Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wtedy miałam tak obfita miesiączke że lekarz sam się zdziwił że taka miesiączka i ciążę utrzymała ale tylko do 14 tyg
Też mnie to dziwi ale moze zaszla w ostatni dzień okresu....Idź na betę jutro z samego rana i będziesz wiedzieć. Ale skoro 2 tygodnie temu miałaś okres to nie wiem jakim cudem test wyszedł pozytywny.
Możliwe że zaszła w czesniej ciążę. Może nie uwierzycie ale ja miałam miesiączke do 12tygodnia A 14 straciłam ciążę. Moja sis miała przy pierwszej ciąży miesiączke do 16 tyg A przy kolejnych dwuch ciazach miesiączka zanikla od początku ciąży. Zdaza się miesiączka w czasie ciąży rzadko bo rzadko ale się zdaza. Jestem tego żywym przykładem.Ciaza 2tyg po okresie????pierwszy raz slysze o takim przypadku.
To nie byla miesiaczka bo przy miesiaczce zluszcza sie endometrium co by skutkowalo odklejeniem kosmowki i wydaleniem zarodka.Możliwe że zaszła w czesniej ciążę. Może nie uwierzycie ale ja miałam miesiączke do 12tygodnia A 14 straciłam ciążę. Moja sis miała przy pierwszej ciąży miesiączke do 16 tyg A przy kolejnych dwuch ciazach miesiączka zanikla od początku ciąży. Zdaza się miesiączka w czasie ciąży rzadko bo rzadko ale się zdaza. Jestem tego żywym przykładem.
Ja wtedy miałam tak obfita miesiączke że lekarz sam się zdziwił że taka miesiączka i ciążę utrzymała ale tylko do 14 tygTo nie byla miesiaczka bo przy miesiaczce zluszcza sie endometrium co by skutkowalo odklejeniem kosmowki i wydaleniem zarodka.
Sent from my SM-G920F using Forum BabyBoom mobile app
Ja wtedy miałam tak obfita miesiączke że lekarz sam się zdziwił że taka miesiączka i ciążę utrzymała ale tylko do 14 tyg