Antosia79
Fanka BB :)
krystianmartin Twoi chłopcy są super przystojni
Ty moja droga musisz bardziej wierzyć w siebie - więcej optymizmu!. Ja liczę na to że Ci się udało i teraz będzie śliczna księżniczka. Głowa do góry i więcej radości kochana. I tu za przykład dam Ci maran-atha która po wypadku widziała tylko dobre rzeczy i jest szczęśliwa.
Wiem że teraz czeka Cię troszkę stresu związanego z komunią, ale sama wiesz że dasz radę bo jak nie Ty to kto;-) Powtarzaj sobie że zawsze mogło być gorzej -ja już od dłuższego czasu mam takie podejście do życia i dzięki temu czuję się lepiej.
Polisia Jeżeli o mnie chodzi to kalendarz chiński sprawdził się tylko raz więc nie będę w niego wierzyć. A taką ciekawostkę kiedyś wyczytałam że Chińczycy nie tolerują laktozy (nie mogą pić krowiego mleka) więc może ich kalendarz nie jest dla nas?
Elle Ty moja podporo w działaniach
, fajnie że owulka już była i zaczynamy się starać za miesiąc.
Onemoretime fajnie że jesteś
Ja od kwietnia jestem na diecie i suplementach a starania mam w czerwcu. Piszesz że masz ból owulacyjny i tak się zastanawiam czy te kłopoty zdrowotne też masz związane z kobiecymi sprawami...? sama mam bóle owulacyjne ale czytałam też, że mogą one być przyczyną choroby takiej jak np.zespół policystycznych jajników.
Życzę Ci żebyś tym razem zaciążyła i bez komplikacji przeszła całą ciąże
. No i oczywiście wymarzonej córeczki :-)
Elmo gdzie kciuki dla mnie?:-(Jak zaciążysz to już będziesz przesyłać tylko chłopczykowe fluidki więc dawaj mi tu troszkę swoich różowych
A ode mnie znowu dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Eden ale Ci zazdroszczę weekendu
tyle Cię nie było że zaczęłam się martwić;-). Fajnie że wypoczęłaś i z nowymi siłami zaczynasz starania

Wiem że teraz czeka Cię troszkę stresu związanego z komunią, ale sama wiesz że dasz radę bo jak nie Ty to kto;-) Powtarzaj sobie że zawsze mogło być gorzej -ja już od dłuższego czasu mam takie podejście do życia i dzięki temu czuję się lepiej.
Polisia Jeżeli o mnie chodzi to kalendarz chiński sprawdził się tylko raz więc nie będę w niego wierzyć. A taką ciekawostkę kiedyś wyczytałam że Chińczycy nie tolerują laktozy (nie mogą pić krowiego mleka) więc może ich kalendarz nie jest dla nas?

Elle Ty moja podporo w działaniach

Onemoretime fajnie że jesteś

Życzę Ci żebyś tym razem zaciążyła i bez komplikacji przeszła całą ciąże

Elmo gdzie kciuki dla mnie?:-(Jak zaciążysz to już będziesz przesyłać tylko chłopczykowe fluidki więc dawaj mi tu troszkę swoich różowych

A ode mnie znowu dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Eden ale Ci zazdroszczę weekendu

Ostatnia edycja: