cześc babeczki
Elmo mój Mąż też wychodził z takiego załozenia że jak jest sex bez zabezpieczenia to bedzie dziecko i u nas z Mają tak bylo

a ja też tak jak Ty myślałam, że za pierwszym razem starnek wcale tak być nie musi, bo widziałam też ile dziewczyny muszą walczyć... ale po porodzie uświadomiłam go, że tylko w dniu płodne itp. pokazałam mu nawet wykresy - nie wiem co z tego zrozumiał, że teraz sie pyta czy np dzis dni płodne czy nie I można zaszaleć hehehe... w sumie takie typowo niepłodne to tylko po owu sa, ale ja mam owu ok 17-18dc, wiec czasem od razu po @ tez sobie pozwolimy miedzy 6a 9dniem cyklu
krystianmartin &&&&& tam bym chciała by to był ten cykl... by wreszcie Twoja cierpliwośc została nagrodzona... Jak masz wątpliwości to idz na bête, będziesz spokojniejsza niezaleznie od tego co wyjdzie na badaniu

ściskam &&& za Ciebie I przesyłam duzo dobrych mysli :*
Matki ja na Twoim wykresie nie widze póki co owulacji... choc może jeszcze sie okaze, że bedzie... moze cos sie poprzesuwało w cyklu przez Twój stress lub z innych przyczyn to organizm a nie maszyna która jest zarogramowana I nie ma zadnych zmian... obserwuj sie dalej a wszystko sie okaże. to, że Ci sie wydaje, że owu była nie znaczy, że ona naprawde była bo to może tylko monitoring potwierdzić no I skok tem. którego u Ciebie póki co nie ma... no chyba, że temperatury w pierszej fazie były zaburzone a nie jest to zaznaczone na wykresie...
Piranha &&&& za przedszkole
pozdrawiam serdecznie wszystkich I przepraszam, że nie odniosłam sie do kazdego, ale Dzieciaki mnie ciągną I nie mam czasu by wszystkim choc po zdaniu odpisać.... Kibicuje Wam I mysle o Was...