reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam się.

Czarodziejka, aż się uśmiechnęłam do Twojej kawy. :-)
Piranha, dziękuję, poczytam. :tak:
Magda, jak Nika? Jest lepiej? Fajnie będziesz niedługo miała. Dom pełen dzieci jest domem radosnym. Mi się też marzy coraz bardziej kolejne.

reklama
witam z rana ;)

ja od początku czułam chłopca i jak zobaczyłam nuba też pomyślałam że chłopiec, ale potem chyba za dużo razy sie przyglądałam że zaczęłam sie zastanawiać:-D
ale i tak jestem najszczęśliwsza że nosze w sobie nowe życie:-) małego Fabianka,chyba:tak:

Truskaffka Tobie szczęściaro GRATULUJE z całego serca że sie udało zaplanować:)
Piranha nie gniewam sie a wrecz dziekuje!:-)sama sie nad tym zastanawiałam ale nie jestem zarejestrowana na ingender. dziekuje Ci z całego serducha za pomoc!z Ciebie to musi byc dobra duszyczka bo wszystkim tak pomagasz.. :-) jeszcze raz dzieki!
macy ja też do niedawna nie wiedziałam co to nub:-D zaczelam sie interesowac niedawno, jak zaszłam w ciaze:)
Magda_z_uk dziekuje:) jeszcze nic straconego,za kilka lat moze zdecydujemy sie na trzecia probe, przykladajac sie starannie i moze tak jak Tobie uda nam sie wstrzelić w wymarzona plec:-D
Czarodziejka dokładnie!:D bynajmniej zamiast tych różówych ciuszków bede mogła chłopcom coś innego nakupować;)
też sie uśmiechnelam do Twojej kawki:p

Kaarinka gratuluję przede wszystkim zdrowego dzidziusia :) co do płci to chyba nic pewnego:) co do przeczuć to mi się też jakoś wydaje że chłopczyk u mnie. Dzięki za kciuki, z takim wsparciem musi być dobrze, odezwę się późnym wieczorem bo wizytę mam dość późno :)

hejka :)

czyli jednak ja ciemna masa jestem z nuba hahaha teorie niby znam, ale oko nie takie jak trzeba :-p
wkurza mnie nieco jak ktoś mówi że określanie płci w 12-14 tygodniu to wróżenie...sorki, ale jak lekarz zna sie na rzeczy, ma sprzęt odpowiedni, malucha uda się w pozycji fajnej złapać...to raczej wróżeniem tego nie można nazwać:baffled:
ale wiadomo, jak lekarz się nie zna, to nic nie powinien gadać :p

Dziękuję za wszystkie miłe słowa o naszej małej ..Amelci.. :) bo chyba faktycznie Amelka zostanie :)

ja dziś jakaś niewyspanaaanaa...zmęczonnaaa....Lifting zapodaję, ale bez Mamy to nie to samo :(
Gdzie ta zmora się podziewa???????

Karinkaa Fabian śliczne imię :) no i po cichu gratuluję :D czekamy teraz na potwierdzenie małego Fabianka ...albo nowe wieści hehe
tak czy siak, najważniejsze że maluch jest, zdrowo rośnie :-)

Maggie Kciuki zaciśnięte!!! :)

Pirania jak tam wczoraj? dobrze wszystko?

Magda jak nocka?

Andziak powodzenia!!!

Miss melduj się ;)

całą resztę pozdrawiam i wzywam na bb podpisać listę ;)

Jestem i ja
Pół nocy nie było światła u mnie - włączyli przed 7 mówię do męża wyjedź mi autem bo jak znowu wyłączą to nie umiem jej otworzyć ręcznie. Zawiozłam chłopców wracam przed 9 a tu co???? Światła znowu nie ma. Włączyli po 10
Masakra jakaś z naszą elektrownią - ciągle nam prąd odłączają.

Jeśli o NUBY chodzi to ja też średnio sie znam , ale po przyjrzeniu się zdjęciom dzidzi Kariny , chyba też wydaje mi sie że nub jest sterczący bardziej .
Piranha pisałaś że łatwiej określić płeć po nubie w 14tc, a ja akurat w poniedziałek bedę na tym USG i bedę w 14tc. Muszę poprosić lekarza o jakąś fajną fotkę . On nagrywa na płyte całe badanie więc ewentualnie z filmiku coś wykukam. :-)

Andziak i Miss jak nocka???

mama ???????????

Maggie kciuki &&&&&&&&&&&&& ściskam mocno.

truskafffko Amelka bardzo ładne imię :tak::-) Kurcze jak fajnie że u Ciebie już wiadomo. Nie moge doczekać sie poznania płci niezależnie jaka ona będzie :)

Nadrabiam robote bo nie wiadomo kiedy mi prąd znowu wyłączą - a Julek kończy dziś szkołę o 14:25 więc jeszcze troche czasu mam

hej!
Ostatnio brak mi organizacji czasu;)

Karinkaa: a ty robiłaś jakieś starania na konkretną płeć?:) najważniejsze, żeby zdrowe dziecko, a płec to już ta wisienka na torciku, co któras kiedyś tu podsumowała:)
Truskaffka: Amelcia ładne imię:)
Macy: mi tez już się chce po prostu drugiego dziecko i kurcze wszystko jedno czy chłopiec czy dziewczynka, bo i tak zanim się urodzi to jeszcze 9 miesięcy czekania, a ja chce już :zawstydzona/y::-D
maggie: kciuki za wizytę!
nullka: a co oni z tym prądem tak kombinują u was?

na nubach się nie znam, więc nie pogdybam:-D

miłego dnia

reklama
Do góry