reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Magda, właśnie odebrałam maila, dzięki kochana, za tak szczegółowe informacje i poświęcenie czasu, bardzo mnie uspokoiło to co napisałaś i raz jeszcze ślę dziękczynne buziaki!
t4801.gif
Za 1,5 tygodnia będę u pediatry to podpytam, dzięki kochana!

reklama
Martuchaa ja mieszkam koło 2 miejscowości z jeziorami i często pakujemy rowery dz. do auta,Bono i jedziemy..mimo,że to tylko 3km,ale wypoczynek na łonie natury super

życzę Wam z synkiem smacznego :))
i niech M.szybko wraca...

Tomi mi własnie zrobił masaż bańką chińską ...przeszkoliłam męża i jest super :-D

Truskaffcia jak tam u Ciebie ???

hej babeczki, witam niedzielnie i wieczornie!!!

wpadam tak na chwilkę zameldować, że żyję, mój Sonik śpi po kąpieli a mnie jeszcze czeka rowerek treningowy:-D

Pirania - też się martwię o bioderka Sonika, kompletnie się na tym nie znam, z synkiem nie byłam na takowym usg, bo chyba kiedyś nikt na takie badanie nie kierował:baffled:, mam wizytę 20 września na te bioderka, ale jutro zadzwonię i poproszę o wcześniejszy termin, bo już sobie głowę napchałam, że może coś być nie tak...
Natusia - gratki umowy na czas nieokreślony!!!
Patrysia- oby zmartwień było jak najmniej!!!
Magda - buziaczki dla dzielnej Nikusi:-)
Marta - być może remont jest początkiem...i nie będzie Cię wkurzać wklęsły brzuch:laugh2:; ja zaszłam w ciążę jak sprzedaliśmy dom i zaczęliśmy budowę drugiego;-)
Axarai - koniecznie zdaj nam relację z jutrzejszej wizyty!!!
Daria - zacznie się w najmniej spodziewanym momencie:tak:
Mama - ile u was w salonie kosztuje bańka chińska i ile trzeba tych masaży wykupić coby był efekt??? bo nie wiem na jaki wydatek się przygotować... fajny dzionek mieliście:tak:, ja też byłam w lesie na spacerze z Sonieczką, ale sama, bo M do Wrocka wywiało...
Kobietka - ja też z centrum Polski i mam niedoczynność tarczycy, możemy sobie podać ręce;-), ale udało się zajść w ciążę i ją donosić do 36 tyg, cały czas brałam leki na tarczycę i biorę nadal, ale teraz w mniejszej dawce
Kasia - no to dobrze, że klap w pupkę pomógł;-):laugh2:, i proszę mi tu nie popadać w czarnowidztwo Ty wulkanie energii i optymizmu!!!

pozdrawiam cieplutko i życzę udanego wieczoru i całego przyszłego tygodnia:-)

Tasha u nas brzuch kosztuje 10 zł i trwa 10 minut
uda kosztują 20 zł i trwa od 15 do 20 minut

ja miałam cellulit I stopnia czyli ten najlżejszy i po 6-8 masażach nie ma po nim śladu:-)

tak wiec ilość wizyt zależy od tego jaki masz problem a to już musi oszacować kosmetyczka :)

ja widzisz u mnie w salonie nie są to powalające ceny-szefowa ustaliła ,że za każdą minutę jest 1 zł ;-)

Mama, hehehe, ja tęsknię za gadaniem a Ty za ciszą :-D ...ale z tego co piszecie to pewnie kiedyś będę tęsknić za mniejszą ilością decybeli w swoim otoczeniu :-D

Axarai
, ja czułam spokój do samego CC, nawet tuż przed samym zabiegiem w szpitalu nic a nic się nie stresowałam (bardziej stresowała mnie izba przyjęć hahaha) dopóki wszystko nie zaczęło się mocno przeciągać (miałam być druga w kolejce ale wszystko się strasznie przedłużyło a dla mnie najgorsze jest czekanie). To niesamowite uczucie jak się wie, że za 2 dni przytuli się swoje wyczekiwane przez 9 miesięcy dziecko :-), emocje związane z tym, że zaraz zobaczy się swoje dziecko tłumiły strach. Twój Kacuś jest przecudny i fajne gdyby Adusia też miała takie prześliczne blond włoski :-) Bardzo ładny kosz a Adusi pewnie do niego spieszno skoro już przez brzuch próbuje się przebić :-D

Tasha, ale niepokoi Ciebie coś jak mnie np. te niesymetryczne fałdki? Będzie dobrze, zobaczysz! Daj znać na kiedy przesunęłaś termin żebyśmy mogły potrzymać kciuki za bioderka Sonii :-) Ucałuj ją ode mnie w czółko!

natusia
, z tego co opisujesz to faktycznie musiała być niezła zabawa! :-D

Z Kai coraz większa śmieszka się robi, tylko się nad nią nachylę to już uśmiech od ucha do ucha, cały czas mnie obserwuje i zaczepia różnymi dźwiękami, fajnie się śmieje i gada do zabawek czy grzechotek - normalni wesoła i towarzyska (nie lubi być sama) babka z niej będzie :-) Kilka razy świadomie przekręciła się z brzuszka na plecy. Ja niestety znów mam przedponiedziałkowego doła ;-) Miłego wieczorku babeczki!

