reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mnie troche lepiej .Tzn . skurcze nadal sa ale nie tak czesto juz.Ale nadal takie jak byly.No i raz na jakis czas siara ciurkiem leci mi z obu piersi.
Moze od tego te skurcze albo niewiem.Rano mnie wystraszylo to ze one byly vardziej odczuwalne i xzesciej.Wczesniej tez miewalam ale nie az takie. Pewnie zmiana w szyjce bedzie.
A zobaczymy jak bedzie po stresie w przedszkolu i staniu z pierwszoklasista godzine na boisku i godzine w kosciele

hej dziewczynki

wpadłam na chwilkę przywitać się i ... pożegnać... za chwilę wyruszam:szok:

Natusiu, Truskawko, Magdo z UK, Tasha i wszystkim pozostałym- dziewczyny bardzo dziękuję za kciuki i Wasze wsparcie.

Wszystkim zafasolkowanym, mniej i bardziej zaawansowanym, uważajcie na siebie, i na Wasze Rybki.

Wszystkim staraczkom życzę udanych, owocnych starań, odpowiednich temperatur, terminowych owulacji i stosownego ph

Młodym mamusiom dni bez kolek:-)

Trzymajcie się dziewczyny, ja też się postaram!

witam się :)))
mój Dominiś już w przedszkolu ;)) wesoło podreptał ..ale ogólnie ryyyyk !! w budynku bo są nowe 4 grupy 3latków to wiadomo co się dzieje:baffled:

Kasia uk - oki...nie będę mrugać za bardzo :))
ale dziś masz szczęśliwy dzień co ....tak nogami przebierasz aż u mnie słychać :-p

Czarodziejka powodzenia dla Maćka-będzie dobrze!!!!!:tak:

Pierogatka a Ty gdzie babeczko????

Patrysiak
czekamy na wieści !!!!
jestem z Tobą :)

Martuchaa ja mam dziś wolne bo Zuza ma na 10.00 i pewnie po godzinie będzie już po wszystkim więc dziś urlop..
a w ogóle to !! brzuch wklęsły..... szczęściara :))))

Magda z uk powodzenia we wtorek i dla Twojej córy ;))
a sen miałam piękny ....śniło mi się ,że byłam w ciąży-synek- i miałam taki piękny brzusioooo..taki mięciutki ...i te ruchy takie milusie.....

ale ..trza było się obudzić

Pirania życzę Ci miłego dnia i drzemki u Kai 2 godzinnej :tak:

Andziak dobrze,że u Ciebie lepiej ..

Daria ?????????????

Nullka &&&&&&&&&&!!!
i powodzenia dla synka ;)

Truskaffka miłego dnia u roboty:-D niech szybko zleci ;)

Natusia a co tam u Was?????

miłego dnia babeczki,mało stresu a dużo pozytywnej energii..
ja już bluzkę Zuzi wyprasowałam i za godzinkę jedziemy ..

Ostatnia edycja:
witam was

magda a no podziałaliśmy... zobaczymy co dalej.. narazie mąż produkuje nową armie w razie czego ;] nie wiem nadal kiedy u mnie owu.

martucha zagnieżdżenie to Ty miałaś w 4-5dniu IIfl :tak: a to że nie czujesz się na fasolkę nie znaczy że jej tam nie ma. masz czas na objawy jeszcze :] 3mam kciuki!

Miłego dnia
Fiol w zerówce od 8. poszedł chętnie:)
a ja w pracy..mam jej full dziś i sie ciesze

Martuchaa nooo..dobrze ,że się pośmiałaś :)) wytrzyj kawę z monitora ...posprzątaj taras..poprasuj ...my &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& potrzymamy...Ty się nie denerwuj bo Ci prolaktyna skoczy a Ty właśnie w ciążę zachodzisz

zdrówka dla synka;)

Kinga to dobrze,że Filip chętnie pomaszerował ..zawsze to matczyne serce ma lżej ..

Hello w ten znienawidzony poniedziałek! :-)

Martucha, strasznie optymistyczne to co napisałaś, od razu mi uśmiech wpełznął na twarz :-) A wykresik masz śliczny i chyba Ci skok wykrakałam :-) Implantacja jest w przedziale 5-12 dpo ale najczęściej jest to 7-10 dpo, u mnie spadek był w 9 dpo a skok w 10 dpo, u Ciebie jest dzień wcześniej i idealnie pasuje do implantacji :tak: Jeśli to mały człowieczek uwił sobie gniazdko to w czwartek test 10 mIU/ml powinien już coś wykazać. Zamieniam się w kciuki! :-)

Czarna
, jak tam, podskoczyła tempka?

