reklama
Piranha wisz co ja już nawet $ nie mam na monit a testy mi wychodziły pozytywne nawet jak owu nie było, więc nie mam szans żeby jakoś dopilnować tego punktu....zrobię poprostu tak staranka jakbym miała mieć identyczną owulację jak ostatnio i zobaczymy co z tego wyjdzie:-) a resztę dopilnuję jak najlepiej, cieszę się że mam zapas gynofloru bo to super zakwaszacz dla mnie;-)
Daria ja też miałam wywoływany poród i nawet w deszczu chodziłam dookoła bloków, biegałam i nic mnie nie ruszyło, a szyja też mi się za szybko skracała...kiedy ma być to będzie...
Daria ja też miałam wywoływany poród i nawet w deszczu chodziłam dookoła bloków, biegałam i nic mnie nie ruszyło, a szyja też mi się za szybko skracała...kiedy ma być to będzie...
Piranha
Fanka BB :)
Noemi, będę trzymać kciuki!
Oglądałam strasznie ciekawy program na TLC o medycynie prenatalnej ("Walka o nowe życie"), najdziwniejszy przypadek w tym programie to ciąża pozamaciczna, zapłodniona komórka jajowa zamiast do macicy to powędrowała w drugą stronę w kierunku jajnika a potem dostała się do jamy brzusznej i osiadła (mając szansę 1 na milion) na zewnętrznej ścianie macicy (dzięki temu mała szansę na właściwy rozwój). Kobieta przez całą ciążę odczuwała bóle (w macicy nie ma zakończeń nerwowych więc ruchy dziecka nie są bolesne a w tym wypadku dziecko każdym ruchem sprawiało ogromny ból) a lekarze nie wiedzieli dlaczego (robili jej USG i rezonans). Byli w szoku jak przy CC wyjęli dziecko wciśnięte pod wątrobą i zaplątane w jelita matki, szok. Podobno na świecie są znane tylko 2 przypadki przeżycia dziecka poza macicą. Oczywiście parę razy się popłakałam bo program był bardzo wzruszający.
Zaraz synek się obudzi i zbieramy się z M i dzieciaczkami w gościnę, miłego wieczorku dla Was! :-)
Oglądałam strasznie ciekawy program na TLC o medycynie prenatalnej ("Walka o nowe życie"), najdziwniejszy przypadek w tym programie to ciąża pozamaciczna, zapłodniona komórka jajowa zamiast do macicy to powędrowała w drugą stronę w kierunku jajnika a potem dostała się do jamy brzusznej i osiadła (mając szansę 1 na milion) na zewnętrznej ścianie macicy (dzięki temu mała szansę na właściwy rozwój). Kobieta przez całą ciążę odczuwała bóle (w macicy nie ma zakończeń nerwowych więc ruchy dziecka nie są bolesne a w tym wypadku dziecko każdym ruchem sprawiało ogromny ból) a lekarze nie wiedzieli dlaczego (robili jej USG i rezonans). Byli w szoku jak przy CC wyjęli dziecko wciśnięte pod wątrobą i zaplątane w jelita matki, szok. Podobno na świecie są znane tylko 2 przypadki przeżycia dziecka poza macicą. Oczywiście parę razy się popłakałam bo program był bardzo wzruszający.
Zaraz synek się obudzi i zbieramy się z M i dzieciaczkami w gościnę, miłego wieczorku dla Was! :-)
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
heloł ,heloł
)))
czy ktos tu tęsknił za stara mamą ??
nie wiem co u Was bom zalatana ostatnio ..
wiem ,że Patrysiak tuli Ewelinkę ..
Darię widzę na bb czyli nie rodzi ...
a jak tam Patrysia*???
bo Axarai we wtorek utuli Adę ..
byłam dzis na zakupach ubraniowych dla dzieciów
)
Zuzi nakupiłam spodni ..mają fajną promocję na spodnie po 40zł---> hahaha nie napisałam gdzie wiec dopisuję ..w H&M.. a kolorów
..także kupiłam Zuzi a Domisiowi dresowe..
do tego Zuzka dostała bluzkę ,gumki do włosów ,rajstopki ,skarpety..
bidon do szkoły i kupiłam im po zabawce..
mam też upatrzony odkurzacz w media markcie ,ale to w poniedziałek pojedziemy
Odkurzacz automatyczny SAMSUNG SR8895 NaviBot Silencio, Odkurzacze standardowe w Media Markt
poza tym .....hahahaaa
wzięłam się za ćwiczenia
) na mięsnie brzucha i daję czadu już 4ty dzień
....a Tom ze mną 
tak wiec chodzę pełna energii -----> nie dam sie jesiennej chandrze
noł łej
) mało tego
)) będę laska
hahahaaaaa..
mam nadzieję babeczki ,że u Was też dobrze wsio i energia Wam dopisuje
Pirania,Magda z uk ,Kasia uk,Czarodziejka,Czarna,Natusia,Nullka,Daria,Axarai,Pierogatka;-) ,Martuchaa, Kate ,Noemi ,Bella i reszta Gangu Olsena
buziak

