Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wtedy miałam tak obfita miesiączke że lekarz sam się zdziwił że taka miesiączka i ciążę utrzymała ale tylko do 14 tyg
Ile dni okres się spóźnia ? Napewno wczesna ciąża . Ja bym zrobiła z krwi bhcg zeby mieć pewność . Kreskę widać .
Dla pewnosci ze nie jestem w ciazy. Bo jezeli test bedzie pizytywny to mam odstawic lekiOkres miałam 2 tygodnie temu Tak jak powinien być . Test zrobiłam bo biore leki I przy nich grozi poronienie. Dlatego lekarz kazał robić test co dwa tygodnie dla pewnosci.
Popieram moja przedmowczynie zrob badanie bhcg będziesz wiedziec na 100%
Moze ale nie musi, najpewniejsze będzie badanie krwi. A ten test jakiej czulosci bylNo tak. Ale teraz nie wiem czy odkładać leki czy poczekać do badania. Jak odloze leki to rozreguluje tarczyce i dla mnie i dla płodu to nie dobre , jak nie odłoze to moge poronić. Myslisz ze przy drugim tescie kreska moze byc bardziej wyrazna?