Dobry wieczór dziewczynki.

Leżałam z mężem przed telewizorem i już miałam iść spać, bo mi się oczy kleiły, ale mijając kompa usłyszałam głos.......no chodź, zajrzyj na bb:szok::-D Nie mogłam oczywiście odmówić i znowu pewnie ostatnia spać pójdę;-);-):-)

Czarna
ja bym już testa zrobiła. Skoro owulka była 14 dc, to jest już duża szansa, że w razie ciąży wyjdzie pozytywny. Nie namawiam jednak i cierpliwie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&:happy:

Kinga
super, że kacyk szybko puścił:-) Zdrówka dla synka życzę....Widać, że jesień już w powietrzu, bo ciągle słyszę, że gdzieś ktoś smarka:baffled: Oby tylko na katarku się skończyło!

Mama my co prawda nie mamy tu jezior ani lasu, ale jest bardzo dużo parków z takimi pięknymi polanami i tez często pakujemy koszyk, jakieś zabawki dla dzieci, coś dla kaczek i tak spędzamy dzień. Lubimy też spędzać czas nad oceanem, ale to już bardziej na spacer, bo jakoś nie znosimy tego piasku poprzyklejanego do wszystkiego. Może wybrzydzam, bo mamy ocean 5 min drogi od domu, ale ja wolę właśnie coś takiego, jak Ty dziś miałaś z rodzinką. Super wycieczka!

Pirania nie ma problemu. Jeśli tylko mogę, to zawsze znajdę czas, żeby kliknąć kilka zdań:happy: Zobaczysz, poniedziałek szybko zleci;-) Brawa dla Kajusi za świadome obracanie się. Na prawdę zuch dziewczyna! A Krzysiu przefajny. Ma śliczne oczka:happy:

Axarai
rozumiem Cię doskonale. Daj koniecznie znać jutro po wizycie w klinice. Kącik dla córci wręcz bajkowy, a synuś....ech...przystojniaczek. Będą się kiedyś babki biły o niego:-p Adusia pewnie już szuka drogi wyjścia powoli i dlatego tak się gramoli w brzuszku;-)

Marta
Nikusia już dziś spakowała sobie plecak. Włożyła chusteczki do "kipy" jak to ona "pięknie" nazywa, bluzę i rękawiczki....ale nie pytaj mnie proszę po co te rękawiczki, bo pojęcia nie mam zielonego:eek::-D Coś mi tylko powiedziała, że "do sprzątania mamo, jak tata ma":laugh2: No i upewniała się, czy aby na pewno będzie mleko do picia:-) Słodziak z niej straszny. A ta jej powaga, jak rozmawiamy, rozkłada mnie na łopatki.
Fajny wieczór miałaś z synkiem. Chciałabym tak czasem zostać sama z jedną moją bźdźągwą. Wiem, że bym się zatęskniła, ale widzę jak każdego dnia zabiegają o mnie, a tak to chociaż raz, ta która by została, nie musiałby się dzielić:-p

Tasha
fajnie, że zajrzałaś:-) Dziękujemy z Nikusią za buziaczki i sto razy tyle odsyłamy dla Biedroneczki!

Natusia
oj szalała, szalała.....i bardzo dobrze!:-) Fakt, trochę bez sensu to wyszło, że w urodzinki męża, no ale.... Jeny, niezła musiała być impreza. Fajnie, że mogłaś się tak rozerwać!

Dla wszystkich oczywiście życzę kolorowych snów i pozdrawiam jak zawsze!

reklama
witam sie przed pracą :)
dziś ma być ładny dzień wiec życzę Wam babki pogody ducha,smacznej kawy i chwili dla siebie

Axarai &&&&&..

Pirania śliczny Krzyś;) jeszcze Cię zagada zobaczysz ;))) ja mam w domu dwie Hanki Bielickie + ja ....także mój Tom nie ma kiedy się wbić w rozmowę

Magda z uk ..zgadza sie ..morze czy ocean dobre na spacer bo ten piasek pod nogami jest super ,ale już na plecach czy w koszyku niekoniecznie :-p

dzieci bawią sie u góry .....Zuza juz zdążyła urodzić :szok: teraz karmi piersią:szok: a Domiś mówi ,że idzie do pracy --->zarobić na chleb:-D

lecę kochane ,papa..

Do góry