Co u Was? dzięki wczoraj za odpowiedź odnośnie testu, dzisiaj nadal pozytyw na jednym a na drugim słaba, nie ogarniam już. Temperatura cały czas dość niska i tyle. Czekam sobie. Ale to chyba będzie stracony cykl, bo nie mam chyba odwagi na przytulanki a ovu nie wiem kiedy będzie, bo jedn test ma pik drugi dzień a drugi jeszcze nie. Jak będzie za kilka dni to nici z tego. eeeeh
Ewelin kupiłam ten lactovaginal, a co

podoba mi sie, bo nie jest tłusty jak vitagync
Elmo2 dzięki, z tymi testamito po prostu sprawdzam obydwa przy okazji, może moja wiedza potem komuś sie przyda

dzisiaj LH pozytyw na aptecznym a na allegrowym słaby i w sumie pewnie dopiero po cyklu będę wiedzeć, czy jeden jest zbyt czuły czy drugi jest za słaby. A Ty jak, emocje rosną?
Maggie o tak, ćwiczenia dobre na wszystko
Mama Kubulki trzymam kciuki

co do wód to nie wiem na ile odchodzą komuś tak "filmowo"

mi jak odeszły to w samochodzie i domu, ale potopu nie było

ubranie tylko mokre, ale to wprawne oko musiałoby być

trzeba ubierać się w jakieś maskujące barwy
Verita i jak test? mi też ovu się cos "popsuła".
Krystianmartin w sumie też jestem ciekawa z tymi 4 dniami przed, bo mojej ovu sama nie ogarniam, a nie mam odwagi próbować chyba znowu. Trzymam kciuki za lipiec

2 miesiące razem - no to szaleństwo!
Mamakaja ja stosuje wszystko i moje ph co prawda 5, ale nie drgnie, nie wiem, chciałam to zwalić na te papierki, ale skoro Ty też tak masz to już nie wiem. Masz 1-14? czy 1-7? Robiłaś irygacje z limonki?