Pirania ..-Przyjemności w gościnie
czy ktos tu tęsknił za stara mamą ??

nie wiem co u Was bom zalatana ostatnio ..
wiem ,że Patrysiak tuli Ewelinkę ..
Darię widzę na bb czyli nie rodzi ...
bo Axarai we wtorek utuli Adę ..
byłam dzis na zakupach ubraniowych dla dzieciów
Zuzi nakupiłam spodni ..mają fajną promocję na spodnie po 40zł---> hahaha nie napisałam gdzie wiec dopisuję ..w H&M.. a kolorów

do tego Zuzka dostała bluzkę ,gumki do włosów ,rajstopki ,skarpety..
bidon do szkoły i kupiłam im po zabawce..
mam też upatrzony odkurzacz w media markcie ,ale to w poniedziałek pojedziemy
Odkurzacz automatyczny SAMSUNG SR8895 NaviBot Silencio, Odkurzacze standardowe w Media Markt
poza tym .....hahahaaa

wzięłam się za ćwiczenia

tak wiec chodzę pełna energii -----> nie dam sie jesiennej chandrze

mam nadzieję babeczki ,że u Was też dobrze wsio i energia Wam dopisuje
Pirania,Magda z uk ,Kasia uk,Czarodziejka,Czarna,Natusia,Nullka,Daria,Axarai,Pierogatka;-) ,Martuchaa, Kate ,Noemi ,Bella i reszta Gangu Olsena

buziak

Pirania ..-Przyjemności w gościnie
Ostatnia edycja:
T
Tusia.
Gość
oj zaglada zagladaNaomi 24 , też bardzo lubiłam GAL , szkoda że nie zagląda

mama05
Tusia cześć ..jak tam woskowanie idzie ???
T
Tusia.
Gość
no niestety porazka :-(az z niemocy się poryczałamTusia cześć ..jak tam woskowanie idzie ???
wszystko w tym wosku ulepione z nóg tego dziadostwa nie mogłam usunąć mam dość
tylko szkoda,ze zainwestowałam
nie dla mnie bycie piękną i do tego trzeba mieć rękę

mama05
Oj Tusia ,Tusia ...szkoda ,że bliżej nie mieszkamy bo bym wleciała do Ciebie ...
do nas przyjechała kumpela z 2m-cznym Adaśkiem i spacerowaliśmy ....potem kolacyjka..i niedawno pojechała ..nanosiłam sie ,nawąchałam i mi lżej
pozdrawiam wieczornie ...
do nas przyjechała kumpela z 2m-cznym Adaśkiem i spacerowaliśmy ....potem kolacyjka..i niedawno pojechała ..nanosiłam sie ,nawąchałam i mi lżej

pozdrawiam wieczornie ...
Andziak0307
Nasz synek na teraz jest Jedrzej.Jedrus ciekawe ile razy jeszcze sie zmieni do listopada
reklama
kociatka
Sliczne imie, Andziak :-)
Podziel się: