reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam się dziewczyny niedzielnie:happy:

U nas się pogoda niestety popsuła. Od rana niebo pociemniało i pewni lada moment deszcz spadnie. Nie znoszę, jak jest tak ciemno, bo od razu nic mi się nie chce.:baffled: Może później coś porobię....

Kobietka
mój mąż by pewnie pojadł takich żeberek w piwie, ale cóż....póki ja w ciąży, to może sobie pomarzyć:-p Sposób jednak bardzo ciekawy. A sama się zastanawiam jak to smakuje;-):-)

Kasiu ja napój sodowy piłam. Wiesz, nie wiem na ile mi pomógł, ale może miał jakieś kluczowe znaczenie. Był niezbyt smaczny, ale ja na prawdę chciałam szczęściu pomóc, więc się pomęczyłam. Co do suplementów, to już dziewczyny pisały. Wodę piłam z cytryną taką świeżą, dobrze ja chłodziłam i mi smakowała. Zresztą ja od zawsze dużo piję, więc te 2-3 litry takiej wody z cytryna nie były problemem. Nie stresuj się tak tym wszystkim. Po pierwszym takim cyklu będzie to już normalka. A kto wie? Może jeden cykl wystarczy?:-)

Patrysia oj kusisz tymi chruścikami:-p A mi się tak dzisiaj nic nie chce:baffled::-)

Kinga no to ładnie zabalowałaś.:eek::-D Życzę Ci aby wstręt do alkoholu utrzymał się naturalnie przez kolejne minimum 9 miesięcy;-) Odpoczywaj dziś. A jajecznica podobno jest bardzo dobra na kaca. Nie pamiętam czemu, ale gdzieś kiedyś słyszałam, że pomaga.

Martucha u mnie z zakupami to jest teraz tak, że muszę kupić sporo rzeczy dziewczynkom, bo bardzo mi urosły. Co więcej, jedna się rodziła jesienią, a druga wiosną, więc nawet nie bardzo mogę dać Nikusi coś po Nelci (chodzi mi np. o dżinsy), bo rozmiary mi się nie zgadzają. Dlatego póki co obkupuję je i ciągle sobie mówię, że dla synka jeszcze mam czas. Choć pewnie za jakiś czas będę tego żałowała. :happy:

Aga ja jak zrobiłam test owulacyjny w 8 dpo, to mi tez ta druga kreska wyszła jaśniejsza, a jednak ciąża była. Wiem, że to nic nie znaczy, ale wiesz.....może jednak?
Strasznie Ci zazdroszczę tego spaceru do lasu. Tutaj, to mogę sobie o lesie tylko pomarzyć:baffled:

Robiłyście kiedyś dziewczyny kurczaka pieczonego na butelce z piwem? Jeśli nie, to polecam. Zanim zaszłam w ciąże, to często piekliśmy z mężem. Niby nic szczególnego, ale jednak inny, świetny smak.

Pozdrawiam Was wszystkie oczywiście i miłego popołudnia życzę!

reklama
Misia mnie tak wzięło tydzień temu na porządki. Dziś mam lenia, ale wtedy, to mój mąż aż uciekł z dziećmi na górę, bo się śmiał, że strach siedzieć mi gdzieś na drodze:-)

Magda - pysznie smakuje jak urodzisz to krzycz o przepis to się prosto robi soli się i pieprzy mięsko obtacza w mące , i smaży na złoty kolorek potem na ten sam tłuszczyk cebulka , przyprawy i dołożyć mięsko zalać piwkiem i się dusi prościutkie .

Kobietka na pewno skorzystam z przepisu, tym bardziej, że nie jest zbyt pracochłonny:happy: Mnie dziś na obiad naszło na rybkę. Będzie pstrąg tęczowy z patelni, ziemniaczki i surówka z kapustki kiszonej.:-p

Hello , dziękuje dziewczyny za wsparcie
pewnie jutrzejsza temp cos wyjaśni .... albo i nie
czekam cierpliwie na rozwój sytuacji , może się skuszę na wcześniejszy test , nie wiem ...
jutro do pracy , ależ mi sie nie chce

dziekuje dziewczynki

czuje sie już o wiele lepiej:) obiad u teściów zupełnie postawił mnie na nogi! potem 30min drzemki w domu i jest ok!:)

Jutro do pracki...
Fiol trochę smarcze :/ ech

idę z psem na spacer
jutro się odezwę z rana jakoś.
pa:)

hej hej dziouszki:-)

właśnie siedzę z Marcelinkiem na kanapie i będziemy oglądać Ugotowanych, bo na dwór Bąbel nie chciał iść.
odezwę się wieczorkiem, jak junoir zaśnie.

pirania był dziś skok ;) c prawda tempkę zmierzyłam godzinę później, ale co tam. Czy dobrze zaznaczyłam granicę?

witam Was babeczki :)

my dzis mielismy superasny dzień ,pogoda piękna wiec po obiadku koło 14.00 pojechaliśmy do miejscowości obok..wjechalismy w las..dzieciom wzięliśmy rowery ..Bonusław z nami i maszerowalismy po lesie ;))
potem koc i piknik-pifko,drozdzówki ,dzieciom wzięłam gofry i nutelle..

leżelismy sobie nad jeziorkiem pod wielkim drzewem ..dzieci łowiły ryby--->czytaj moczyły kije w wodzie ...pokruszylismy biszkopty kaczkom ...no super było ...taki luz i piękna pogoda---> żyć się chce :)

jak wróciliśmy do wkopałam lilie i tulipany na przyszły rok..

teraz dzieci po kolacji ogladają bajkę..
ja poćwiczyłam i wleciałam do Was .

Czarna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!
niech sie uda ;)

Nullka jak u Ciebie na froncie ??

Pirania wybierasz się z rodzinką na taki piknik??;-)

Magda z uk ,Martuchaa-ściskam Was dziewczyny:):*

pozdrawiam Was wszystkie...
buziaki-słodziaki :):):**

Magda, dzięki kochana za Twoje zdanie odnośnie bioderek Kajutka, nie ukrywam, że bardzo mnie pocieszyłaś :-) bo oczywiście ta ciotka wczoraj straszyła mnie w związku z tymi niesymetrycznymi fałdkami. Wielki buziak dla Ciebie!
t4825.gif

Ewcik, super skok i to sam z własnej nieprzymuszonej woli bez wywoływania owulki :-), cykl starankowy tuż tuż!

Mama, faktycznie super dzionek spędziliście i przydałby mi się plagiat :-D

Kinga, dużo zdrówka dla synka! Mam nadzieję, ze po kacu już ani śladu.

reklama
Do góry