Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Boje się że to ciąża biochemicznaA dlaczego nie? Beta pokazała, że jesteś w bardzo wczesnej ciąży. Warto powtórzyć betę za 48h i zobaczyć czy odpowiednio rośnie. Jeżeli boisz się, że niski progesteron to leć do lekarza to przepisze ci np. duphaston![]()
![]()
Według mnie progesteron jest za niski ,u mnie na poczatku ciazy wynosil 29 i lekarz powiedział że to malo i dostalam lekiBoje się że to ciąża biochemiczna
A ile dni po spodziewanej miesiączce go badalas ?Według mnie progesteron jest za niski ,u mnie na poczatku ciazy wynosil 29 i lekarz powiedział że to malo i dostalam leki
Wcale nie! Idź do lekarza nawet teraz i niech da ci receptę. Dziewczyny miały o wiele niższy progesteron i ciąże donosiły. Jeżeli się boisz leć do lekarza, a nie siedzisz na forumCzyli muszę nastawić się na najgorsze
Nie powiedzialam ze masz nastawić się na najgorsze, tylko naginaj po recepte,albo szukaj online zeby ktos ci wystawił .Czyli muszę nastawić się na najgorsze