reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejko dokładnie tak to właśnie jest z tymi prezentami. Co więcej, nam się z mężem wydaje wszystko badziewne. Za dużo tych zabawek jest wszędzie, bo nie możemy się zdecydować:-p

Mila fakt, mam sporo teraz czasu na nic nie robienie, tyle że takim samopoczuciem, to i leżenie mnie wkurza. Wiesz jak to jest. Jak zasuwasz, to marzysz o chwili odpoczynku, a jak musisz leżeć, to Cie nosi.....hehehe....marudzę, wiem:-)

Daria ja pamiętam, że Nela po kończonym 36tc ważyła 2700, także Marcelek jest faktycznie spory. Mówi się, że jak masz dzieci różnej płci, to chłopcy są zawsze więksi, ale ile w tym prawdy, to nie wiem:sorry:

Truskawko ja też jestem za podwójna wypłatą dla ciężarnej:-D Myślę, że powinnyśmy to opatentować:-p

Misiu witaj! Jak miło Cię znowu czytać:happy: Mam nadzieję, że wciąż będziecie się starać;-)

Macy niezły patent z tymi prezentami po Świętach...Ty to masz sposoby:-) Gratki za przedszkole. Czemu tak w środku roku? Miłego pierniczenia:tak:

Ann dzięki słońce:happy: Z tymi zakupami, to ja tak często mam. Teraz przynajmniej problem mam z głowy, bo mąż ciągle chodzi:-p

reklama
Laski nie straszcie z ta rosnaca waga. Moj Olek mial 3830, jakos sobie nie wyobrazam urodzic dziecka powyzej 4kg. z Olkiem meczylam sie 17h na porodowce

Mama
urodzilas Dominika SN?

Ann
ja też sobie nie wyobrażałam i co ??
rodziłam Domisia przy 8cm rozwarcia bo dalej nie poszło a On koń--> 4100 i 58 cm..
parte zaczęły mi się o godz.14.00...
o 14.11 miałam Go w ramionach :sorry:

Ann
do szpitala trafiłam po 9 rano ..zanim papiery ..badanie --> miałam 3 cm
potem ktg i dopiero po 12.00 pokazały sie konkret skurcze..
o 12.30 malowałam oko,żeby syna jakoś przywitać :sorry:
od 13.00 mąż masował krzyż bo zaczęło być nieeeeeeciekawie...

przed 14.oo krzyczałam--> dobij mnie łopatą !!!!!
jak zaczęły sie parte o 14.00 to lekarz mi mówi -proszę nie przeć bo szyja pani pójdzie...

a ja do Niej--> jak pójdzie..jak dobrze pre( miałam na mysli ,że broda do klatki piersiowej ) !!

a Ona mi pokazuje -> nie tak szyja--> pokazując na szyję ..
ta szyja-->pokazuje na dół:sorry:
i mi mówi ,że mam 8cm i jeszcze nie przeć ....a ja 2 parte i już Domi był .....dobrze,że jest pępowina bo......
łapały Go w locie :sorry:

szyjka mi nie pękła..
wszystko tam mam sprawne;-)
sex nadal jest udany :))

reklama
matko boska ja bym chyba zawalu dostala jak bym miala tak duze dziecko urodzic:szok: mam podziwiam :) mi to by chyba biodra rozerwalo;p
ja to uwielbiam jak sa juz parte polozna zawsze mowi nie przyj a juz dziecko na swiecie samo wychodzi :-D

mama to czekam na zdjecia szefowej w salonie :)

Do góry