reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam i ja!

czarodziejka: twój synek ze stycznia? ja na początku przeżywałam, że mi się nie udało dotrwać do 1 stycznia i 28 grudnia urodziłam, ateraz się cieszę, choć jest najmłodsza w grupie i jak dziś zobaczyłam jak wygadane są dzieciaki to się przeraziłam jak ona sobie da radę z tym swoim ubogim słownictwem, ale myślę, że może będzie przez to ciągnęła w górę? mam nadzieję
i!
Kochana. Tak moj Maksio ze stycznia dlatego do przedszkola za rok pojdzie mając hehe prawie 4 lata:)))) ale nie ma tego złego!!!
Dla odmiany Ci powiem ze Maciej (starszy) jest z konca października i wszedzie najmlodszy..w przedszkolu byl najmlodszy i do tego trafil na silną grupę..dzieci byly bardzo rozwiniete i zdolne. Na domiar tego wszystkiego mowil tyle co nic i nie wyraźnie...balam sie jak cholerka jak to bedzie!!!!!
i myślisz ze sobie nie poradził???? pewnie ze sobie poradzil...on jest bardzo odwazny i otwarty...
jesli chodzilo o rozwoj bywaly dziedziny w ktorych odstawal od niektorych dzieci...nieznacznie ale jednak.
robilismy mu testy u psychologa i pedagoga...okazalo sie na koniec roku ze tak nadgonil ze kwalifikuje sie isc do 1-szej klasy.
psycholog ktora go znala byla taka zachwycona jego postepami...on po prostu "nadgonil"
takze nie martw sie!!! bedzie dobrze zobaczysz!

No a teraz napisze o szkole,
My juz po rozpoczeciu:)))
Dyrektor wywiazal sie z obietnic i Maciusia klasa (6 latkow)pierwszo klasistow ma 2 panie. Poza tym codziennie na 8 do 13:30 plus swietlica (jesli ktos chgce oczywiscie)
zajecia są w wiekszosci jako zajecia wszesnoszkolne..ma tez religie, j angielski (tak jak w przedszkolu) informatyke...(z czego maciek mega sie cieszy) i w piatki basen!!!!!(z czego ja sie meeega ciesze)
Pani wychowawczyni to mloda kobietka...bardzo sympatyczna i jest nowo przyjęta.
Sala bedzie caly czas ta sama. i opieka przy dzieciach bedzie caly czas. np jak pojda na obiad to z nauczycielem, czy na swietlice zaprowadza nauczyciel albo rano spod szatni zabiera wychowawca...
mimo moich obaw pierwsze wrazenie jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w srode jade na zebranie to wie dowiem wiecej!

reklama
Witam

U nas pierwszy dzien szkoly dopiero jutro :-).
Mam pytanie jak Wy mierzycie PH paskami do moczu? znalazlam takie co maja przedzial od 4-7 bo sa rozne czy to o takie chodzi ? A i jak to zrobic wyjac troche sluzu na ten papierek czy bezposrednio go wlozyc :szok: sorki za szczegoly :zawstydzona/y:
? Dzisiaj mam 13 DC i mam dylemat czy dzis dzialac czy jutro ? Moje testy owulacyjne jeszcze nie doszly i musze strzelac.
Chyba ze odpuszcze ten cykl ? :sorry: hmyyy?

myszka z tego co widze na wykresie szyjke masz zamknietą tak? wiec poczekaj aż się otworzy chyba ze staracie się o dziewczynkę..

Troche mnie dziwi ten moj sluz bo taki rozciagliwy ale bialawy nie przejzysty chyba znowu owu robi mi psikusa najwczesniej mialam 16 dc owu a nawet i 19 dc wiec juz nie wiem troche szybko jak na taki sluz czy owu bedzie szybciej? Eh juz nie wiem czy ryzykowac w tym cyklu bez tych testow owu ?

a to jak o córe to za dużo nie pomogę ale dobrze jakby był odstęp 4-3dni od O. Tylko kiedy O no nie? :sorry:
jestem na skarbmamy jako kijaza;) kibicuję!

Hallo Kochane!!!
Siedzę w domu i czekam................. Moje dziecko zostało w przedszkolu
shocked.gif
Gdyby to było w Polsce, to ok, bo mały już dzielniak się zrobił, a tu w przedszkolu nikt po Polsku nie mówi
eek.gif
, no ale jeszcze nie dzwonili.............
Jej co te kobiety muszą znosić!
I w ogóle buziaki dla Wszystkich, bo ja z tego wszystkiego co się dzieje trochę zakręcona jestem, bo Kaci, bo jeszcze 8 dni.....................

reklama
Do góry