Madame JS
Fanka BB :)
To nie do końca był taki ślub z weselem jak w wersji polskiej... Zaklepali termin, znaleźli salę komunalną, catering, bez tańców, o 17-tej było po imprezie.Ja jestem teraz w 6 miesiącu i nie wyobrażam sobie teraz organizacji ślubuA co dopiero uczestniczenia w nim w 9 miesiącu...
Wiem, że nazwiska są teraz powszechne, ale jednak jakoś mi to przeszkadza. Jedyna rzecz właściwie. Myślę sobie jednak, że jak w tym roku nie zobaczę na palcu zaręczynowego, to nic się nie zmieni już do końca. Bo ja ślubu nie potrzebuje, ale jednak jeśli partner się zdecyduje to ja nie będę stała bokiem do tej decyzji.
A z tym wiekiem to była taka moja odpowiedź, bo jednak nie wiem czy za 5 lat nie będę już wyglądać staroTo akurat bardzo płytkie z mojej strony, ale cóż. Przyznaje się do tego
![]()
Z nazwiskiem - rozumiem kwestię. Chociaż sporo wokół mnie żon, które pozostały przy swoim nawet po ślubie. Co więcej - nawet po rozwodzie ;-) - właśnie, by nosić to samo co dzieci. Łącznie z nowymi żonami starych mężów, panie X czy Y występują więc podwójnie.
Wyglądanie staro? Po 27 roku życia spisałam się na straty. Więc każdy rok później już mi nie robi różnicy XD