MissBella
Fanka BB :)
Witam w ten pochmurny, zimny dzień 
U mnie dzisiaj kiepsko, jakoś dziwnie się czuję, nie mam siły, słabo mi, wczoraj późnym wieczorem miałam bóle brzucha jak na @ ale zasnęłam a dzisiaj już nie boli...
Truskafffko trzymam &&&&&&&&&&&&& za wizytę. Pamiętam moje USG połówkowe i słowa ginki, że będzie córeczka. Niesamowite przeżycie.
Słuchajcie a gdzie Andziak ?? ?? ??
Nie odezwała się od rana...
Czyżby TO już się zaczęło ??
Nullko rewelacyjne wieści z wizyty
Gratuluję !!!
Macy cały zestaw, tzn gondola, spacerówka i fotelik kosztował nas 1800 zł z wliczoną już przesyłką z Anglii także myślę, że nie przepłaciliśmy...

U mnie dzisiaj kiepsko, jakoś dziwnie się czuję, nie mam siły, słabo mi, wczoraj późnym wieczorem miałam bóle brzucha jak na @ ale zasnęłam a dzisiaj już nie boli...
Truskafffko trzymam &&&&&&&&&&&&& za wizytę. Pamiętam moje USG połówkowe i słowa ginki, że będzie córeczka. Niesamowite przeżycie.
Słuchajcie a gdzie Andziak ?? ?? ??
Nie odezwała się od rana...
Czyżby TO już się zaczęło ??Nullko rewelacyjne wieści z wizyty
Gratuluję !!!Macy cały zestaw, tzn gondola, spacerówka i fotelik kosztował nas 1800 zł z wliczoną już przesyłką z Anglii także myślę, że nie przepłaciliśmy...
Ostatnia edycja:
moze dla rownowagi kupie mu kwas omega 3-6-9 :-) ahhh te chlopy

Co do anemii, to zobaczymy co wymyślą tutaj mądrzy lekarze. Pewnie jak zwykle powiedzą "w ciąży to normalne"