reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

.......jejku co za dzionek....
rano blogie lenistwo, pozniej wybralam sie z moja smerfetka na zakupy, zaliczylysmy McDonalda i powrot do domku. Koniec lenistwa.... zaczelam robic obiadek i ustawilam deske, zelazko. Juz tak prasuje 1.5h i uznalam .... dosc.... przerwa mi sie nalezy....tak wiec czas na
c045.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!! Dziekuję Wam wszystkim za gratulacje i posty:)

Andziak ja właśnie też walczyłam z sobą dlatego, żeby godnie zaakceptować wszystko co mnie czeka, moje marzenie się spełniło i jestem ogromnie szczęśliwa, a walczyłam żeby przyjąć godnie każdą wolę z góry...

Macy chyba Ty pytałaś się o gynoflor, wiesz co ja poprostu poprosiłam o gynoflor lekarza, to są tabletki typu lacibios femina więc powiedziałam, że dobrze mi służą i chciałabym sobie stosować profilaktycznie, podczas staranek zakładałam przed stosunkiem sprawdzałam ph i rano też i zawsze było ok 4, ale faktycznie trzeba sprawdzić jak działa bo jest mocny lacibios femina w ogóle mnie nie zakwaszał. W ogóle miałam infekcję i nic mi LF nie pomogły a jak wzięłam gynoflor to już po jednej globulce ph ładnie spadło i nie miałam duskomfortu.

Daria to niezła jesteś, podziwiam Cię za to że znów planujesz tak szybko:) ale w sumie odchowasz dzieci i jeszcze młoda bedziesz, ja też jestem przed 30 i to trochę:) a twój M zgodził się na 3 dziecko? bo kiedyś pisałaś że chciałabyś córkę, żeby M chciał syna i wtedy 3 dziecko byś miała:)

Dziewczyny napiszcie proszę co u innych bo nie umiem się doszukać...

Axari moja córeczka wyglądała dokładnie tak samo:) lekarz pokazał kreseczki i powiedział, że nic nie wystaje:) jak popatrzyłam na twoje zdjęcie z usg to naprawdę tak samo wygląda:) mój lekarz jest bardzo ostrożny jeżeli chodzi o płeć, chyba szczególnie o dziewczynki:) ale ja pamiętam jak synek wyglądał na usg od razu było widać, że chłopak:)

Truskaffcia pamietam, że Tobie lekarka powiedziała już w okolicach 12 tygodnia że dla niej to dziewczynka jaki wyrostek jest dziewczynkowy?

Moja niunia miała taki równoległy do plecków nie odstawał do brzuszka to jest dziewczynkowy??

Dziewczyny a Nulka chyba ma termin tak jak co??Kiedy dowiedziała się o płci? Jeżeli dobrze pamiętam to nieźle się zakwasiła podczas staranek i starnka też były w odpowiednim odstępie...

Noemi >MEGA GRATULACJE SZCZĘŚCIARO

TY MASZ JEDNEGO CHŁOPCA TAK??

a Nulka dowiedziała się na mikołaja 6gr,ze ćórcia a termin ma 22 maj :tak:

Axa ładnie się Aduśka bawi :)
Kasia napracowałaś się i mam nadzieję wybyczyłaś ;)
Noemi tak, nam lekarka już na genetycznym powiedziała żebyśmy sie szykowali na dziewczynkę ;) nub dokładnie równoległy do linii plecków ;)
a Nullka będzie miała majową Agatkę :) dowiedziała się chyba w 16 tygodniu, choć już wcześniej z nuba dało się wyczytać że dziewczynka będzie ;)

ja wróciłam z pracy, chłopaki mnie nakarmiły iii byczę się ;)

Witajcie po przerwie
Życzę Wam wszystkim zdrowia i szczęścia w Nowym Roku spełnienia tych wszystkich marzeń oraz szczęśliwych rozwiązań :)

Kasia_uk jeszcze raz i tutaj gratuluję serdecznie i bardzo sie cieszę że ujrzalas w końcu dwie kreseczki :) super super super

Truskafffka widziałam fotki z sesji - są super i fajna z Was rodzinka :)
My planujemy taka sesję jak brzuszek podrosnie ;)

Noemi ja już jestem w 21tc a termin mam na 22 maja :) Lekarz płeć mi powiedział na początku 17tc czyli miesiąc temu.
Bardzo sie cieszę i gratuluję że i Tobie udało sie planowanie. Super że będzie córeczka :)

Dziś miałam wizytę i z dzidzia ok , była główką w dol i teraz rozumiem dlaczego wysoko czasami czułam lekkie kopniaczki. No i szukał dziś z 5 min płci i już w 100% powiedział że to córeczka :)
14 stycznia mam polowkowe to dowiem sie więcej i fotki będą :)

Mój m jeszcze na urlopie do 7.01 i normalnie mam już go dość - jednak wolę swój tryb dnia gdy jego nie ma w domu bo czasami zachowuje sie jak trzecie dziecko ;)

Wracam do pracy więc znowu będę częściej zaglądać i zamierzam spisać i wkleic dokładne moje staranka bo napewno Wam sie przydadzą .

Miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
No właśnie ja też w 13 tyg widziałam że nub równoległy i już miałam cichutką nadzieję, ale lekarz nic nie chciał mówić:) a w którym tyg truskafciu dowiedziałaś się o płci już tak na więcej %?

Super że Nulce też się udało, ale ona zaszalała z planowaniem i dobrze bo planowanie działa i zwiększa szansę ogromnie na daną płeć:)

Cieszę, się że planowałam:) i że M współpracował dzielnie:) hehe

Truskafka kiedy masz zamiar iść na L4?? Ja też pracuję, mam pracę siedzącą przy kompie i nie wiem kiedy się wybrać na L4 myślałam z końcem kwietnia...termin mam na początek czerwca.

Ja jestem mamą łobuziaka 4letniego:)

Coraz bardziej zaczynam wierzyć w ta dietę, ph. Tylu dziewczynom się udało.

Noemi a odstęp od owulacji stosowałaś?. Może już pisałaś, a ja przeoczyłam.

Axari Ty też stosowałaś te wszystkie metody?

Tusia a Ty nie masz w planach planowania dziewczynki?

Sorrki za moją ciekawość:-D

reklama
Do góry