reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka

i cóż....czas do pracy... młode zaprowadzę i jadę.
mam nadzieje że Fiol bardziej mi się nie rozchoruje:/ fak... nie nawidze tego okresu! ledwo do zerówki pojda dzieciaki i juz coś nieteges

potem was poczytam
i napiszę wiecej..
BAJ

reklama
285497_3652016263794_2143226406_n.jpg

Cóż mogę wiecej dodać....Milego Tygodnia:)))))

temp dalej taka jakaś , ale skuszę się chyba i zrobię ten test dzisiaj , poranne siuśki złapane-zabiorę do pracy i po drodze kupie test
popołudniu napisze wam co i jak :)

Dziewczyny czy możecie mi poradzić, cykle mam 26, 27 dni. Owulacja wypada u mnie ok 13 dc ( po wcześniejszych obserwacjach, choć jeżeli będzie krótszy cykl może wcześniej. I teraz się zastanawiam na którym dc zakończyć starania o dziewczynkę na 8 czy 9 dc?

WITAM:)

Pogoda super także i fotelik sobie przepiorę :))

Jutro rodzice mnie odwiedzają z czego bardzo się ciesze:))

Kobitki czop na razie pomału odchodzi i bez krewki także spoko sobie mogę pochodzić tak ;))chociażby popatrzmy na DARIĘ :D

DARIA seksik seksik działaj bo ty jeszcze nam tu po terminie będziesz hehe ale tak na pocieszenie napisze ze u ciebie jest bardzo do przodu z rozwarciem ogólnie z szyjka czy tym czopem...lada dzien chwyci :))

KCIUKASKI ZA NASZE STARACZKI NIECH TEPMKI PNĄ SIĘ W GÓRE I W GÓRE A TESTY POKAZAŁY FASOLINKĘ :)))

To tak na szybcika bo się chcę zabrać za porządki i ten fotelik ;)

Hejka!

Maggie
, w metodzie Shettlesa zalecany odstęp to 2-3 dni od owulki. To jednak bardzo nieskuteczna metoda, czytałaś wytyczne? Poczytaj tą ankietę Shettles Poll - In-Gender.com, tylko 14,5% dziewczyn zaplanowało córeczkę metodą Shettles'a a u 48,4% urodzili się chłopcy pomimo zalecanego odstępu. 12,9% zaplanowało synka tą metodą a u 24,2% pomimo starań w dniu owulki urodziła się dziewczynka, procenty mówią same za siebie :-)

Czarna, to już 14 dpo, zaciskam kciuki i nie puszczam dopóki nie dasz nam znać :-)

nullka, super wykresik! :-)

Życzę wszystkim miłego dzionka i smacznej kawusi!

WITAM:)

Pogoda super także i fotelik sobie przepiorę :))

Jutro rodzice mnie odwiedzają z czego bardzo się ciesze:))

Kobitki czop na razie pomału odchodzi i bez krewki także spoko sobie mogę pochodzić tak ;))chociażby popatrzmy na DARIĘ :D

DARIA seksik seksik działaj bo ty jeszcze nam tu po terminie będziesz hehe ale tak na pocieszenie napisze ze u ciebie jest bardzo do przodu z rozwarciem ogólnie z szyjka czy tym czopem...lada dzien chwyci :))

KCIUKASKI ZA NASZE STARACZKI NIECH TEPMKI PNĄ SIĘ W GÓRE I W GÓRE A TESTY POKAZAŁY FASOLINKĘ :)))

To tak na szybcika bo się chcę zabrać za porządki i ten fotelik ;)

ja czuje ze urodze po terminie albo w termin ;p chociaz bole juz mam od 2 dni w nocy ale po czasie mija i nic mi nie jest;/
probowalam wczoraj seksu ale po czasie musialam przestac bo nie moge nie wiem co jest w tej ciazy;/

mam do was takie pytanie czy jak sie uprawia seks w ciazy to porod jest jakis lepszy niz sie nie uprawia? i czy np po wypalance moze byc dyskomfort związany z seskem ?

Piranha dzięki, jesteś prawdziwą skarbnicą wiedzy. Jak czytałam forum to właśnie duźo dziewczyn w zeszłym roku udało się trafić w dziewczynkę stopniowo przybliżając się do owulacji ale tak 4, 3 dni. Oprócz tego staram się łykać zalecone suplementy i zakwaszać ph. A im więcej czytam tym bardziej głupia jestem. Więc moźe lepiej nie planować. To teraz juź nie wiem, bo myślałam źe codzienne starania po okresie i zaprzestanie kilka dni przed owulacją będą ok :)

reklama
Witam porannie:)
Piranha: nie wiem jak mam mu wydłużyć dni w tym wykresie na enpr, więc jakos mi się rozwalił - w kazdym razie temperatura jest stała od iluś tam dni i mam wciąż 37:) test owu delikatnie ciemnieje ta druga kreska, ale się nie nakręcam, bo wczesniej też miałam raz mocniej raz słabiej, zalezy o której godzinie sikałam:-D jeszcze tydzień i i tak będzie wiadomo co i jak:cool2:
Magda: ty mi lasu zazdrościsz, a ja tobie oceanu heh. Ja mam Puszczę Kampinoską z 2 km od domu, więc w lesie jestem często, a nad morzem raz-dwa w roku:zawstydzona/y:
maggie: mi się wydaje, że 2-3 dni - wiecej to moze być problem i trwać o wiele dłużej. Z tego co tu zauwazyłam, to odległość jest tylko małą wytyczną, a grunt to suplementy i dieta:)
Daria: jak dziś w nocy - tez były bóle i rano się rozeszły po kościach?
mama: fajne twoje dzieciaki mają zabawy - w poród i karmienie heheh dobre - ja ostatnio widziałam jak się bawiły w perfekcyjna pania domu u mojej kumpeli, albo w must be the music na podwórku się bawią:-D
czarna: testuj testuj - trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry