reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem na chwilę .....oj ciężki dziś dzień ...zmęczenie nie wiadomo czemu:-p

Pirania sąsiedzi wezwali policję ..Asia mieszka tak jak ja na osiedlu domów jednorodzinnych tylko z drugiej strony mojej miejscowości ...
ona mieszka w wolnostojącym domu wiec zdziwiona jestem...no ,ale okna mieliśmy otwarte to pewnie dlatego ...
a impreza była z tą ekipą co byliśmy w górach ,więc my się znamy jak łyse konie i imprezy zawszee są udane...ale kumpli(policję ) mieliśmy pierwszy raz ...

Magda z uk ,Czarna,Nullka,Natusia udana impra ,udana ...jak mnie "pan młody" wziął w obroty to ...drżyjcie narody

Asia miała 11 rocznicę ślubu ,ale oni brali ślub w wieku 20 lat wiec teraz mają po 31 ...mój Tom mając 40 lat był najstarszy :-p

a policja przyjechała radiowozem i było ich 8:szok: jak odjechali to Dawid puścił " Banie u cygana" :-D tam jest też ,że policja przyjeżdża otworzył okno i zadedykował piosenkę sąsiadom przez mikrofon :sorry2:
ale potem już bylismy ciszej..i zamknęliśmy okna..
następna impreza pod koniec października ,ale już w lokalu..

kawa to dzis moja kumpela...
dostałam od znajomej truskawki ..muszę jeszcze poflacnować i wkopać :eek::eek:
dziś......

reklama
hej babeczki!!! jesssooo... nadrobiłam Was...ale łatwo nie było:-D

Magda - sorry, że spóźnione, ale bardzo serdeczne gratki wymarzonego syneczka!!! i udanych zakupowych szaleństw w kolorze blue:-D
Kate - dziękuję kochana, że pytasz:-); u mnie też dni klony, karmienie mojej głodomorry co 3 godz, niezależnie od pory dnia i nocy:-D, spacerki, kupki, kąpiele etc...:-D; Sonia ważyła 2 tyg temu 2620 g, w środę kolejne ważenie, nadal grzeczna, śpi i je, ale pilnuje tego jedzenia, że ho ho, niechby ktoś przegapił porę karmienia to takie tango urządza:-D, a co u Ciebie i Alanka???
Patrysiak - to już jutro ten wielki dzień!!! jejku, ależ zleciało... trzymam kochana kciuki za szybkie rozwiązanie i nie bój się cc, będzie dobrze:tak:, ja cc lepiej wspominam niż poród sn:-)
Axarai - czyli 11 września zobaczysz Adę, czuję twoją radość:-)
Andziak - jak się czujesz??? poranne dolegliwości ustąpiły???
Mama - no to ładnie się bawiliście!!! i dobrze, co tam sobie żałować;-), 100 latek dla Zuzki, przepraszam, że spóźnione, ale szczere i serdeczne!!!
Jagienka - i dla twojej Laurki też 100 latek!!!
niech wasze dziewczynki zdrowo rosną!!!

pozdrawiam cieplutko i życzę udanej niedzieli!!!

Ja tak na szybko bo mam gości :-)

nullka
, ta zmiana śluzu to od staranek jest na pewno :tak:

Magda, dzięki kochana! :-*

Daria, hehehe, dobre, i to jeszcze córkę :-D

Tasha
, ja dziś moją zważyłam i już 5,8 na liczniku ;-) Wklej foteczki małej Biedroneczki, ja dziś pstryknęłam Kajutkowi kilka fotek:

Chciałabym w to wierzyć bo już sie zastanawiam czy ta owu nie była przypadkiem rano, a wtedy chłopak murowany. Ehhh trudne to jest bardzo te planowanie

Kajusia piękności, ale bym ja wysciskala :)

Mama rozbawiłaś mnie tym opisem imprezy. Normalnie, jak za szczenięcych lat;-):-) Fajnie się tak rozerwać. Zwłaszcza w dobrym towarzystwie.;-)

Nullka ja też bym rzekła, że ten śluz, to po starankach. Taki śluz po ma zazwyczaj wysokie ph (pod wpływem spermy ), dlatego ja bym nie myślała, że to owulacja była rano. Nie martw się. ;-)Czeka Cię teraz troszkę czekania, także staraj się myśleć pozytywnie, bo zwariujesz:eek::-D

Pirania Kaja jak zwykle urocza! Widać, że pogodna z niej babeczka. Taka zadowolona z życia. Nic więc dziwnego, że nie chce tracić czasu na spanie:-p:-)

Andzia jak samopoczucie? Jest coś lepiej? Kurcze, no mam nadzieję, że wszystko w porządku....

