reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo
for U BLUE
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elle....szczerze to ja się na tempkach nie znam,
mierzę bo kupiłam nowy termometr...poprzedni zdeptałam :(
Testuję po niedzieli :)
Jak na razie zmagam się z kolką nerkową :(
Trzymajcie kciuki !!!

Antosia co u Ciebie ??????????????????????????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia u mnie ok. Miałam troszkę problemów z internetem.
Napisałam Ci pod wykresem kilka słów :tak: przeczytaj koniecznie;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja testuję ostro lubrykanty. Mam bezpieczny czas po owu więc działam i o tym na pewno wkrótce napiszę. Ja przy tej diecie zakwasiłam się do tego stopnia że już mam zgagę:confused:
Wczoraj zamówiłam colę bezkofeinową na tej stronie Coca Cola light BEZKOFEINOWA 1litr - SklepDukana.pl i była po 5,99zł a dzisiaj szok :eek:7,49zł a chciałam wam polecić...choć to straszny syf ale zakwasza na maxa :tak:

Ostatnia edycja:
Z ciekawostek które wyczytałam ostatnio to to, że kawa zbożowa INKA pomaga przyswajać wapno, więc piję ją nawet w tej chwili:-D Mam tą z magnezem.

Matik2012 świetny pomysł z tymi przepisami i poradami a propo jedzenia przy planowaniu płci i ogólnie sposobami na daną płeć. Chętnie sama bym to poczytała.Także popieram:-)
Lukaa ja też mojemu M nakazuje sprężyć te x do lipca.Żeby wiedziały o co chodzi i gdzie mają płynąć hehe:-) A paski lakmusowe wymienie na te proponowane przez Ciebie.:-)
Mamakubulki jesteśmy z Tobą:-)
Elmo2 ulala zazdroszce zbliżajcego sie terminu staranek. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak trzymac kciukasy :-) niech moc niebieskich fluidkow będzie z Tobą~~~~~~~~~~~~~~~
Piranha Ty nasza specjalistko dziękuję za wszystko.W przyszłym tyg. kupię wszystkie specyfiki i będę zdawać relację jak na mnie działają sylk itp.
pozdrawiam :) :-)

Elmo i dla Ciebie kochana niech moc będzie z Tobą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Antosiu a co to za kalendarz Jonasa?

Pytałyście o gynoflor?
Mnie super zakwaszał od środka, ale chyba przez obecność hormonu który nazywa się estradiol, miałam dużą ilość śluzu (ale o niskim pH!) w dni płodne. Podobno ten hormon działa miejscowo... we wtorek idę na przegląd podwozia więc zapytam jak on działa:tak:

Dziwczyny podpowiedzcie mi jeszcze czy zwykła witamina c w tabletkach jest zalecana przy diecie dziewczynkowej? czy trzeba jakiejś specjalnej wit. c tak jak np. calcium citrate a nie wapń na bazie węglanu wapnia.

reklama
Wykres robie ns aplikacji w telefonie. Mialam kiedyś kato na epi coś jsk wy wszystkie ale mnie zalogować nie chce. Może za długo tam nie zaglądalam. Szkoda.
Nie wiem co się dzieje. Test negatywny. Nie było nawet bladej lini a wczoraj i przed wczoraj byly delikatne drugie. Śluz żaden. Starań też nie bo czekamy. Trochę mnie to podlamalo bo mam nadzieje że nie będzie jak kiedyś cyklow bez owulacji. Zobaczymy jutro

Do góry