Co racja to racja, dam znać ranoZresztą ginekolog sam Ci zalecił wykonanie innego testu.
Gdyby był pewien, że jest dodatni, to by pogratulował i wyznaczył termin, w jakim się zgłosić na wizytę. A nie kazałby powtarzać test.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co racja to racja, dam znać ranoZresztą ginekolog sam Ci zalecił wykonanie innego testu.
Gdyby był pewien, że jest dodatni, to by pogratulował i wyznaczył termin, w jakim się zgłosić na wizytę. A nie kazałby powtarzać test.![]()
Trzymam kciukiCo racja to racja, dam znać ranomiłego wieczoru życzę
Jesteś na 1000% pewna,że to lekarz ?Ja wiem ale tak napisał lekarz![]()
8 dpo to bardzo wcześnie. Powtórz test za 2 dni i potem po kolejnych 2 dniach.A ja proszę o wsparcie.. Jestem po histeroskopii operacyjnej i cały czas miałam nadzieję że jeśli jest "czysto" to się uda
Węc moje pytanie brzmi,czy w 8 dpo jeśli wyjdzie test negatywny to jest jeszcze jakaś szansa ? Znaczy się wydaje mi się cien cienia na teście (test robiony po południu) ale na zdrowy rozum nie doszukuje się..
8 dpo to bardzo wcześnie. Powtórz test za 2 dni i potem po kolejn
To też za wcześnie i zupełnie bez sensu.8 dpo to bardzo wcześnie. Powtórz test za 2 dni i potem po kolejnych 2 dniach.
Skoro beta hcg rośnie po zagnieżdżeniu, a do niego dochodzi 6-12 dpo, to jak myślisz?A ja proszę o wsparcie.. Jestem po histeroskopii operacyjnej i cały czas miałam nadzieję że jeśli jest "czysto" to się uda
Węc moje pytanie brzmi,czy w 8 dpo jeśli wyjdzie test negatywny to jest jeszcze jakaś szansa ? Znaczy się wydaje mi się cien cienia na teście (test robiony po południu) ale na zdrowy rozum nie doszukuje się..
To zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy zrobić test, wtedy powinna wyjść chociaż blada kreseczka jeśli faktycznie w ciąży będziesz. Ja robiłam testy zawsze tydzień po planowanej miesiączce i kreska wychodziła bladziutka.A ja proszę o wsparcie.. Jestem po histeroskopii operacyjnej i cały czas miałam nadzieję że jeśli jest "czysto" to się uda
Bo ja się już doczekać nie mogę i wtedy się człowiek doszukujeTo zdecydowanie za wcześnie. Najlepiej poczekać do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy zrobić test, wtedy powinna wyjść chociaż blada kreseczka jeśli faktycznie w ciąży będziesz. Ja robiłam testy zawsze tydzień po planowanej miesiączce i kreska wychodziła bladziutka.