Kasia uk
Ty to już pewnie żyjesz dniem jutrzejszym....Radości końca nie będzie. Niech Ci szybciutko zleci ta końcówka;-)

Patrysiak trzymam kciuki za jutro. CC mało przyjemne, ale nie straszne. Będzie dobrze:tak:Strasznie Ci zazdroszczę, że już finiszujesz:-p

Tasha
też bym chętnie jakąś fotkę biedroneczki pooglądała;-) Niech Ci zdrowo rośnie malutka!

Aga
jak tam zdrówko? Mam nadzieję, że Was nie rozłożyło:sorry2:

Ewcik
no babski wieczór wczorajszy udany? No mam nadzieję;-)

Kate18, Axarai, Patrysia, Natusia, Kinga, Misia, Czarna, Martuchaa, Tusia, Edi, Truskafffka, Jagienka
jak Wam zleciała niedziela? Pewnie powiecie, że za szybko hehe:happy2:

Magda, ano straszna z niej śmieszka, kochana jest ale nie obraziłabym się gdyby w dzień troszkę podrzemała ;-) Coś mam doła z powodu zbliżającej się serii dni klonów.

nullka, wszędzie zaznaczają, że nie ma sensu sprawdzanie śluzu po starankach gdyż wówczas może to mylnie wskazać na śluz BJ. Trzymam kciuki za babeczkę rodem z O+12! :-)

Pirania doskonale Cię rozumiem. Ja też zawsze w niedzielę mam niedosyt weekendu, bo od poniedziałku znowu to samo. Dobrze, że moja Nela już we wtorek wraca do szkoły, to chociaż chciał, czy nie chciał na spacer się przejdziemy. Nie smutaj się. Pomyśl, że nie jesteś sama z tym problemem.;-)

Magda z uk a no impreza jak za dawnych lat---> zgadza się :)

Pirania uzupełniłam poziom cukru oglądając fotki Kai

Nullka mega giga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze działania ..

Tom przed chwilą walczył z komarami ..wleciały takie wielkie ,ale ...przyniósł mi ich 3 ciała :-D mogę spać spokojnie ..

dzieci śpią ,ja po prysznicu.. to był dłuuuugi dzień ..ale oboje z Tomem daliśmy radę

Piranha dzięki za pocieszenie bo właśnie kolejny raz zwatpilam. O 17:45 po irygacji miałam ph 4,7 oraz test owu negatyw w końcu (kreska jasniejsza).
Brat zaprosił nas na ognisko i kiełbaski więc pojechaliśmy. Wracam mierze ph o 20:15 a tu znowu 7,0 i wyciagnelam że środka coś dziwnego- nie Bj tylko sama nie wiem jak to nazwać i to miało takie wysokie ph. Dalej obnizam aż do zobaczenia czy tempka jutro skoczy.
Czyli to co napisalas oznacza że często po starankach ph wygląda jak Bj?
Ja tylko rano miałam lekkie ciagniecie w podbrzuszu a potem już nic. Liczę na to że owu była wczoraj wieczorem bo w cyklu w którym poronilam miałam monit i wieczorem były te ostre bóle a rano o 10 pęcherzyka już nie było . Tylko teraz zastanawia mnie że tempka dziś zamiast skoczyć w górę to spadła i dlatego zastanawiam sie czy owu napewno była wczoraj? Bo mowilyscie że zaraz po owu jest wzrost tempki.
Dobra teraz i tak już nic nie zmienię ale same wiecie że są zawsze jakieś rozmyślania i wątpliwości. Przepraszam jeśli zanudzal Was .

Ubranie dla Julka przygotowane na rozpoczęcie roku :) u nas jest o 9. Potem jadę z Antkiem pierwszy raz do przedszkola. Dziś wszystkim mówi i chwali sie że idzie do przedszkola a jak będzie naprawdę okaże sie jutro. Już sie boję.

reklama
Do góry