krystianmartin
Fanka BB :)
Elmo też wzięłam tą niższą. Co ma być to będzie. Ale fajnie, że jest z kim pogadać na te tematy. A zioła to do owu? Jeszcze dzisiaj łyknę, a jutro zobaczę temp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Bedziesz widziec jutro jaka ta tempka bedzie, okaze sie czy byla owu czy bedzie. Pewnie ze dobrze ze mamy siebie 
heh zbieg okolicznosci, oby okazal sie szczesliwy. Super ze nie masz mdlosci ani sennosci. Ja sie tylko modle zebym miala te mdlosci tylko poranne bo z Zuza mialam caly dzien
zalamac sie szlo naprawde i to do 19 tygodnia!
mój plan jest bardzo podobny tylko że ja zamierzam stosować od @ vitagyn c a przed starankami repheresh i sylk, natomiast po tampon z limonką na noc ;-)
długo już bierzesz B 100? udanego urlopu życzę
ja pewnie gdybym nie miała zamieszania z tabletkami to byłabym tez juz podczas @ albo po
a tak to ovufriend dopiero mi owulkę parę dni temu wykrył, czy to możliwe???
a ja przesyłam Ci cała moją dziewczynkową moc bezzwrotnie bo ja juz żadnych wiecej dziewczynek nie planuje I planowac juz nie bedę :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ale doskonale rozumiem Twoje obawy i pewnie będę się podobnie zachowywać. to normalne
a moje cykle zawsze trwały ok 31-33 dni, tylko ten taki długo bo namieszała z tabletkami :-( oby kolejny już był normalny.