Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak najbardziej polecam. Jednak korzystałam z niego tylko pół roku i w ciągu dnia na drzemki i jak chciałam mieć dziecko blisko siebie przy gotowaniu obiadu. Synus bardzo go lubiał.Hejka MamusieZastanawiam się mocno nad zakupem Baby Huga 4 w 1 z Chicco. Czy Wam się przydaje i czy warto inwestować??? ☺ Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia z tym sprzętem.
Bardzo polecam. Córeczka ma 11 miesięcy a ja nadal używam jako krzesełka do stołu. Jak była mniejsza to spała w tym w ciągu dnia. Nie żałuję że kupiłam. Myślę że sprawdzi się jeśli masz większe mieszkanie/dom i chcesz mieć malucha przy sobie. Dokupiłam osobno materacyk i ochraniacze na pasy
Mogę zapytać czemu tylko pół roku? Nie korzystaliście z tej funkcji siedziska/krzesełka? Bo chciałabym się też o niej dowiedzieć więcejJak najbardziej polecam. Jednak korzystałam z niego tylko pół roku i w ciągu dnia na drzemki i jak chciałam mieć dziecko blisko siebie przy gotowaniu obiadu. Synus bardzo go lubiał.
Wiesz co podnosiłam do góry jak już chwytał zabaweczki, z krzesełka kilka razy, ale nie kupowałam tacki/stoliczka i jak był przypięty pasami to jakoś mi nie pasowało. Jak miał 7 miesięcy kupiłam fotelik do karmienia zajmowało mniej miejsca. Ale teraz jak urodzę znów będę go używaćMogę zapytać czemu tylko pół roku? Nie korzystaliście z tej funkcji siedziska/krzesełka? Bo chciałabym się też o niej dowiedzieć więcej![]()