mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem na chwilę .....oj ciężki dziś dzień ...zmęczenie nie wiadomo czemu
Pirania sąsiedzi wezwali policję ..Asia mieszka tak jak ja na osiedlu domów jednorodzinnych tylko z drugiej strony mojej miejscowości ...
ona mieszka w wolnostojącym domu wiec zdziwiona jestem...no ,ale okna mieliśmy otwarte to pewnie dlatego ...
a impreza była z tą ekipą co byliśmy w górach ,więc my się znamy jak łyse konie i imprezy zawszee są udane...ale kumpli(policję ) mieliśmy pierwszy raz
...
Magda z uk ,Czarna,Nullka,Natusia udana impra ,udana ...jak mnie "pan młody" wziął w obroty to ...drżyjcie narody
Asia miała 11 rocznicę ślubu ,ale oni brali ślub w wieku 20 lat wiec teraz mają po 31 ...mój Tom mając 40 lat był najstarszy
a policja przyjechała radiowozem i było ich 8
jak odjechali to Dawid puścił " Banie u cygana"
tam jest też ,że policja przyjeżdża
otworzył okno i zadedykował piosenkę sąsiadom przez mikrofon 
ale potem już bylismy ciszej..i zamknęliśmy okna..
następna impreza pod koniec października ,ale już w lokalu..
kawa to dzis moja kumpela...
dostałam od znajomej truskawki ..muszę jeszcze poflacnować i wkopać

dziś......

Pirania sąsiedzi wezwali policję ..Asia mieszka tak jak ja na osiedlu domów jednorodzinnych tylko z drugiej strony mojej miejscowości ...
ona mieszka w wolnostojącym domu wiec zdziwiona jestem...no ,ale okna mieliśmy otwarte to pewnie dlatego ...
a impreza była z tą ekipą co byliśmy w górach ,więc my się znamy jak łyse konie i imprezy zawszee są udane...ale kumpli(policję ) mieliśmy pierwszy raz

Magda z uk ,Czarna,Nullka,Natusia udana impra ,udana ...jak mnie "pan młody" wziął w obroty to ...drżyjcie narody

Asia miała 11 rocznicę ślubu ,ale oni brali ślub w wieku 20 lat wiec teraz mają po 31 ...mój Tom mając 40 lat był najstarszy

a policja przyjechała radiowozem i było ich 8

ale potem już bylismy ciszej..i zamknęliśmy okna..
następna impreza pod koniec października ,ale już w lokalu..
kawa to dzis moja kumpela...
dostałam od znajomej truskawki ..muszę jeszcze poflacnować i wkopać

dziś......