci miłego dnia i drzemki u Kai 2 godzinnej

Andziak dobrze,że u Ciebie lepiej ..
Daria ?????????????
Nullka &&&&&&&&&&!!!
i powodzenia dla synka
Truskaffka miłego dnia u roboty

Natusia a co tam u Was?????

miłego dnia babeczki,mało stresu a dużo pozytywnej energii..
ja już bluzkę Zuzi wyprasowałam i za godzinkę jedziemy ..
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
witam was
magda a no podziałaliśmy... zobaczymy co dalej.. narazie mąż produkuje nową armie w razie czego ;] nie wiem nadal kiedy u mnie owu.
martucha zagnieżdżenie to Ty miałaś w 4-5dniu IIfl
a to że nie czujesz się na fasolkę nie znaczy że jej tam nie ma. masz czas na objawy jeszcze :] 3mam kciuki!
Miłego dnia
Fiol w zerówce od 8. poszedł chętnie
a ja w pracy..mam jej full dziś i sie ciesze
magda a no podziałaliśmy... zobaczymy co dalej.. narazie mąż produkuje nową armie w razie czego ;] nie wiem nadal kiedy u mnie owu.
martucha zagnieżdżenie to Ty miałaś w 4-5dniu IIfl

Miłego dnia
Fiol w zerówce od 8. poszedł chętnie
a ja w pracy..mam jej full dziś i sie ciesze
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Martuchaa nooo..dobrze ,że się pośmiałaś
) wytrzyj kawę z monitora ...posprzątaj taras..poprasuj ...my &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& potrzymamy...Ty się nie denerwuj bo Ci prolaktyna skoczy a Ty właśnie w ciążę zachodzisz
zdrówka dla synka
Kinga to dobrze,że Filip chętnie pomaszerował ..zawsze to matczyne serce ma lżej ..

zdrówka dla synka
Kinga to dobrze,że Filip chętnie pomaszerował ..zawsze to matczyne serce ma lżej ..
Piranha
Hello w ten znienawidzony poniedziałek! :-)
Martucha, strasznie optymistyczne to co napisałaś, od razu mi uśmiech wpełznął na twarz :-) A wykresik masz śliczny i chyba Ci skok wykrakałam :-) Implantacja jest w przedziale 5-12 dpo ale najczęściej jest to 7-10 dpo, u mnie spadek był w 9 dpo a skok w 10 dpo, u Ciebie jest dzień wcześniej i idealnie pasuje do implantacji
Jeśli to mały człowieczek uwił sobie gniazdko to w czwartek test 10 mIU/ml powinien już coś wykazać. Zamieniam się w kciuki! :-)
Czarna, jak tam, podskoczyła tempka?
Kinga, u Ciebie już tempka szybuje w górę, super to wygląda!
Kasiu, a jak tam Twoja tempka? Co do fotek to obiecuję poprawę
Dziś rano próbowałam trzasnąć synkowi jakąś fotę ale to strasznie ruchliwa bestyjka jest i albo się odwracał, albo zamykał oczy albo jeszcze coś, Kaja jest jednak bardziej statycznym obiektem do fotografowania ;-) No nareszcie nadszedł ten dzień i wyściskasz swoją pociechę!
patrysiak, trzymaj się kochana! Czekamy na wieści!
Andziak, dobrze, że już trochę lepiej.
Mama, a ja Ci życzę by to był sen proroczy :-) Ty już niebawem masz termin @?
nullka, widzę, że nadal Archiwum X.
Co to ja jeszcze miałam ...oj bez kawy sobie nie przypomnę ;-)
Martucha, strasznie optymistyczne to co napisałaś, od razu mi uśmiech wpełznął na twarz :-) A wykresik masz śliczny i chyba Ci skok wykrakałam :-) Implantacja jest w przedziale 5-12 dpo ale najczęściej jest to 7-10 dpo, u mnie spadek był w 9 dpo a skok w 10 dpo, u Ciebie jest dzień wcześniej i idealnie pasuje do implantacji

Czarna, jak tam, podskoczyła tempka?
Kinga, u Ciebie już tempka szybuje w górę, super to wygląda!
Kasiu, a jak tam Twoja tempka? Co do fotek to obiecuję poprawę

patrysiak, trzymaj się kochana! Czekamy na wieści!
Andziak, dobrze, że już trochę lepiej.
Mama, a ja Ci życzę by to był sen proroczy :-) Ty już niebawem masz termin @?
nullka, widzę, że nadal Archiwum X.
Co to ja jeszcze miałam ...oj bez kawy sobie nie przypomnę ;-)
K
Kinga85
Gość
Piranha ja sie nie cieszę bo ona jeszcze jutro padnie pewnie.. starania w toku wiec. nowa armia zbiera siły 

