• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to ciąża?

Czesc kobietki. Zrobiłam test. Druga kreska jasna, ciezko wogole załapać jà na zdjeciu, ale jest. Test pozytywny czy powtarzać?

Załączniki

• 4BEDE44A-6F79-491E-B693-82653E74A591.jpeg
    4BEDE44A-6F79-491E-B693-82653E74A591.jpeg
    457,9 KB · Wyświetleń: 163
reklama
Rozwiązanie

Okres z definicji przygotowuje macice do ciazy czyli ja oczyszcza do ZERA. To co nazywasz miesiaczka z pewnoscia mialo inne podloze. Przy obfitym krwawieniu (nawet ze skrzepami) bardzo czesto sa to krwiaki, ktore w ciazy zdarzaja sie wbrew pozorom dosc powszechnie.
Ja wtedy miałam tak obfita miesiączke że lekarz sam się zdziwił że taka miesiączka i ciążę utrzymała ale tylko do 14 tyg
reklama
Ciaza 2tyg po okresie???? O.o pierwszy raz slysze o takim przypadku.
Możliwe że zaszła w czesniej ciążę. Może nie uwierzycie ale ja miałam miesiączke do 12tygodnia A 14 straciłam ciążę. Moja sis miała przy pierwszej ciąży miesiączke do 16 tyg A przy kolejnych dwuch ciazach miesiączka zanikla od początku ciąży. Zdaza się miesiączka w czasie ciąży rzadko bo rzadko ale się zdaza. Jestem tego żywym przykładem.

Możliwe że zaszła w czesniej ciążę. Może nie uwierzycie ale ja miałam miesiączke do 12tygodnia A 14 straciłam ciążę. Moja sis miała przy pierwszej ciąży miesiączke do 16 tyg A przy kolejnych dwuch ciazach miesiączka zanikla od początku ciąży. Zdaza się miesiączka w czasie ciąży rzadko bo rzadko ale się zdaza. Jestem tego żywym przykładem.
To nie byla miesiaczka bo przy miesiaczce zluszcza sie endometrium co by skutkowalo odklejeniem kosmowki i wydaleniem zarodka.

Sent from my SM-G920F using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Okres z definicji przygotowuje macice do ciazy czyli ja oczyszcza do ZERA. To co nazywasz miesiaczka z pewnoscia mialo inne podloze. Przy obfitym krwawieniu (nawet ze skrzepami) bardzo czesto sa to krwiaki, ktore w ciazy zdarzaja sie wbrew pozorom dosc powszechnie.
Ja wtedy miałam tak obfita miesiączke że lekarz sam się zdziwił że taka miesiączka i ciążę utrzymała ale tylko do 14 tyg

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry