Co racja to racja, dam znać ranoZresztą ginekolog sam Ci zalecił wykonanie innego testu.
Gdyby był pewien, że jest dodatni, to by pogratulował i wyznaczył termin, w jakim się zgłosić na wizytę. A nie kazałby powtarzać test.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co racja to racja, dam znać ranoZresztą ginekolog sam Ci zalecił wykonanie innego testu.
Gdyby był pewien, że jest dodatni, to by pogratulował i wyznaczył termin, w jakim się zgłosić na wizytę. A nie kazałby powtarzać test.![]()
Trzymam kciukiCo racja to racja, dam znać ranomiłego wieczoru życzę
Jesteś na 1000% pewna,że to lekarz ?Ja wiem ale tak napisał lekarz![]()
8 dpo to bardzo wcześnie. Powtórz test za 2 dni i potem po kolejnych 2 dniach.A ja proszę o wsparcie.. Jestem po histeroskopii operacyjnej i cały czas miałam nadzieję że jeśli jest "czysto" to się uda
Węc moje pytanie brzmi,czy w 8 dpo jeśli wyjdzie test negatywny to jest jeszcze jakaś szansa ? Znaczy się wydaje mi się cien cienia na teście (test robiony po południu) ale na zdrowy rozum nie doszukuje się..
8 dpo to bardzo wcześnie. Powtórz test za 2 dni i potem po kolejn
To też za wcześnie i zupełnie bez sensu.8 dpo to bardzo wcześnie. Powtórz test za 2 dni i potem po kolejnych 2 dniach.
Skoro beta hcg rośnie po zagnieżdżeniu, a do niego dochodzi 6-12 dpo, to jak myślisz?A ja proszę o wsparcie.. Jestem po histeroskopii operacyjnej i cały czas miałam nadzieję że jeśli jest "czysto" to się uda
Węc moje pytanie brzmi,czy w 8 dpo jeśli wyjdzie test negatywny to jest jeszcze jakaś szansa ? Znaczy się wydaje mi się cien cienia na teście (test robiony po południu) ale na zdrowy rozum nie doszukuje się..
To zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy zrobić test, wtedy powinna wyjść chociaż blada kreseczka jeśli faktycznie w ciąży będziesz. Ja robiłam testy zawsze tydzień po planowanej miesiączce i kreska wychodziła bladziutka.A ja proszę o wsparcie.. Jestem po histeroskopii operacyjnej i cały czas miałam nadzieję że jeśli jest "czysto" to się uda
Bo ja się już doczekać nie mogę i wtedy się człowiek doszukujeTo zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy zrobić test, wtedy powinna wyjść chociaż blada kreseczka jeśli faktycznie w ciąży będziesz. Ja robiłam testy zawsze tydzień po planowanej miesiączce i kreska wychodziła bladziutka.