reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
MATIK jeszcze nie wiem jaka beta wyniki wieczorem. Dzisiaj jakiś zwariowany dzień. Na opak przekazuję informacje. U mnie wykresy zawsze mają wyraźne dwie fazy jednak ostatnio gin nie stwierdził owulacji.

a też masz taki podobny do mojego wykres mało niskich temperatur no nie? a te testy co robiłaś to jaka czułość?

36,7 to nie niskie temperatury? widziałam taki cykl u jakieś dziewczyny patrzcie

10dc 37
11dc 36,7
12dc 37
13dc 37
14dc 36,6 usg monitoring, pęcherzyki 27mm, 20 mm, 13 mm
15dc 36,6 mocne bóle owulacyjne
16dc 36,6 test owu pozytywny mocne bóle owulacyjne
17dc 36,8 test owu pozytywny mocne bóle owulacyjne
18dc 36,8 usg monitoring po owulacji
19dc 37
20dc 37

ALE się wkręciłam ja też myślałam że to wynik :) ale jaja

Wiecie co Jak mnie zobaczyły panie w laboratorium to aż się ucieszyły.... mówią.. dawno pani u nas nie było... co tam... a ja to co zawsze proszę he he. A one może tym razem się uda... a ja no jeżeli to byłby cud. PRZEPRASZAM ZA TE MOJE WPADKI SŁOWNE....

Krystianmartin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
do wieczora i nie puszczam:)
w cyklu w którym gin nie stwierdził u mnie owulacji także zaszłam w ciążę :)

Ostatnia edycja:
Krystianmartin wybacz mi ale muszę napisać że Twój wykres bardzo mi się podoba i czuję, że chyba coś tu się dzisiaj po 19 wszystko wyjaśni w tym pozytywnym znaczeniu oczywiście :tak:Mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Marik a lekarze co Ci powiedzieli po nieudanych próbach donoszenia ciąży? Przy pierwszym nie muszą wyjaśniać ale już przy drugim to chyba powinni. Może już pisałaś o tym ale ja chyba to przegapiłam.

Do góry