Kinga, u Ciebie już tempka szybuje w górę, super to wygląda!

Kasiu, a jak tam Twoja tempka? Co do fotek to obiecuję poprawę :-D Dziś rano próbowałam trzasnąć synkowi jakąś fotę ale to strasznie ruchliwa bestyjka jest i albo się odwracał, albo zamykał oczy albo jeszcze coś, Kaja jest jednak bardziej statycznym obiektem do fotografowania ;-) No nareszcie nadszedł ten dzień i wyściskasz swoją pociechę!

patrysiak
, trzymaj się kochana! Czekamy na wieści!

Andziak
, dobrze, że już trochę lepiej.

Mama, a ja Ci życzę by to był sen proroczy :-) Ty już niebawem masz termin @?

nullka, widzę, że nadal Archiwum X.

Co to ja jeszcze miałam ...oj bez kawy sobie nie przypomnę ;-)

witam i ja!
O 7 odprowadziłam moje dziecko do przedszkola - o matko, ja chyba bardziej przeżywam niż ona, bo weszła, rozebrała buciki - poszła się bawić i nawet nie była zainteresowana, że wychodzę..eh a ja siedzę i myślę jak ona sobie radzi, bo dotąd jak zostawała w domu to miała opiekunkę, która byłą tylko dla niej - 100% uwagi, a teraz 25 dzieci,a ona jedna z...no i na dodatek musi w przedszkolu być ok. 9-9,5h, bo my tak pracujemy oboje, ze zanim dojedziemy...ehh Zazdroszczę tym, co mają dziadków, któzy moga pomóc jakoś - u nas to wciąż pod górkę:(
Trochę ma kataru jeszcze, ale taka końcóweczka, więc mam nadzieję, że chociaż jej nocek ktoś wytrze od czasu do czasu...
ja jeszcze trochę dychram, ale się nei rozłożyłam, więc sukces:)

Piranha: u mnie na skoki temp nie ma co patrzeć, bo ja mam w weekendy zawsze zaburzone przez brak snu i pomiary w innych godzinach niż w tygodniu - mam drugą prace po prostu i wieczorami siedzę aż zrobię, bo terminy gonią;) w każdym razie w końcu owulacja była, bo ta druga kreska zrobiła się dużo ciemniejsza od kontrolnej (a tempka w dniu owu wcale nie była najniższa;) - no wreszcie, bo u mnie to kurde kreska jest chyba przez cały cykl, tylko jej natężenie się zmieniało powolutku... Ten cykl pewnie pójdzie na straty, ale co tam, trzeba próbować :)
A tobie kochana życzę, żeby dziś Kaja spała w dzień jak nigdy:) a jak katar Krzysia?
Nullka: trzymam kciuki - u mnie to chyba bez testów będzie, ale gdyby tempka mnie zaskoczyła to testuję jak ty 15-16 wrzesień, choć coś czuję, że za dużo tej przerwy miałam do owulacji i wojownicy pomarli zanim kreski na owu się zaciemniły - ale u ciebie to mam nadzieję, że będzie pełen sukces:)
mama: piękne sny - oby się urzeczywistniły:)
Kinga: &&&&& za staranka!
daria: co to ludzie nie wymyślą, ale żeby jeszcze chodzić i takie plotki opowiadać wszystkim bez potwierdzenia:-D
czarodziejka: twój synek ze stycznia? ja na początku przeżywałam, że mi się nie udało dotrwać do 1 stycznia i 28 grudnia urodziłam, ateraz się cieszę, choć jest najmłodsza w grupie i jak dziś zobaczyłam jak wygadane są dzieciaki to się przeraziłam jak ona sobie da radę z tym swoim ubogim słownictwem, ale myślę, że może będzie przez to ciągnęła w górę? mam nadzieję
martuchaaa: dobrze będzie - czekam już na twoje testowanie normalnie:)
truskaffka: oj też bym sobie posiedziała przy ognisku - miłej pracy, co by rybka nie dokuczała!

powodzenia dla wszystkich dzieciaczków co zaczynają dziś szkołę i przedszkole - mamusie będzie dobrze!! (może sama w to uwierzę jak tak będę mówić heheh)
buziaki!

reklama
hej hej babeczki:-):-)
mamo05 jestem jestem ty moja dobra duszyczko
ja jestem z wami na bieżąco ale na pisanie czasu brak
prawie już wróciłam do pracy więc wiece same
wszystkim wami mooooooooooooocno mooooooooooooooocno kibicuję
i pozdrówki

Do góry