Witam. W jestem po ciazy biochemicznej w styczniu. Teraz na tescie pokazaly sie dwie kreski wiec polecialam na hcg. Owulacje mialam okolo 8 marca. Zalaczam wynik. Czy sa szanse na ciąże? Czy taki wynik oznacza, ze nuc z tego nie bedzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powtórz bete po 48h i zobacz jak przyrasta, bo jedna beta nic nie mówiWitam. W jestem po ciazy biochemicznej w styczniu. Teraz na tescie pokazaly sie dwie kreski wiec polecialam na hcg. Owulacje mialam okolo 8 marca. Zalaczam wynik. Czy sa szanse na ciąże? Czy taki wynik oznacza, ze nuc z tego nie bedzie.
Beta wskazuje na ciąże. Najlepiej powtórzyć po 48h sprawdzić czy przyrasta prawidłowo tj o min. 66%Witam. W jestem po ciazy biochemicznej w styczniu. Teraz na tescie pokazaly sie dwie kreski wiec polecialam na hcg. Owulacje mialam okolo 8 marca. Zalaczam wynik. Czy sa szanse na ciąże? Czy taki wynik oznacza, ze nuc z tego nie bedzie.
2 dni pozniej beta hcg wynosi 92,10. Czy to dobry przyrost?Beta wskazuje na ciąże. Najlepiej powtórzyć po 48h sprawdzić czy przyrasta prawidłowo tj o min. 66%
Tak2 dni pozniej beta hcg wynosi 92,10. Czy to dobry przyrost?
Tak, rośnie prawidłowo2 dni pozniej beta hcg wynosi 92,10. Czy to dobry przyrost?