Wczoraj zrobilam kolejne podejscie i w koncu udalo mi się namowic ema na branie witaminy C!!! oraz olive leaf. Witamine c powiedział,ze zna to będzie Bral ale zobaczy jak będzie się czul po tym liściu oliwnym

oby bral regularnie
Mamuski co jadacie w diecie dziewczynkowej? jakie potrawy u Was kroluja?
Myszka
Nie martw się, moje ph na początku przygody planowania tez było wysokie. Uwazaj teraz na dietke, może Twój organizm szybko zalapie zakwaszanie, koniecznie bierz tez żurawinę.
U mnie pasek mokry czy suchy pokazuje ten sam kolor. Daj znac czy zmienilo się ph po Wit C oraz jak po sylk? Sprawdzaj na ile utrzymuje sylk nizsze ph
Maggie
Zobaczysz, nastepnym razem się uda i wszystko będzie ok., :*
Czarna
I jak szef zareagowal na wiesci o ciazy? Powiedzieliście już tez dziewczynkom i rodzicom?
Trzymam kciuk asy za dzisiejsze USG &&&&
Piranha
Zdrowka, mój Olek miał 10 mies jak wyszedl pierwszy zabek- podobno im pozniej tym zabki sa mocniejsze.
Lori
Irygacje robi się z limonki i wody destylowanej,ja jeszcze nie robilam ale woda i limonka Czekaja w pogotowiu
Oto przepis:
„Irygacje:
Do wody destylowanej należy dodawać tyle soku z limonki by pH roztworu wyniosło 2 (babydust z forum in-gender robiła roztwór z 16 ml wody destylowanej i 4 ml soku z limonki). Roztwór musi postać minimum 10 minut. Zaleca zrobić irygację godzinę przed staraniami jeśli pH jest wyższe jak 4-4,5 i występuje śluz płodny. Należy ją zrobić irygatorem albo strzykawką (należy je powoli i delikatnie opróżniać z roztworu), najlepiej w pozycji leżącej by uzyskać najlepszy efekt. Przed staraniami można robić irygację np. ze strzykawki 12 ml, należy wymyć śluz płodny.”
Macy
ta dieta to nie dieta-to katorga haha. Najgorzej mi po slodziku, no i ten brak owocow i warzyw:/