Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej. Cykle trwają zazwyczaj ponad 30 dni.Cześć, wynik odczytany w czasie?
Jak długie masz cykle?
Kreska jest widoczna, słaba ale jest.
Może masz możliwość iść na betę przed terminem?
lekarz i tak za dużo Ci nie powie, wiec wydaje mi się, że nie ma sensu iść…Hej. Cykle trwają zazwyczaj ponad 30 dni.
Niestety nie zdążę iść na inne badanie. :/
jutro rano powtórz sobie test z porannego moczu, a czy te 5 testów, wyglądały tak samo i czy były tej samej firmy?lekarz i tak za dużo Ci nie powie, wiec wydaje mi się, że nie ma sensu iść…
test wyglada jak dla mnie pozytywny. Owulacja mogła się przesunąć, szkoda ze nie masz możności zrobienia bety, ale skoro inne 5 były również pozytywne to coś jest na rzeczyHej. Cykle trwają zazwyczaj ponad 30 dni.
Niestety nie zdążę iść na inne badanie. :/
Różne firmy. Płytkowe i strumieniowe. Różne stężenia. Wyglądają bardzo podobnie. Coś widać, lecz jest to słaba kreska.jutro rano powtórz sobie test z porannego moczu, a czy te 5 testów, wyglądały tak samo i czy były tej samej firmy?
1 wczoraj rano, 2 wieczorem. 1 dziś rano, 1 wieczorem. Mam jeszcze jeden na jutro rano.test wyglada jak dla mnie pozytywny. Owulacja mogła się przesunąć, szkoda ze nie masz możności zrobienia bety, ale skoro inne 5 były również pozytywne to coś jest na rzeczyw jakich odstępach robiłaś testy?