reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

reklama
Gatto, no to chyba ok. Nie mam się co martwić:tak:. Ty jesteś szczuplak i 2 tyg do przodu. Czyli u mnie też ok.;-)

liju głowa do góry stara!:-)

madzia, zaciskaj jeszcze nogi do Sylwestra, a później sexuj...:-D:-D no i daj szybko znać :rofl2:

Gieniek jak tylko wyjdziesz to pisz wszystko szczerze...jak na spowiedzi...:-D jak maluchy, jak cesarka i po...no i jak w domu ogarniasz sytuację:-)

Piszcie co Mikołaj Wam przyniósł:confused:

Ja dostałam 2 przywieszki Pandory do bransoletki od mojej załogi i 1 od małża, również od niego "Hiuston mamy problem" Grocholi i ekstra statyw do aparatu, od rodziny małża słodkości, Mikołaja ceramicznego z Home & You na ciastka, fajne foremki do ciastek z Tchibo (ciastka mają formę taką, że można zawiesić każdemu gościowi na kubeczku z herbatką ) i jeszcze jutro chyba coś dostanę...od mojej rodzinki:-):-) jak zasłużyłam oczywiście. hihihihihihih A byłam na prawdę grzeczna w tym roku:-D

hej :-D
Mi Mikołaj przyniósł zapas perfum na najbliższe 2 lata, biżuterię, 2 książki, sweterek i peniążki :-)

Piszę do Was, bo jestem w szoku! dziś u mnie 23 dc i chyba dostałam @!!! :szok: zawsze miałam 29-37 dniowe cykle a tu taka niespodzianka :shocked2:

liju...to moze jakies zawirowania po IUI... Nie martw się!

Dziewczyny mam do was pytanie, co mozna brać na zapalenie krtani? Dziś troche straciłam glos. Nie mam gorączki ani kataru. Plucze gardlo woda z sola i psikam tantum Verde...

Miliaa wydaje mi sie, ze tantum vede w ciazy nie mozna:eek: Ja tez wlasnie przez 2 dni mialam bol gardla.
Plucz tez rumiankiem lub szalwia. Co jakis czas tez lyzeczke miodu sobie zjedz.

aaaaaaaaaa i mozna ponoc tez na noc sobie zazyc paracetamol.

Gatto, to mnie nastraszylas... W całym Internecie jest napisane ze mozna...
Ja pikole... Nie ogarniam tej ciazy. To wszystko zbyt skomplikowane jest.
Ciągle coś robię nie tak.
I w ogole u mnie to jakies popie.przone jest. Jak nie plamienia to krwawienia, jak nie przedawkowanie progesteronu to teraz zapalenie krtani.
Autentycznie mam troche dosyć a tu dopiero początek.
wierze, ze swoja głupota nie skrzywdze dziecka :/

Kurcze Miliaa nie chcialam cie przestraszyc. U mnie na ulotce tantum verde pisze, ze nie powinno byc uzywane w czasie ciazy, ale moze jak lekarz pozwoli to mozna...kurza morda wydawalo mi sie, ze raczej nie mozna:-(
Przedawkowalas progesteron????? Plamisz??

liju to Mikołaj też okres Ci przyniósł..:-D:-D:-D może po to żebyś szybciej mogła działać.:-D:-D:-D

miliaa, płucz na razie gardło szałwią, rumiankiem, ale jeśli to krtań, a nie gardło to nie za wiele pomoże niestety, bo krtań i struny głosowe są głębiej.
Idz do apteki, farmaceuta coś na szybko wymyśli, nawet nam w ciąży. Sama tak robię. Jeśli nie pomoże przez 2dni dni idz do lekarza, bo ja tak się srrrrałaaaam swoimi i internetowymi radami, że nabawiłam się porządnej anginy i musiałam antybiotyki brać. A dr na mnie nakrzyczała jak powiedziałam, że w ciąży za wiele nie można brać i dlatego tak kombinowałam sama. Powiedziała, że ważniejsze, żeby mój organizm był zdrowy, bo mam w sobie dziecko które też jest ze mną osłabione i wirusy, czy bakterie mają gorszy wpływ na płód niż leki, które można odpowiednio dobrać.

hej
mila spokojnie , mi lekarz powiedział że tantum verde jak najbardziej można :tak: ,sama używałam w obu ciążach na ból gardła
tere fere no ja chyba co roku grzeczna nie jestem bo prezentów pod choinką dla mnie brak ;-):zawstydzona/y: , co prawda dostałam nowy smartfon ale to wcześniej więc się nie liczy :-)
liju a ta twoja @ to taka prawdziwa czy np skąpa??
u nas święta do bani niestety ,Lence wychodzą czwórki i z rąk nie schodziła i ciągle płakała , nawet p/bólowe syropki niewiele dały , aż się boję dzisiejszej nocki żeby nie była jak poprzednie

reklama
Mozna zwariowac od tych wszystkich info, jeden lekarz mowi jedno, drugi co innego...:-(

Mnie Mikolaj przyniosl 2 bluzeczki z Intimissimi:tak: i pidzamke :-)

Do góry