G
gość 574
Gość
witam i ja!
O 7 odprowadziłam moje dziecko do przedszkola - o matko, ja chyba bardziej przeżywam niż ona, bo weszła, rozebrała buciki - poszła się bawić i nawet nie była zainteresowana, że wychodzę..eh a ja siedzę i myślę jak ona sobie radzi, bo dotąd jak zostawała w domu to miała opiekunkę, która byłą tylko dla niej - 100% uwagi, a teraz 25 dzieci,a ona jedna z...no i na dodatek musi w przedszkolu być ok. 9-9,5h, bo my tak pracujemy oboje, ze zanim dojedziemy...ehh Zazdroszczę tym, co mają dziadków, któzy moga pomóc jakoś - u nas to wciąż pod górkę
Trochę ma kataru jeszcze, ale taka końcóweczka, więc mam nadzieję, że chociaż jej nocek ktoś wytrze od czasu do czasu...
ja jeszcze trochę dychram, ale się nei rozłożyłam, więc sukces
Piranha: u mnie na skoki temp nie ma co patrzeć, bo ja mam w weekendy zawsze zaburzone przez brak snu i pomiary w innych godzinach niż w tygodniu - mam drugą prace po prostu i wieczorami siedzę aż zrobię, bo terminy gonią
w każdym razie w końcu owulacja była, bo ta druga kreska zrobiła się dużo ciemniejsza od kontrolnej (a tempka w dniu owu wcale nie była najniższa
- no wreszcie, bo u mnie to kurde kreska jest chyba przez cały cykl, tylko jej natężenie się zmieniało powolutku... Ten cykl pewnie pójdzie na straty, ale co tam, trzeba próbować
A tobie kochana życzę, żeby dziś Kaja spała w dzień jak nigdy
a jak katar Krzysia?
Nullka: trzymam kciuki - u mnie to chyba bez testów będzie, ale gdyby tempka mnie zaskoczyła to testuję jak ty 15-16 wrzesień, choć coś czuję, że za dużo tej przerwy miałam do owulacji i wojownicy pomarli zanim kreski na owu się zaciemniły - ale u ciebie to mam nadzieję, że będzie pełen sukces
mama: piękne sny - oby się urzeczywistniły
Kinga: &&&&& za staranka!
daria: co to ludzie nie wymyślą, ale żeby jeszcze chodzić i takie plotki opowiadać wszystkim bez potwierdzenia
czarodziejka: twój synek ze stycznia? ja na początku przeżywałam, że mi się nie udało dotrwać do 1 stycznia i 28 grudnia urodziłam, ateraz się cieszę, choć jest najmłodsza w grupie i jak dziś zobaczyłam jak wygadane są dzieciaki to się przeraziłam jak ona sobie da radę z tym swoim ubogim słownictwem, ale myślę, że może będzie przez to ciągnęła w górę? mam nadzieję
martuchaaa: dobrze będzie - czekam już na twoje testowanie normalnie
truskaffka: oj też bym sobie posiedziała przy ognisku - miłej pracy, co by rybka nie dokuczała!
powodzenia dla wszystkich dzieciaczków co zaczynają dziś szkołę i przedszkole - mamusie będzie dobrze!! (może sama w to uwierzę jak tak będę mówić heheh)
buziaki!
O 7 odprowadziłam moje dziecko do przedszkola - o matko, ja chyba bardziej przeżywam niż ona, bo weszła, rozebrała buciki - poszła się bawić i nawet nie była zainteresowana, że wychodzę..eh a ja siedzę i myślę jak ona sobie radzi, bo dotąd jak zostawała w domu to miała opiekunkę, która byłą tylko dla niej - 100% uwagi, a teraz 25 dzieci,a ona jedna z...no i na dodatek musi w przedszkolu być ok. 9-9,5h, bo my tak pracujemy oboje, ze zanim dojedziemy...ehh Zazdroszczę tym, co mają dziadków, któzy moga pomóc jakoś - u nas to wciąż pod górkę
Trochę ma kataru jeszcze, ale taka końcóweczka, więc mam nadzieję, że chociaż jej nocek ktoś wytrze od czasu do czasu...
ja jeszcze trochę dychram, ale się nei rozłożyłam, więc sukces
Piranha: u mnie na skoki temp nie ma co patrzeć, bo ja mam w weekendy zawsze zaburzone przez brak snu i pomiary w innych godzinach niż w tygodniu - mam drugą prace po prostu i wieczorami siedzę aż zrobię, bo terminy gonią
A tobie kochana życzę, żeby dziś Kaja spała w dzień jak nigdy
Nullka: trzymam kciuki - u mnie to chyba bez testów będzie, ale gdyby tempka mnie zaskoczyła to testuję jak ty 15-16 wrzesień, choć coś czuję, że za dużo tej przerwy miałam do owulacji i wojownicy pomarli zanim kreski na owu się zaciemniły - ale u ciebie to mam nadzieję, że będzie pełen sukces
mama: piękne sny - oby się urzeczywistniły
Kinga: &&&&& za staranka!
daria: co to ludzie nie wymyślą, ale żeby jeszcze chodzić i takie plotki opowiadać wszystkim bez potwierdzenia

czarodziejka: twój synek ze stycznia? ja na początku przeżywałam, że mi się nie udało dotrwać do 1 stycznia i 28 grudnia urodziłam, ateraz się cieszę, choć jest najmłodsza w grupie i jak dziś zobaczyłam jak wygadane są dzieciaki to się przeraziłam jak ona sobie da radę z tym swoim ubogim słownictwem, ale myślę, że może będzie przez to ciągnęła w górę? mam nadzieję
martuchaaa: dobrze będzie - czekam już na twoje testowanie normalnie
truskaffka: oj też bym sobie posiedziała przy ognisku - miłej pracy, co by rybka nie dokuczała!
powodzenia dla wszystkich dzieciaczków co zaczynają dziś szkołę i przedszkole - mamusie będzie dobrze!! (może sama w to uwierzę jak tak będę mówić heheh)
buziaki!
reklama
pierogatka
hej hej babeczki:-):-)
mamo05 jestem jestem ty moja dobra duszyczko
ja jestem z wami na bieżąco ale na pisanie czasu brak
prawie już wróciłam do pracy więc wiece same
wszystkim wami mooooooooooooocno mooooooooooooooocno kibicuję
i pozdrówki
mamo05 jestem jestem ty moja dobra duszyczko
ja jestem z wami na bieżąco ale na pisanie czasu brak