reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranha wisz co ja już nawet $ nie mam na monit a testy mi wychodziły pozytywne nawet jak owu nie było, więc nie mam szans żeby jakoś dopilnować tego punktu....zrobię poprostu tak staranka jakbym miała mieć identyczną owulację jak ostatnio i zobaczymy co z tego wyjdzie:-) a resztę dopilnuję jak najlepiej, cieszę się że mam zapas gynofloru bo to super zakwaszacz dla mnie;-)

Daria ja też miałam wywoływany poród i nawet w deszczu chodziłam dookoła bloków, biegałam i nic mnie nie ruszyło, a szyja też mi się za szybko skracała...kiedy ma być to będzie...

Noemi, będę trzymać kciuki!

Oglądałam strasznie ciekawy program na TLC o medycynie prenatalnej ("Walka o nowe życie"), najdziwniejszy przypadek w tym programie to ciąża pozamaciczna, zapłodniona komórka jajowa zamiast do macicy to powędrowała w drugą stronę w kierunku jajnika a potem dostała się do jamy brzusznej i osiadła (mając szansę 1 na milion) na zewnętrznej ścianie macicy (dzięki temu mała szansę na właściwy rozwój). Kobieta przez całą ciążę odczuwała bóle (w macicy nie ma zakończeń nerwowych więc ruchy dziecka nie są bolesne a w tym wypadku dziecko każdym ruchem sprawiało ogromny ból) a lekarze nie wiedzieli dlaczego (robili jej USG i rezonans). Byli w szoku jak przy CC wyjęli dziecko wciśnięte pod wątrobą i zaplątane w jelita matki, szok. Podobno na świecie są znane tylko 2 przypadki przeżycia dziecka poza macicą. Oczywiście parę razy się popłakałam bo program był bardzo wzruszający.
Zaraz synek się obudzi i zbieramy się z M i dzieciaczkami w gościnę, miłego wieczorku dla Was! :-)

Ostatnia edycja:
heloł ,heloł ;))))

czy ktos tu tęsknił za stara mamą ??:-D

nie wiem co u Was bom zalatana ostatnio ..
wiem ,że Patrysiak tuli Ewelinkę ..
Darię widzę na bb czyli nie rodzi ...:) a jak tam Patrysia*???
bo Axarai we wtorek utuli Adę ..

byłam dzis na zakupach ubraniowych dla dzieciów :))
Zuzi nakupiłam spodni ..mają fajną promocję na spodnie po 40zł---> hahaha nie napisałam gdzie wiec dopisuję ..w H&M.. a kolorów :eek:..także kupiłam Zuzi a Domisiowi dresowe..
do tego Zuzka dostała bluzkę ,gumki do włosów ,rajstopki ,skarpety..
bidon do szkoły i kupiłam im po zabawce..

mam też upatrzony odkurzacz w media markcie ,ale to w poniedziałek pojedziemy

Odkurzacz automatyczny SAMSUNG SR8895 NaviBot Silencio, Odkurzacze standardowe w Media Markt

poza tym .....hahahaaa
wzięłam się za ćwiczenia ;)) na mięsnie brzucha i daję czadu już 4ty dzień :)....a Tom ze mną :-p

tak wiec chodzę pełna energii -----> nie dam sie jesiennej chandrze :-D noł łej :)) mało tego :))) będę laska hahahaaaaa..

mam nadzieję babeczki ,że u Was też dobrze wsio i energia Wam dopisuje :)

Pirania,Magda z uk ,Kasia uk,Czarodziejka,Czarna,Natusia,Nullka,Daria,Axarai,Pierogatka;-) ,Martuchaa, Kate ,Noemi ,Bella i reszta Gangu Olsena

buziak

Pirania ..-Przyjemności w gościnie ;)

Ostatnia edycja:
Tusia cześć ..jak tam woskowanie idzie ???
no niestety porazka :-(az z niemocy się poryczałam
wszystko w tym wosku ulepione z nóg tego dziadostwa nie mogłam usunąć mam dość
tylko szkoda,ze zainwestowałam
nie dla mnie bycie piękną i do tego trzeba mieć rękę:baffled:

Oj Tusia ,Tusia ...szkoda ,że bliżej nie mieszkamy bo bym wleciała do Ciebie ...

do nas przyjechała kumpela z 2m-cznym Adaśkiem i spacerowaliśmy ....potem kolacyjka..i niedawno pojechała ..nanosiłam sie ,nawąchałam i mi lżej :-p

pozdrawiam wieczornie ...

reklama
Do góry